Arama sonuçlarınız

1. mohawk

Discovery 2 Çift Akü Sistemi

Ben sadece buzdolabı ve vinç için düşünüyorum aslında. Ekstra ışığımda yok. Kuvvetli tek bir aküde yeter mi acaba? yinede tamamen yedek bulundurma amaçlı farklı tabii.

2. mohawk

Her 2 aküde birbirine paralel bağlansa aynı problem olur mu? yani ikiside aynı anda çalışırken şarj olacak.
  3. mohawk

Birkaç resim paylaşayım bende. Umut'unda belirttiği sanayi işinin pek verimli olacağını sanmıyorum bu iş için yapılmış kitler varken.

4. mohawk

Aracına çift akü kurulumu yaptıran var mı acaba? Nerde, nasıl ? kime yaptırdınız? Kullanım alanım, ana aküde bir sorun olduğunda yedek güç kaynağı olarak, hemde oto buzdolabını ve ileride vinci direk bu ikinci aküye bağlamak istiyorum. Saygılar
  5. mohawk

Disco 3 - Lastik Seçimi - 18 "

Dostum, BF'de 18 jant için 60 yanak ölçüsü olmaması lazım. Olsaydı ben alırdım:)

6. mohawk

Detaylı bir test yapmadım. Daha önce üzerinde standart gelen Good Year Wrangler vardı. Asfaltta öyle ahım şahım bir fark göremedim. Bu lastikler AT olduğu için haliyle biraz daha sesli birde Scorpionlar, Goodrich'lere göre daha bir -On Road- özellikli. O yüzden uzun yolda, virajlarda, yol tutuşu...

7. mohawk

Detaylı bir test yapmadım. Daha önce üzerinde standart gelen Good Year Wrangler vardı. Asfaltta öyle ahım şahım bir fark göremedim. Bu lastikler AT olduğu için haliyle biraz daha sesli birde Scorpionlar, Goodrich'lere göre daha bir -On Road- özellikli. O yüzden uzun yolda, virajlarda, yol tutuşu...
  8. mohawk

BF'te 255x60x18 olmadığı için kullanamıyoruz. Bende bu yüzden Pirelli Scorpion ATR almıştım. 2 senedir kulanıyorum çok memnunum ama geçenlerde bir arkadaşıma almak istediğimizde artık Türkiye'ye gelmediğini öğrendik. Daha sonra benimde 2. seçeneğim olan Yokohama Geolander AT tatktık. Bir...
  9. mohawk

Araç Kararsızlığı;

Ynt: Araç Kararsızlığı; +10:)

10. mohawk

Araç Kararsızlığı;

Ynt: Araç Kararsızlığı; Bu arabaları biraz sevmeli, ilgi göstermelisiniz ve birazda meraklı (hobi merakı) olmanız gerekiyor. Her problemin, sorunun çözümü var. Benim aracımı alalı 2 seneyi geçti. ilk sene boyunca nerdeyse her haftasonu sanayideydim hem aracı öğrenmek için hem başgösteren...

11. mohawk

Araç Kararsızlığı;

Ynt: Araç Kararsızlığı; Bu arabaları biraz sevmeli, ilgi göstermelisiniz ve birazda meraklı (hobi merakı) olmanız gerekiyor. Her problemin, sorunun çözümü var. Benim aracımı alalı 2 seneyi geçti. ilk sene boyunca nerdeyse her haftasonu sanayideydim hem aracı öğrenmek için hem başgösteren...
  12. mohawk

Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir?

Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir? Belirttiğiniz GC 5.2 ZJ kasalar en son 1998 yılına kadar üretildi onlardan da çok temiz bulunabileceğini sanmıyorum. Daha sonra da WJ kasalar üretildi 2.7 dizel ve 4.0 benzinli olarak. Naçizane tavsiyem almak istediğiniz aracın içine oturup...

13. mohawk

Duster Sağlamlık Örnekleri

Ynt: Duster Sağlamlık Örnekleri Aslına bakarsanız 90'lı yıllar dedik ama biraz araştırınca o yıllarda Duster'ın üretilmediğini, ilk modelin 2010'da üretilmiş olduğunu öğrendim :) o zaman dediğiniz gibi olabilir. Yalnız resme dikkatli bakınca Slav ülkelerinden çok tropikal iklimi olan bir yere...
  14. mohawk

Duster Sağlamlık Örnekleri

Ynt: Duster Sağlamlık Örnekleri 90'lı yıllar ise ve resimler Rusya veya Romanya'dan ise arabaların Lada Samara veya Lada Tavria olması ihtimali yüksek. Buda neden o kadar hasar aldıklarını açıklayabilir belki..
  15. mohawk

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 Kılıflar naylon mu acaba yoksa pamuklu kanvas tarzı bir kumaş mı? bende almayı planlıyorum ama kumaşı inceleyemediğim için tereddüt ediyorum.

16. mohawk

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 Kılıflar çok iyiymiş. Güle güle kullanın Bearmach mi onlarda?
  17. mohawk

2. El Satılık Yaesu Vx-8r

Ynt: 2. El Satılık Yaesu Vx-8r Satılmıştır. İlanı kaldırabilirsiniz. Teşekkürler
  18. mohawk

Satılık Yaesu Vx-8r

Ynt: Satılık Yaesu Vx-8r ihtiyaçtan ötürü fiyatı 675,- TL yaptım.

19. mohawk

2. El Satılık Yaesu Vx-8r

Ynt: 2. El Satılık Yaesu Vx-8r ihtiyaçtan ötürü fiyatı 675,- TL yaptım.
  20. mohawk

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 Dövizler bu kadar arttıktan sonra Aliexpress'e takılıyoruz artık ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri