Arama sonuçlarınız

1. kumruhuseyin

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? sayın freegraf benim anlayamadığım neden ne neye karşın kırıcı olacaksınız.marmariscj7 arkadaşımızın sorduğu soruya çadır kampı yapan kişiler cevap olarak kullandıkları yöntemleri anlatıyor.kırıcı olmak yerine sizde kullandığınız teknik ve...

2. kumruhuseyin

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? arkadaşlar çadırda mat yerine şişme yatak kullansak ki ben öle yapıyorum hem daha rahat oluyor hemde yerden yüksek olması sayesinde vücut ısımı daha uzun süre koruyorum.tek veya çift kişilik olmasını ihtiyacınıza göre belirlersiniz.eğer...
  3. kumruhuseyin

Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) burayı takip etmek lazım... :)

4. kumruhuseyin

Tüfek Seçimi Konusunda Yardım

Ynt: Tüfek Seçimi Konusunda Yardım emrin olur sedat abi ;) amaç atıcılıksa tüfeğin kaliteli olması gereklidir.mukavemetli ama bir o kadar da kullanışlı ve hafif olmalıdır.alacağınız tüfeğin sizin ölçülerinize uyması gereklidir bu yüzden ki çifte ve poze çeşidi tüfekleri omuzlamak daha kısa...
  5. kumruhuseyin

Traktorde Batar .... Onemli olan pratik zeka ...

Ynt: Traktorde Batar .... Onemli olan pratik zeka ... daha önce verildi hatta biz 4x4 lere bile uyarlamanın hesabını yaptık :) çamurlukların ne gibi bir engel teşkil edeceğini felan bayağı bir irdeledik.kim ne derse desin adam iyi bir teknik geliştirmiş.

6. kumruhuseyin

Dakar Fatihi ,BMC Dev FATİH - 6X4 (Renç KOÇİBEY)

Ynt: Dakar Fatihi ,BMC Dev FATİH - 6X4 (Renç KOÇİBEY) tam göremedim bu fatih ters makas mı ?

7. kumruhuseyin

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım A rh (+) pozitif ORDU/Kumru
  8. kumruhuseyin

Tüfek Seçimi Konusunda Yardım

Ynt: Tüfek Seçimi Konusunda Yardım arkadaşım yıllardır silahlarla uğraşan biri olarak sana tavsiyem otomatikten uzak durmandır.s.ppoze olabilir çifte olabilir bunlardan birini düşün derim.biraz daha mali birikim yap ve bir kere al. sağlıcakla kal ...
  9. kumruhuseyin

Araç Üstü Çadır için Ön Hazırlık Çalışmalarına Başlıyorum

Ynt: Araç Üstü Çadır için Ön Hazırlık Çalışmalarına Başlıyorum takip

10. kumruhuseyin

Sizce bu jeep'lere uygulanabilirmi ?

Ynt: Sizce bu jeep'lere uygulanabilirmi ? traktördeki en büyük avantaj süspansiyon ve buna bağlı olarak esneme olmaması zaten.traktördeki gibi sabit sistem olsa çok güzel olur hatta geliştirilerek daha yaratıcı şeyler yapılabilir ama 4x4 araçlarda süspansiyon aracın kupasından yarı bağımsız...

11. kumruhuseyin

Cherokee karlı-buzlu yokuşlar çıkış ve iniş

Ynt: Cherokee karlı-buzlu yokuşlar çıkış ve iniş aynen katılıyorum.bulunduğunuz bölgenin mevsimsel özelliklerine göre lastik alınız.mesela kar çok yağar ama buzlanma yapmaz , kar normal seviyelerde yağar ama aşırı buzlanma yapar her iki durum içinde lastik fark eder. kazasız günler dilerim
  12. kumruhuseyin

Bilecik - Bozüyük Muratdere Köyünden Kirazcık Yayla Gezimiz

Ynt: Bilecik - Bozüyük Muratdere Köyünden Kirazcık Yayla Gezimiz stres felan kalmamıştır bu geziden sonra.

13. kumruhuseyin

Balıkesir'den Off-Road Manzaraları

Ynt: Balıkesir'den Off-Road Manzaraları mükemmel bir resim şöleni.resimlere bakarken kendimi gezinin içinde hissettim.
  14. kumruhuseyin

duster ile karda ufak bir gezi.

Ynt: duster ile karda ufak bir gezi. takip
  15. kumruhuseyin

Trafik kazası tedavi giderlerini SGK karşılayacak

Ynt: Trafik kazası tedavi giderlerini SGK karşılayacak kesinlikle inanmam.sgk sürekli birşeyleri eleyerek tasarruf yapmaya çalışıyor.ben sağlık sektöründe çalışıyorum yaptığı iyi şeylerde var ama hesapsızca , kimseye hiç bir kuruma danışılmadan yapılan şeylerde var umarım gerçek olur ama trafik...

16. kumruhuseyin

Ordu Off-Road Kulübü; Rize Ayder Yaylası Gezisi (01 Ocak 2011)

Ynt: Ordu Off-Road Kulübü; Rize Ayder Yaylası Gezisi (01 Ocak 2011) eyt beee 52'yi görünce kanım kaynadı.süper olmuş yaa. hem MACAHEL gözümden kaçmadı .içinizde benim kanımdan birisi var galibaa :)
  17. kumruhuseyin

Defendere Port Bagaj Yapımı

Ynt: Defendere Port Bagaj Yapımı takip
  18. kumruhuseyin

Samurai Toplatıyorum Önerileriniz Çok Önemli

Ynt: Samurai Toplatıyorum Önerileriniz Çok Önemli ahmet07 sadece o işlerle uğraşmıyor.deyim yerindeyse ahmet usta aracı yeniden yaratıyor.

19. kumruhuseyin

motorlu taşıt vergisi zamanı

Ynt: motorlu taşıt vergisi zamanı ne kadar dengesiz bir ülke ne kadar dengesiz kanun/kural . insan hayrete düşüyor yaa.vergiyi arazi aracı diliminden ödemesi gerekiyor fakat indirimden yararlanamıyor sebebi ise arazi aracı veya otomobil değil.
  20. kumruhuseyin

TROFF Karadağ

Ynt: TROFF Karadağ dehşet bir gezi olmuş kar çamur KARADENİZ harika olmuş ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri