Arama sonuçlarınız

1. fosilbulent

DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor''

Ynt: DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor'' LAND ROVER USTALARI İSTANBUL: Ünal Usta ( Kaporta ) Adres: Telefon: 05324656634 Muhammed usta (Muhammet Odabaş) Odabaş oto / Ümraniye Telefon: 05322554735 - 0216 634 47 35...

2. fosilbulent

Adrenalin'den Gezenbilir Üyelerine Festival Öncesi %20 İndirim!

Ynt: Adrenalin'den Gezenbilir Üyelerine Festival Öncesi %20 İndirim! GÜZEL HABER....
  3. fosilbulent

Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri http://www.rafrafkitap.com

4. fosilbulent

Doğada Yürüyüş Teknikleri

Ynt: Doğada Yürüyüş Teknikleri bu konuya özel... http://www.rafrafkitap.com/kitap/dogada-yapilan-yuruyusler-trekking-hiking-p648.html
  5. fosilbulent

Ynt: DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor'' mekanik... iki kardeşler fakat mutlaka kaporta boyayıda çözüyorlardır çünki araç topluyorlar bi sorun

6. fosilbulent

Ynt: DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor'' bursaya en yakın önerebileceğim bildiğimiz ustalar olduğu için söylüyorum izmit kocaelide Yunus Bager kardeşler....

7. fosilbulent

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları görünmez kaza yapana geçmiş olsun.... buna benzer bir motor kazası vardı 2 genç yaşadılar şanslıydılar amma görüntüleri fenaydı..... vade geldimmi bir ufak bahane bir saçma kaza yeterli.... direksiyon sağdaysa şöför yırtmıştır plaka rus belkide sol bacak yoktur...
  8. fosilbulent

Nasıl Bir Kediniz Olmalı ?

Ynt: Nasıl Bir Kediniz Olmalı ? Ailemizin yeni üyesi Çelebi-zade :) Valla nasıl bir kedi olması gerektiğine siz karar veremiorsunuz şartlar Mitnight ' ı bir gece teşfikiye caminde bulmuştum avuç kadardı. Çelebiyise nisanlım elvan buldu yağmurlu bir gündü ve hasta ateşler içindeydi tirim tirim...
  9. fosilbulent

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları her zamanki gibi çok güzel kareler özgür.... Süpersin

10. fosilbulent

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Yeni araç alan arkadaşlara markası modeli ne olursa olsun hayırlı olsun diyorum. Hoş geldiniz sefa getirdiniz. herşey gönlünüzce olsun

11. fosilbulent

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları biz bu işi sevdik çelebide poz vermeyi. hava iyi olsa idi dışarıda gerçeği ile bir çekim yapacaktık amma malum yağmur ve kedi bir araya gelemeyen ikili :) Emir e gidicez diyince bir koştu kapıya amma yağmur sesine dayanamadı yattı yuvasına sustu... :)
  12. fosilbulent

Kurtuluş Hikayeleri

Ynt: Kurtuluş Hikayeleri Kurtuluş Hikayeleri dediğimizde Kurtuluş savaşını göz ardı etmememiz gerekli her biri bir destan çephe mudafası ve her çephesinde 10 larca hikaye barındıran bir gerçek tarih bir gerçek hikaye bir gerçek Ulusun kurtuluş hikayesi....

13. fosilbulent

Kurtuluş Hikayeleri

Ynt: Kurtuluş Hikayeleri Deprem ve tsunami sonrası tarihinin en büyük felaketini yaşayan Japonya inanılmaz kurtuluşlara da sahne oluyor.bunlardan en çarpıcı olanlarından biri, felaket sonrası harabeye dönen Minamisoma kenti yakınlarında kameraya yansıdı.Tusnami dalgalarından korunmak için...
  14. fosilbulent

Yağmurlu Havalarda Araç Kullanırken

Ynt: Yağmurlu Havalarda Araç Kullanırken Özellikle tırlarda geliştirilen bir kontrollu takip mesafesi sistemi var trafik akışına göre direksiyon a bile mudahale edebiliyor. Fakat bu video daki gibi bişey değil sanırım :) http://kamyontr.com/yollarda-tir-sollarken-dikkatli-olun-video-haber.html
  15. fosilbulent

LİDAM, Yetenekli Köpekler ve Sahiplerini Arıyor

Ynt: LİDAM, Yetenekli Köpekler ve Sahiplerini Arıyor Tanıştığımız ilk günden beri aranıza bir türlü fırsat bulup (iş yüzünden) katılamamanın üzüntüsünü yaşıyorum. Çalışmalarınızı takdir ile izliyor devamı konusunda başarılarınızı diliyorum. Tüm arkadaşlara kuçak dolusu selamlar...

16. fosilbulent

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları buzağı değil boğa :)
  17. fosilbulent

Kurtuluş Hikayeleri

Ynt: Kurtuluş Hikayeleri Bir itfaiye Gönüllüsü olarak şu 4 filmide tavsiye ederim. Özellikle Backdraft >> Backdraft - dünya ticaret merkezi - ekip 49 - gökdelende yangın hayatta kalma adına hem teknik hem psikolojik bilgiler bulabileceğiniz eğitici bir film daha '' SANCTUM '' ve 127
  18. fosilbulent

Kurtuluş Hikayeleri

Bir çok yararlı bilgi paylaşıyoruz aklıma gelen diğer bir konu daha çok ilgi çekip daha çok fikir edinilebilecek olduğundan söylüyorum filmler mesela son dönem yayınlanan 127 sinema filmi gibi.( suyu idareli kullan gittiğin yeri söyle kendine fazla güvenme ve tıbbi mudahale zamanlaması gibi ana...

19. fosilbulent

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları kedimide alıp bir LR 4 turu yapmak istiyorum kardeşim.... :) de gel gör bu yakıt zamlarından sonra tamda düğün dernek kuralım ev düzelim derken nasıl olcak kara kara düşünmekteyim :)
  20. fosilbulent

Defender Renk Kartelası

Ynt: Defender Renk Kartelası İçine sanırım bişey denmez amma dışı mutlak değişir. o kadar zahmete girmişken hepsi bir elden çıksın bence tertemiz olur... yine soruşturun

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri