Arama sonuçlarınız

1. mohawk

2. El Satılık Yaesu Vx-8r

Merhaba, şarj cihazı duruyor ama kendim başka bir Yaesu aldım onunla kullanıyorum. Eğer ihtiyacınız varsa sizin modelle uyumlu programlama kablosu ve cd'si var. 175,- TL

2. mohawk

Benzin Ocağı Alternatif Yakıt Arayışı

Önemli konu canlansın tekrar. Şimdilerde Nurgaz'ın Hekzan (Hexane) adlı sıvı yakıtı ocaklarımızda kullanmak için satılıyor. Ben Primus Multi fuel ocağımda hexane gönül rahatlığıyla kullanabilir miyim? daha önce zippo benzini ve araba benzini ile kullanıyordum. Ondan önce MSR Whisperlite vardı...
  3. mohawk

Satilik Yaesu Vx-6r Ve Ekipmanlari

Malesef satılık değil. Kendime yeni bir FT-70 aldım, onunla da uyumlu olduğu için satmayacağım.

4. mohawk

Evet. Güncel.

5. mohawk

2. El Satılık Yaesu Vx-8r

Merhaba, Bende de hiç kullanılmamış. VX-8R için orjinal Yaesu araç çakmağından şarj etmeye yarayan adaptör var (E-DC-5B). Made in Japan'dır. Fiyat: 125,- TL ** Uyumlu modeller: FT-530/415/50R/FT-60R/VX6R,FT-250, FT1-DR, VX150, VX170 ** VX-1, VX-2 ve VX-3 ile çalışmaz.

6. mohawk

Satilik Yaesu, E-dc-b Araç Çakmağından Şarj Cihazı (made In Japan)

Merhaba, Bende de hiç kullanılmamış. VX-8R için orjinal Yaesu araç çakmağından şarj etmeye yarayan adaptör var (E-DC-5B). Made in Japan'dır. Fiyat: 125,- TL ** Uyumlu modeller: FT-530/415/50R/FT-60R/VX6R,FT-250, FT1-DR, VX150, VX170 ** VX-1, VX-2 ve VX-3 ile çalışmaz.
  7. mohawk

8. mohawk

Discovery 2 Parça Satıyorum

Merhaba, Bendede eski aracımdan bazı parçalar kalmış. Yeni konu açmadan bu konudan devam ediyorum. Resimde görülen parçaların hepsi 350 TL satılıktır. Tek tek satış olmayacaktır. Zaten oldukça uygun fiyata veriyorum. Araştırdığınızda switchlerin bir tanesinin 40-50 EUR olduğunu görebilirsiniz...

9. mohawk

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

1.Murat Albayrak karadeniz Ereğli 2.Sedat Akkaya karadeniz ereğli 3.Fatih Akyüz karadeniz ereğli 4.Ahmet yaman karadeniz ereğli 5.Mert ekici karadeniz ereğli 6.Selahattin mukyen istanbul 7.Cengiz-Şebnem yıldırım istanbul 8.Erdinç çelik (+2 kişi) istanbul 9.Emir Aşkın Güvendi Gölcük 10.Alkım...

10. mohawk

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

O tarihlerde yeni bir karlı ve soğuk sistem bekleniyor. Tadını çıkarmak için zorlu şartalara göre hazırlanmakta fayda var.
  11. mohawk

Parça Katalog

Lrcat Burasıda çok iyidir.

12. mohawk

Arslanımın Gençliğe Dönüşü... 110 Land Rover Defender Benzin/lpg

Mümkünse araç içi resimde paylaşabilir misiniz?
  13. mohawk

Discovery Td5 Alacağım Önerileriniz Nedir ?

Sn. Kcaninan, Öncelikle istediğiniz gibi bir araç bulabilmeizi dilerim. Sorunuz ile ilgili olarak, uygun bir zamanınızda bu başlığı detaylıca incelerseniz istediğiniz her soruya cevap bulabilirsiniz. Burada Discovery 2 ile ilgili çok geniş bir arşiv oluşmuş durumda. Kolay gelsin

14. mohawk

Land Rover Defender Satış İhaleleri

+1
  15. mohawk

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

çok güzel olmuş:)
  16. mohawk

Td5 Arıza

Bizim bahsettiğimiz dizel motorlu araçlarda olan bir problem. Benzinliler konusunda bilgim yok malesef.

17. mohawk

Td5 Arıza

Erdinç Bey selamlar:) Sadece soketteki yağı temizlemeniz yağı kesmez. Yağ enjektör tesisatından yürümeye devam edecektir. O yüzden enjektör tesisatını değiştirmeniz daha sağlıklı olur. Yağ çok fazla ilerlediyse sizin tabirinizle yağ içinde yüzüyorsa beynin içinede akmış olabilir, orayıda açıp...
  18. mohawk

Td5 Arıza

ECU'yu yani araç beynini kontrol ettiniz mi? motordan gelen kabloda yağ var mı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri