Arama sonuçlarınız

1. M

Kadro

6061 7005 alüminyum kadro arasında ne fark vardır ? hangisini tercih edersiniz

2. M

carraro 812

Ynt: carraro 812 ben tabiki memnunum ama çok az daha yükseltip bianchi afx 9001 veya carraro crx 1012 almanızı tavsiye ederim :) Kadro ALLOY 15,5"-18,5"-19,5"-21,2" Maşa SUNTOUR SF11 XCM V3PM RL 100MM BEYAZ Gidon MTB-AL-SEMIRISED OS CARRARO Gidon Boğazı MTB-AL-H/S OS CARRARO...
  3. M

Bora Knives mı Ka Bar mı Yardım Lütfen???

Ynt: Bora Knives mı Ka Bar mı Yardım Lütfen??? ka-bar zaten çok iyi ama türkiyede fazla bulunmuyor bide busse combat var yabancılar busse combat'ı çok öneriyorlar hem keskin hemde sağlammış ama bulamazsınız

4. M

bisiklet alırken dikkat etmemiz gerekenler nelerdir ?

Ynt: bisiklet alırken dikkat etmemiz gerekenler nelerdir ? internetten getirirseniz zaten demonte halde olucaktır götürüp orda hepsini yapar ama bisikletçiden alırsanız ordaki beyefendiye ayarlar tam'mı diye sorun orda yaptırırsınız tam değilse
  5. M

salcano ng 650 mi yoksa ümit bisiklet 2623 envoy 2d mi?

Ynt: salcano ng 650 mi yoksa ümit bisiklet 2623 envoy 2d mi? beklentilerinizi karşılıyorsa değiştirmenize gerek yok bozulunca isterseniz alırsınız :)

6. M

bisiklet alırken dikkat etmemiz gerekenler nelerdir ?

Ynt: bisiklet alırken dikkat etmemiz gerekenler nelerdir ? zaman servise götürüp ayarlatmam gereken yerler olucak mı:evet olucak arabalar gibi periyodik bakıma mı sokacağız:bisikletin sağlığı için evet ng650 mi xc250 mi:ng650 daha fazla basıyor servisi biraz kötüymüş ama bilmiyorum kronla...

7. M

Ynt: salcano ng 650 mi yoksa ümit bisiklet 2623 envoy 2d mi? neden kötü bende bilmiyorum duymuştum ama düşük model çok fazla iyi değildir yani xcm maşa en azından kilitleme olur yada ng 650 nin maşasından daha iyidir
  8. M

Ynt: salcano ng 650 mi yoksa ümit bisiklet 2623 envoy 2d mi? ng650 nin maşası kötü sadece şehirde geziyorsan sorun olmaz ama küçük turlar için yeter bütçenizi aşmayacak şekilde xcm maşa alabilirsiniz
  9. M

Rota Sitesi

Ynt: Rota Sitesi Teşekkürler :)

10. M

Ynt: salcano ng 650 mi yoksa ümit bisiklet 2623 envoy 2d mi? merhaba,direk olaya girmek istiyorum 2623 envoy 2d yi önermem çünkü mekanik disc fren,ng650 V alman iyi olucaktır ondan sonra değiştiriliyormu bilmiyorum ama maşayı 70-80 tl ye değiştirmem çok iyi olucaktır :) kazasız sürüşler

11. M

Sedona 721 Alıcam Yardım...

Ynt: Sedona 721 Alıcam Yardım... abi sanada baya zahmet vermiş :D bu arada benim bisikleti düşürdüm hafif surtte kenara kadronun üstünde ki boyalar biraz gitti nasıl düzelte bilirim ?küçük noktalar oldu
  12. M

Ynt: Sedona 721 Alıcam Yardım... abi onu nasıl başardın ya üzücü bir olay ama :/

13. M

Nasıl Bir Çanta

Ynt: Nasıl Bir Çanta kötü olmuş :( bilgilendirme için teşekkürler
  14. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu sizede hayırlı ramazanlar
  15. M

Ynt: Sedona 721 Alıcam Yardım... selam bisikletinizin çalınması kötü olmuş :( acera sistem iyidir maşa konusunda bilgim yok frenleri iyimiş bende 7 temmuzda carraro812 man almıştım göze çarpacak farkları sedona721: fren:avid elixir 1 vites:ön bilmiyorum fd310 yazıyor arka shimano acera 24...

16. M

Nasıl Bir Çanta

Ynt: Nasıl Bir Çanta yağmur yağmazsa görür
  17. M

Çakı ve Bıçak Seçimi

bıçak güzel güle güle kullanın :)
  18. M

Salcano XRS 300 Sizce Nasıl!!

Ynt: Salcano XRS 300 Sizce Nasıl!! bir hafta önce bende carraro 812 aldım bugun 30 km lik bi tur yaptım arkadaşlarla hiç bir sorun yaşamadım gayet güzel 2 vukuat kolda güneş yanması ayakta nedeni bilinmeyen yara

19. M

Nasıl Bir Çanta

Ynt: Nasıl Bir Çanta tam olarak bilmiyorum ama kargoda sorun olabilir
  20. M

Nasıl Bir Çanta

Ynt: Nasıl Bir Çanta çanta olarak husky'i öneririm çadır olarakta hepsiburada.com dan almayın derim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri