Arama sonuçlarınız

1. ufuk

Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) Sizin sülaledeki kuzenleri bir türlü anlayamadım zaten ;) :D elimizi sallasak kuzenlere çarpıyor mustafacım... ;D ;D ;D

2. ufuk

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) 1-Mezzy (Mustafa Eraslan) 2- ufuk (Ufuk SARNIK) 3- berkozgenc (Berk ÖZGENÇ) +4(artabilir) 4- gursen (Gülşen GÜRŞEN) +1 5- UFUKK (Ufuk sarıgül) 6- mavimor (Mustafa Tekiner) +1 7- fizi (Zeynep Erkal) +1 8- pancarmotorcu ( hasan...
  3. ufuk

likya yolu aralık(2009)- arkadaş aranıyor

Ynt: likya yolu aralık(2009)- arkadaş aranıyor Her iki yoluda çook yürümek istiyorum. ama işlerim dolayısı ile ancak ilkbahar ve yaz aylarında yürüyebilirim. hayallerimdeki parkur bunlar. bir gün onlarda gerçek olacak ;)

4. ufuk

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) beyler isimleri görelim lütfen ;)
  5. ufuk

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Biri, bir şeymi dedi? ::) ;) :D 24 Aralık Yazılı sınav 16 Ocak Direksiyon (gidon ;) ) sınavı Sonra ver elini A2 ve................. Seda sayende artık yoldan mı çıktım, yolamı girdim hep beraber göreceğiz ;)

6. ufuk

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) merak etmeyin oradan zaten tamirci tulumlarınızı verecekler ;D

7. ufuk

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) 1- Mezzy (Mustafa Eraslan) 2- ufuk (Ufuk SARNIK) diyerek devam edelim ;) Haydi bizim takım ezici üstünlüğümüzü kuralım yeniden ;D ;D ;D
  8. ufuk

Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) Seninkilere ne oldu? ;) neredeler ?
  9. ufuk

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) :)

10. ufuk

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) :)

11. ufuk

Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) Geziye ait fotoğrafları ve yorumları aşağıdaki linkte paylaşabilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=42410.new#new
  12. ufuk

evet başlayalım artık ;) bana fotoğraf yüklemiyor diyenlere inant ;D ;D ;D

13. ufuk

Amatör Telsizcilik Sınav ve Belgelendirme Yönetmeliği Hakkında

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınav ve Belgelendirme Yönetmeliği Hakkında Ferdane hn. bence bu sınavı kaçırmayın yoksa alırım anahtarınızı ;D ;D ;D
  14. ufuk

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) Evet arkadaşlar tüm iyi dileklerimiz kabul oldu :D Yarın hava iyiiiii....... ;) :D
  15. ufuk

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) Murat Hocam sen gel telefonlaşır o anki lokasyon hakkında bilgi veririz ;) 0532 475 63 59

16. ufuk

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) Haklısın Abim ama PATRON yahuu bu geliyor işte... ;D ;D ;D bu arada konuyu iyi sulandırırım... ;)
  17. ufuk

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) Tikkat PATRON geliyor!!! ;D ;D ;D ;D
  18. ufuk

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) Bekleriz :) Bu arada şeker değiliz erimeyiz ;) ;D yağan yağmur olsun...

19. ufuk

En Sevdiğiniz Enstrüman Hangisidir Neden?

Ynt: En Sevdiğiniz Enstrüman Hangisidir Neden? SANTUR sesine hastayım bu enstrümanın Taksime her gidişimde mutlaka sokak müzisyenlerini bulurum ve dinlerim.
  20. ufuk

Lütfen Çekme Abi!. Annem Beni Erzurum'da Asker Sanıyor...

Ynt: Lütfen Çekme Abi!. Annem Beni Erzurum'da Asker Sanıyor... N E F E S

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR