Arama sonuçlarınız

1. suattug

3.5 V8 Defender Restorasyon Başlıyor

Boyamız bitti ve Son taze resimleri hemen yüklüyorum. Boya öncesi sökülenler takılıp iç detaylı temizlik olacak .

2. suattug

Defender Kapı Kartonları

Merhaba , halen bu ürünlerden yapıyormusunuz hocam.
  3. suattug

Astarımız da atıldı , boyaya hazırız.

4. suattug

Aleykümselam , V8 Olunca sevmek lazım değilmi :)
  5. suattug

Boya işimiz beklediğimizden çok fazla çıktı malesef bugünkü son resimler bu şekilde . Macun işi bitti sıra astarda .

6. suattug

Aracın boya öncesi son hali.

7. suattug

Teşekkür ederim, güzel ilerliyor ve mutlu sona yaklaştık . Dediğiniz gibi geçici bir boya olacak artık. Darısı tüm defender isteyenlere :)
  8. suattug

Arkadaşlar merhaba bir süredir yazamadım . Bu süre zarfında arabanın tüm mekanik işleri bitti . Döşemeci ile anlaşıp taban kısım döşemeleri komple siyah renk olarak değişti Aracın altı astar , boya ve ziftlendi . Arka silecek motoru arızalı biliyorduk tesisattanmış , düzeltilip çalıştırıldı bu...
  9. suattug

Land Rover Defender 110 Önerileri

Hocam merhaba . Düz dizel araç gidişi oldukça sıkıntılıdır seni tatmin etmeyebilir 60-70 beygirlik bir güç. Motor şanzumanı değiştirip güçlü bir dizel motor revizyonu olayına girersen de min 20-25 daha harcarsın .Alt takımdı yürüyendi , kaportaydı , boyaydı vs derken bir 15-20 daha harcarsın ...

10. suattug

Akü Takviye Cihazı Tavsiyesi

Akü takviye cihazı 3-4 yıl önce Black&Decker ın almıştım fakat 3 kez ihtiyacım oldu 3 ünde de işime yaramadı . Şarjlı olan bu cihaz için uzun süre kullanmayıca şarj etmeniz gerekiyor tekrar . Allah tan dağda ,kampta vs ihtiyacım olmadı da takviye kablosu ile çalıştırdım araçları hep.

11. suattug

Birtane Defender Alıp Yapıp Satmak

Defender için , herhangi bir ihaleden hurda alıp yapıp satarsanız belki kazanılır ama piyasadan alıp satacağınız araç için pek mümkün görünmüyor para kazanmak . Üzerine keyfekeder eklediğiniz her aksesuar alıcını zevklerine uygun olmayacağı için herkeste sıfırdan alır toplarım düşüncesi oluşuyor...
  12. suattug

Video: https://www.dailymotion.com/video/x70fy8j

13. suattug

Şnorkel in boru ve kıvrımlar uzadıkça performansta düşüme neden olduğu varsayımları mevcut . 10 beygirde olsa Defender için kayıp büyük. Zaten oraya kadar suda gezeceğimid e düşünmüyorum. Yerine yan havalandırma parçası ile kapatacağım ileride ihtiyaç duyarsam tekrar takarız. Yanlardaki...
  14. suattug

DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL

Siparişi verdim bekliyorum:) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  15. suattug

Defender Orta Konsol Hakkında

Bugün sipariş verdim . Facebook tan Alişan Akkurt isimli arkadaştan aldım , ABS plastikten yapmış güzel görünüyor .Doğan Pektaş bey in ürünü de güzel Ama ben elektrik düğmelerini daha önceden orjinal yerlerine bağlattığım için düğme yerleri hep boşta kalacaktı o yüzden plastik tercih ettim...

16. suattug

Bugün ön konsol için teyp yeri ve alt karter koruma , vites alt kısmı , arka sisler , ön sisler , hijack , kapı fitilleri siparişleri verildi . İç yer döşemeleri ve kapı kaplamaları anlaşıldı . Kaput üstü alüminyumlarımız ve dodikler takıldı . Yarın tekrar karbüratör ayarı ve sonrası tüpçüye...
  17. suattug

V8 Motorumuzun Egzos takılmadan önce ilk çalışması :) Egzossuz su motoru gibi ama video sonunda v8:) Video: https://www.dailymotion.com/video/x6znkon
  18. suattug

Teşekkürler bilgi için yarın serviste konuşayım bu durumu .

19. suattug

Bugün vincimiz takıldı , elektrik işlerimiz bitmek üzere.Arabadan bir önceki sahibinden tesisata ilave nanılmaz fazlalık kablo söküldü , tüm tesisat elden geçti . Ön panjur takıldı , sis lambaları için tesisatlar çekildi . Arabanın yan taraflarındaki ve üst kaputtaki tüm plastik ,alüminyum...
  20. suattug

Motor + şanzuman + lt77 +karbüratör + manifolt + içinde 1-2 parça daha vardı hepsine 9binTL dedik . İyi durumda sağlam bir motor aldık . Eski motoru sattık , ama onunla söktüğümüz şanzuman satılık şu an.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri