Arama sonuçlarınız

1. serdarpazar

Gezenbilir Kastamonu Grubu

Ynt: Gezenbilir Kastamonu Grubu Ad - Soyad: Serdar Pazar Doğum Tarihi ve Yeri: 1975 - İstanbul Memleket: Urva / Pınarbaşı / Kastamonu Semt: İlgi Alanı: Heycan, adrenalin.

2. serdarpazar

Kastamonu Yaylaları

Ynt: Kastamonu Yaylaları merhabalar sizlere ilk foto benden. haaaa bende pınarbaşılıyım bu arada ;D
  3. serdarpazar

Fotoğraflarla Kastamonu

Ynt: Fotoğraflarla Kastamonu herkeze merhabalar 2, foto vallaya benzemiyor vallada daha sarp kayalıklar dar su yatakları var

4. serdarpazar

Valla Kanyonu Gezisine Ne Dersiniz?

Ynt: Valla Kanyonu Gezisine Ne Dersiniz? can bey bende urva danım umarım gider görürsünüz cennet vatanı temmuzun 15 de ordayım 15 gün kalacagım kamp kurucagım.çayda yüzücegim.tırmanacagım uzun uzun yürüyüşler yapıcagım sabırsızlıkla bekliyorum asıl fotolar o zaman gelicek biraz bekliyecegiz ;D ;D
  5. serdarpazar

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

6. serdarpazar

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hudev ve tüm doga aşıgı arkadaşlara merhabalar özellikle bu siteyi kuranlara minnattarım nekadar güzelbir site yahuu adrenalin kokusu alıyorum. hudev asıl fotolar temmuz 15 den sonra ....15 günlügüne gidiyorum oralara size daha canlı.daha heycanlı fotolar...

7. serdarpazar

İyi Bir Rehber Olmanın İpuçları

Ynt: İyi Bir Rehber Olmanın İpuçları rehberlik yetenektir .bence sonradan ögrenmez ördekler yüzmeyi. tabiyatında zaten vardır. bizlerin şehirlerden kalkıp sıcak evlerimizden çıkıp ayazda yatma amacımıza kaçkişi anlam verebiliyorki arkadaylarım kimi zaman bana deli diyor ama yinede gıptayla...
  8. serdarpazar

Valla Kanyonu Gezisine Ne Dersiniz?

herkeze merhabalar 1975 istanbul dogumluyum aslen kastamonu pınarbaşılıyım. dogayla ilğili herşey ilgimi çekiyor sizleri takip ediyorum kendimde yakın bir doga aşıgıyım kastamonulu olunurda goga tabiat sevilmezmi? ;D ;D ;Dsizlere bizim oralardan birkaç resim yollamak istiyorum burası valla...
  9. serdarpazar

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkeze merhabalar 1975 istanbul dogumluyum aslen kastamonu pınarbaşılıyım. dogayla ilğili herşey ilgimi çekiyor sizleri takip ediyorum kendimde yakın bir doga aşıgıyım kastamonulu olunurda goga tabiat sevilmezmi? ;D ;D ;Dsizlere bizim oralardan birkaç...

10. serdarpazar

Kastamonu - Atatürk İstiklal Yolu Yürüyüşü (25-30 Ağustos 2008)

Ynt: Kastamonu - Atatürk İstiklal Yolu Yürüyüşü (25-30 Ağustos 2008) arkadaşlar inanın valla kanyonu gezilecek. cadır kurulaçak bir dogası var kanyon ve çevresinde el degmemiş magralar dar geçitler dereler mevcut. tehlikeli zorlu maçeralı geziler sizleri bekliyor.kanyon ve çevresinde yaban...

11. serdarpazar

Trekking Grupları (Karadeniz)

Ynt: Trekking Grupları (Karadeniz) ARKADAŞLAR HERKEZE MARHABALAR BEN KASTAMONU PINARBAŞI URVA KÖYÜNDENİM KANYON HAKKINDA KAMP.KONAKLAMA VE YİYECEK HAKKINDA YARDIMCI OLABİLİRİM.GÖRÜLMEYE DEGER YABAN HAYATI VE ZORLU PARKURLARI VAR.MACERAYI ADRENALİNİ ARIYORSANIZ BANA BURADAN YAZA BİLİRSİNİZ...
  12. serdarpazar

Kastamonu - Atatürk İstiklal Yolu Yürüyüşü (25-30 Ağustos 2008)

Ynt: Kastamonu - Atatürk İstiklal Yolu Yürüyüşü (25-30 Ağustos 2008) Herkese merhaba ben Kastamonu Pınarbaşı'lıyım Valla Kanyonunu görmediyseniz Kastamonu'yu gezdim demeyin şittetle tavsiye eder yardımcı olmaya çalışırım, temmuzun 15 inde gidiyorum kanyona inecegim Ilgarani magrasını gezecegim...

13. serdarpazar

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu tüm adrenalin arayan doga aşıgı arkadaşlara selamlar (benim gibi düşünen insanlarla bir arada olmak çok güzel)kastamonunun meşhur pınarbaşı valla konyonundanım benim ne dedigimi anlayacak insanların içindeyim inanamıyorum hihihih

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri