Arama sonuçlarınız

1. M

Çadır Tavsiyeleriniz

merhaba bende kamp'a gitmek için bir liste yapmıştım inşallah yardımım dokunur http://www.kutupayisi.com/Product.aspx?CategoryId=24&ProductId=4109 çadır http://www.adrenalinoutdoor.com/Loap-Miwok-Sirt-cantasi_2810.html#0 çanta...

2. M

Çakı ve Bıçak Seçimi

geçmiş olsun :(
  3. M

Çakı ve Bıçak Seçimi

teşekkürler

4. M

Çakı ve Bıçak Seçimi

abi saolda ingilizcem baya kıt :) öğrenci olduğum halde ama inch mi yoksa normal cm mi ? çeviriciden ceviririmde
  5. M

Çakı ve Bıçak Seçimi

arkadaşlar ka-bar bk2 toplam uzunluğunu söyleyebilirmisiniz gereksiz yere konu açmak istemedimde

6. M

Çakı ve Bıçak Seçimi

arthur kargoyla bora ya yolladğınızda ücretsiz bakım yapıyorlar :) diye duymuştum arayıp sorabilirsiniz

7. M

PC başındaki ruh halimiz

Ynt: PC başındaki ruh halimiz bende daha bi kibar oluyorum :)
  8. M

Bulaşık Teli ile Ateş Yakmak

Ynt: Bulaşık Teli ile Ateş Yakmak tabiki en iyisi çakmak :)
  9. M

Ynt: Bulaşık Teli ile Ateş Yakmak bende sünger yazıyor diye yazmıştım iletilere bakayım cevap geldimi diye bi baktım bulaşık teli yazıyor dedim eyvah yine kafa uçmuşta yanlış yazmışım dedim :)

10. M

konu doğru yerde değilse özür dilerim youtube de gördüm http://www.youtube.com/watch?v=b68HJ1Fyi3w&feature=related eğer gerçekse işimize yarayabilir diye düşündüm

11. M

10 günlük kamp

Ynt: 10 günlük kamp benim söyleceklerim söylenmiş ne olursa olsun kamp'tan keyif çıkarmaya bak :)
  12. M

Çakı ve Bıçak Seçimi

bir şey değil,iyi geceler :)

13. M

Çakı ve Bıçak Seçimi

hayırlı olsun,bora sanırım el yapımı galiba fotoğrafını veya modelini söylerseniz daha çok yardımcı olurum bora ömür boyu garanti veriyor çeliği 440c veya 440b oluyor coğunlukla
  14. M

4. DOĞA,AV FUARI

Ynt: 4. DOĞA,AV FUARI takip
  15. M

AITOR JUNGLE KING I BICAK

Ynt: AITOR JUNGLE KING I BICAK bora yeni katoluğu ne kadar ? bide kargo parası bize ait değilmi ?

16. M

AITOR JUNGLE KING I BICAK

Ynt: AITOR JUNGLE KING I BICAK gerber lmf2 alabilirsiniz ama ben bora veya mogandan yanayım bora ömür boyu garanti veriyor :)
  17. M

Shogun a karar kılmış gibiyim...

Ynt: Shogun a karar kılmış gibiyim... arkadaşım(abim) ilk önce heryerde 2-3 konu açacağınıza bi konuya sabit olarak bakmak daha iyidir diğer bütün konularınıza cevap yazdım hiç geri gelinmedi bir dahakine tek konu açabilirsiniz sakın bu yazdıkloarımı azar diye işitmeyin :) konuya gelince bıçak...
  18. M

Trakya Yeme İçme Rehberi

Ynt: Trakya Yeme İçme Rehberi arkadaşlar kavga etmenize gerek yok herkezin damak tadı ayrıdır

19. M

Husky yada Ferrino Çadır Önerisi

Ynt: Husky yada Ferrino Çadır Önerisi yüksekliği dezavantaj olabilir eğer korkuyorsanız veya biraz fazla rüzgar varsa 3 teknik düşünebildim 1:çadıra uyacak şekilde 10 cm bişi kazabilirsiniz oradan destek bulabilirsiniz (doğrumudur bilmem) 2:doğal savunma bulabilirsiniz 3:kamyon brandasıyla...
  20. M

Husky yada Ferrino Çadır Önerisi

Ynt: Husky yada Ferrino Çadır Önerisi hatalı ürün olabilir mevsim konusundada onlarda 3 mevsim bizde 4 mevsim diye duymuştum pol. alabilirsiniz bu arada hayırlı olsun

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri