Arama sonuçlarınız

1. mohawk

Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ?

Şu gömlek işi bir daha başlasa nede olda üstünden bayağı zaman geçmiş☺
  2. mohawk

Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ?

Şu gömlek işi bir daha başlasa nede olda üstünden bayağı zaman geçmiş☺

3. mohawk

Bilgi Ricası;

Pirelli Scorpion ATR 255x60x18 kullanıyorum, gayet memnunum bulabilirseniz fiyatıda uygun.

4. mohawk

2003 Discovery 2 Aracımız Ile Çubuk-karagöl Üzerinden Kazan Gezimiz

Bu arada resimleri , gezi kısmınamı atsaydık ayıp olmasın foruma:D
  5. mohawk

Evet. Aynen yağmur ormanları ama nemli ve sivrisinekli değil. O bölge öyle 3-5 kere gitmeyle bitecek bir yer değil. Türkiye'nin en büyük kesintisiz ormanlık alanı orası. Buda naçizane benim araç.

6. mohawk

iyi gezi olmuş. Kızınızada kocaman bir MAŞALLAH:) diyelim. Bizde 29 Ekim'de bir Karabük/Yenice gezisi yaptık. Bir ara resim paylaşacağım.
  7. mohawk

Bilgi Ricası;

Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Benin güneşlikler kırılmıştı. Ebay'dan 30 dolara 2. el almıştım. Döşemeciye gittiğimde abi bütün tavanı sökmemiz lazım falan demişti. Bende hadi len deyip, başka bir serviste beraber taktık 5 dakikada. Teyp konusunda detaylı bir konu açmıştım linkini...

8. mohawk

Bfgoodrich 2015 Zamsiz

255x55x18 getiriyormusunuz veya 255x60x18 ?
  9. mohawk

Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim

Bendede var 7 koltuk. Ama olmasaymış daha iyi olurmuş, kullanana kadar anlamıyorsun. Şimdi o dolapları parayla almaya kalksak dünyanın parası.
  10. mohawk

Disco 3 - Lastik Seçimi - 18 "

Yüksetme yapmadan acaba standart hali ile 265x60x18 sığar mı? yanak sığsa bile lastik genişliğinden kaybeder gibi.

11. mohawk

Disco 3 - Lastik Seçimi - 18 "

Bu mesajı kaçırmışım:) ben 255x60x18 kastetmiştim aslında BF'de olmayan ölçü olarak, yanlış ifade etmişim ama BF'in sitesini kurcalarken HSE'lerin orjinal ölçüsü olan 255x55x18 ebatlarında AT lastiğin olduğunu öğrendim. Türkiye'de yok sanırım. Teşekkürler.
  12. mohawk

Land Rover Discovery Td5 - Arıza Ikaz Lambaları

ABS, HDC, TC ışıkları bendede yanmıştı aracımı ilk aldığım zamanlarda. Serviste bilgisayara bağladığımızda x,y gear selector switc (şanzıman müşürü) arızası vermişti. Bu parçada 1500-2000 TL tutuyor. Ben değişimi kabul etmeyip biraz daha araştıracağımı söyledim. Sonuçta buradan öğrendiklerimle...
  13. mohawk

Yeni Aldığım Td5 17 Lt Yakıyor Yardim

Uzun yolda 10 lt göremedim bir türlü:) birde kışın klima kapalıyken deneyeyim bakalım.

14. mohawk

Benim araç. 2003 TD5. 255x60x18. Sıvılar değişmiş, hava ve yakıt filtreleri standart, modifiye yok.
  15. mohawk

Bana yakıt demeyin. işin içinden çıkamadım. Şehirlerarası klima açık, 4 yetişkin, bagaj full kamp malzemesi 11,9 lt yaktım. Hızım 110-115 km ortalama. Ağır şehiriçi trafiğinde (sabah akşam, köprü gidiş geliş) ortalama 15 lt. Bakmadığım bir katalizör kalmıştı, katalizör 3-4 lt farkettirir mi ki?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri