Arama sonuçlarınız

1. discovery-V8

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ankaradayım baba, gelirsen bir gün önceden haberim olsun ;)

2. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar 10 gün = 10 x 1000= 10.000 TL değerine değer katmıştır :D :D :D :D
  3. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar maalesef hayır, dil dil değil ki papuç , hele RB+VK da varsa ortamda s..tın sabaha kadar vır vır vır kafanı ütüler , kaç defa lanet olsun deyip arabamı yakmaya kalktım onun yüzünden elimden benzin bidonunu zor aldılar :D :D :D :D :D :D :D :D

4. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yiyiyorsa çıksın yalan desin bir biiir sayayım hemencik :D :D :D :D
  5. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kürşad o arkadaş nezamanki uzun süreli ortada görünmemeye başlar, ya araba suya düşmüştür ya biyeri kırılmıştır, 2 disco parası bitarafa kaçınca görünmez olur, araba yapılır başlar atıp tutmaya :D :D :D :D Tecrübeyle sabittir , ortalarda görünmüyorsa taksimetre...

6. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

7. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar :D :D :D :D :D en son ayaşta gördüm ben o arazi şeylerini , kenardan köşeden :D :D :D :D
  8. discovery-V8

Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye equipe yanında gazoz kalacak inan bana ;)
  9. discovery-V8

Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Kürşad, Daha fazla oynama kilitleri tak bekle alt yapıya başka hiçbirşey takma, kenara bir 10 binlik biriktirmeye başla sana bişey aldıracam zamanı gelince alemin kralı olacaksın ;) bukadar söylüyorum ısrar yok gerisni söylemem, biraz sabır...

10. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar :D :D :D Disco için bişey bozmadım kırılmaz dökülmez neden bozayım , Def 110 içinde anlatamdım daha olduğu standart diyorum daha modifiye etmedim diyorum anlatamıyorum kimseye. Ayrıca benim disconun 2 katına mal olmuş modifiyeli 80 leride beklerim yan yan foto...

11. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Defender küçük mü demek istedin :D :D :D :D Bırak Defender ları Ben discoyla bile Ormanın 80 lerinin yanına parkedince utançlarından saklanacak yer arıyorlar, yan yana bir foto çekip göndereyim istersen bir ara :D :D :D :D
  12. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

13. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Müco o dvd takılan şey , ankara - balikesir- izmir - ankara yaptı iki defa sonra izmir- mersin yaptı şimdide kıbrısta, üzerinde ne varsa onunla gitti, öyle yol lastiği falan yok hemde bu dediklerim son 15 günde oldu. o lastiklerle yaktığı...
  14. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yutturucam bunları sana harf harf kelime kelime :D :D :D :D
  15. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Çok bile abicim daha ne olacak arazi şeysi okadar olur :D

16. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar neredeyse Her hafta yapıyoruz biz etkinlik, hatta ben hergün mutlaka bir debelenir gelirim çamur çepelek 5-10 dakika bile olsa , sizide herzaman bekleriz :) Sedat biliyor son bir baskın yapmışlardı bana Galiba birtek umutun araç sağlam döndü onuda kurtarıcı diye...
  17. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar :D :D :D :D ulen 29 inch lastikle bir harrana gittin iyiki hee :D :D :D
  18. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar bende onu diyorum işte , benim başka arabam yok günlüğüde aynı uzunyoluda tatilide okul serviside tarlada römork çekiciside offroad aracıda, sen bunların yarısı yap o arabayla ozaman konuşalım :D :D :D arabanın üzerinde maxxis m8080 mudzillayla ankara trabzon...

19. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar :D :D :D :D Sana acıyorum bazen enişte , sen kazana düşmüşsün ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  20. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bugün umuta kapak kapak üstüne :D :D :D işin ilginci benim başka marka arabamda yok hepsi LR :D :D :D :D :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri