Arama sonuçlarınız

1. Karademir

Eski Dodge Yeni Macera - Off Road Karavan

Burda çözemezsem öyle bi işe girişeceğim artık. Bugün çalışmıyordum. Sanayiye gittim karbüratörü taktım. Conta vs herşeyi güzelce topladım. Külbütör kapağının hortumunuda ayarladım. Sonra çalıştırdım. Kötü çalışıyordu hava ayarınıda yaptım mükemmel oldu. Baya bi olduğu yerde çalıştırdım...

2. Karademir

Motorun ateşleme sistemini komple yenilemiştim. Sonrasında bi sıkıntı başgösterdi. Eskiden güzel çalışan motor hava filtresinden patlama yapmaya başladı. Karbüratördende olabilir tabi o sorun. Zaten benzinde çalışmasında sıkıntı vardı. Karbüratör ayrı bi dal olduğu için Aksaray'da yaptıracağım...
  3. Karademir

Aracı döşemeciye bırakmıştım. Kendim Kayseri'deydim. Dönünce gittim yanına. Döşeme işi bitmiş ama tabi eksiklikler var. Onlarıda halledeceğiz. Püskül istemiyorum diye özellikle söylememe rağmen onuda yapmışlar. Sürekli kamyon tır döşemesi yaptıkları için alışmışlar artık. Daha önce kamyon...

4. Karademir

Merhaba, Teşekkür ederim.
  5. Karademir

Teşekkür ederim. Açıkcası çevre olmadan bu işe girilmiyor zaten. Gerçi çevrem sağolsun destek olurken laf sokmaktan hiç geri kalmaz. :D Orda bi parçacı buldum. Her türlü parçayı çok ucuza bulabiliyorum. Telefonla çözebiliyorum. Yinede teşekkür ederim.

6. Karademir

Teşekkür ederim. Çok kalmadı gibi. Önümüzdeki hafta biteceğini düşünüyorum. Tabi ufak tefeği bindikçe devam eder.

7. Karademir

Otoser topladığımda kasasını damperli yapıp bu amörtisörden kullanmıştım beş sene evvel. Az önce arkadaşa gösterirken kasayı kaldırdım hala sağlam çalışıyor. 15 lira. Söker bi daha takarım sorun olursa. :D
  8. Karademir

Kasa işleride güzel devam ediyor. Arka cam yeride açıldı. Buda arkaya takılacak olan cam. Ford'un bi modelinden çıkma aldım. Malum karavan camları gereksiz pahalı. Ürünün başında "karavan" yazınca bi sıfır fazladan koyuluyor. Bu benzin bidonlarınıda facebookda bi grupta görüp almıştım...
  9. Karademir

Yük aracı olmasıyla pek alakası yok aslında. Model ile alakalı. Yeni model araçlarda parabolik makas var. Onlarda bildiğim kadarıyla kavis olmuyor. Ducato vb araçlarda bu şekilde. Eski model transitlerde yaprak makas var onlar kavis ister mesela. Yada bildiğim kadarıyla anadol makaslı. Oda...

10. Karademir

8 Koltuklu Otomobil Ruhsatlı Defender, Emniyet Kemersiz Muayeneden Geçer Mi?

Yanlış bilinen bi gerçeği anlatayım. Emniyet kemeri çoğu araçta mecburi değildir. Muayeneden o şekilde geçer. 1993 model kamyonum emniyet kemeri olmadan geçiyordu muayeneden. 1977 model dodgem var ondada kemer yok. 1993 otoser'im var ondada yok. Hatta dodge ve otoser'de geri vites lambası...

11. Karademir

Bugünki konumuz makas. Makasçı tanıdık vardı. Ona bırakmıştım arabayı. Makasların komple bi elden geçmesi lazım. Makas işi önemli bu tip araçlarda. Kırık çatlak vs varmı bakmak için bile olsa sökülmeli. Zaten yıllarca kavis yapılmadığı için düz olmuş. Makaslı araçlarda dönem dönem kavis...
  12. Karademir

Elektirikçide işimiz bitti şükür. Elektirik tesisatı yenilendi. Kalorifer artık çalışıyor. Cam silecek motoru vs herşeyi yapıldı. Çamurluk üstündeki lambada kamyon süslemede kullanılan tepe lambası. Çok iyi oldu oraya takınca. Hemde led. Daha güzel görüntüsü var. Far yerlerini ayarladım el...

13. Karademir

4x4 Karavan Için Bir Takım Sorular.

Karavan veya kapalı kasa kamyonet. Hala bu konuda kararsızım. Araç bitti sayılır. İçini dizayn edeceğim ve hala ruhsat cinsine karar veremedim. Avantaj dezavantaj yardım rica ediyorum.
  14. Karademir

Pickup Üstü Yaşam Kabini Üreticileri

Konuyu okuyunca iyi ki kendim yapıyorum diye düşündüm.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri