Arama sonuçlarınız

1. M

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi öncelikle balikay ve size cevaplarınız için teşekkürler aracı asfalt dışında kullanmadım, bir süredir parktaydı, çıkartıp benzincide yıkattım ve geri geldim. park ettikten bi 15 dakika sonra tekrar çalıştırdığımda bu olayla karşılaştım. su geçişi...

2. M

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi 2000 frontera 3.2 de dün abs ışığı yandı, motoru kapatıp tekrar çalıştırınca söndü. belli bir mesafe yaptım, birkaç kez daha motoru kapatıp çalıştırdım, sadece birinde ksıa bir süre yandı ve söndü. sorun ne olabilir?
  3. M

G-Karavan

Ynt: G-Karavan karavan hali gerçekten güzel olmuş, çok beğendim

4. M

Çamurlu ve yumuşak arazide arazi vitesi ?

Ynt: Çamurlu ve yumuşak arazide arazi vitesi ? aracı öncelikle 4 çekere alıyorsun, sonrasında da arazi vitesinden low'u seçiyorsun
  5. M

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi aynen öyle hocam sıkıntı asfaltta. direksiyonla ikinci tur dönüşü yaptırmak çok zorlaşıyor. çok kastırıyor ve bırakıldığı anda hemen toparlıyor kendisini. makul bir hızda giderken ise daha yumuşuyor. cevabınız için teşekkür ederim.

6. M

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi 3.2 fronterayı 4 çeker moduna aldığımız zaman ön tekerlerin dönmesindeki zorluğun sebebi nedir?

7. M

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 vay be demek 2003 model buldunuz, en son üretilen model sanırım.. kaç km'de?
  8. M

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 Fotoğraflar gözükmüyor hocam
  9. M

Frontera 3.2

Ynt: Frontera 3.2 2.5 ton olur mu yanlışın var, fronteralar 7.5 ton :) Nereden bulursunuz böyle bilgileri gerçekten anlamak mümkün değil...

10. M

Frontera MK II Arıza Programı

Ynt: Frontera MK II Arıza Programı Mümkünse ben de isterim. Cevabınızı bekliyorum.

11. M

Uzun araştırmalardan sonra Fronti...

Ynt: Uzun araştırmalardan sonra Fronti... azami hız sınırı 120 km/h değil, 96 km/h'dir. bilginize...
  12. M

2001 model 3.2 V6 opel frontera almayı düsünüorum nelere dikkat etmeliyim

Ynt: 2001 model 3.2 V6 opel frontera almayı düsünüorum nelere dikkat etmeliyim alacağın aracın internette linki var mı? örneğin sahibinden.com'da? linki verirsen aracı görme şansımız olur belki böylece yorum da yapabiliriz...

13. M

TÜM ARAÇLAR İÇİN EPC KATALOĞU

Ynt: TÜM ARAÇLAR İÇİN EPC KATALOĞU B kasa için olan da mevcut mu?
  14. M

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 İyi de 5 kapılı B kasanın dizeli yok ki? LPG'li demek istedin heralde..
  15. M

1999 3.2 frontera 4x4 sorunu YARDIIM.

Ynt: 1999 3.2 frontera 4x4 sorunu YARDIIM. başka bir konuda okuduğuma göre araç manuel vitesmiş yalnız, sorun şanzımanla da alakalı olabilir

16. M

1999 3.2 frontera 4x4 sorunu YARDIIM.

Ynt: 1999 3.2 frontera 4x4 sorunu YARDIIM. değiştirdim dediğin lastik ebatları zaten orjinal olanı, 245/70/r16 yani 4 çekere takıyorum diye kimbilir ne yaptın da böyle bir sıkıntı oluştu, araçta oluşan problemi ancak bir usta görürse anlayabilir, buradan bir fikir yürütmek anlamsız. ancak kuma...
  17. M

Ynt: Uzun araştırmalardan sonra Fronti... sınırlama var, 96 km/h kitapçıkta yazıyor. zaten bu tarz sürekli 4 çekiş olmayan, sonradan istenirse 4 çekere geçen araçların özelliğidir bu belli bir hız yapmak. bu örneğin, frontera ile aynı klasmanda değil ama toyota rav4 lerde 20km/h mi ne o civar...
  18. M

Ynt: Uzun araştırmalardan sonra Fronti... araç 4 çekerdeyken yapabileceğiniz max hız 96 km/h dir. bunu geçmeyin yoksa kilitli diferansiyele çok büyük zararlar verebilirsiniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri