Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü
Tesekkurler Vahit abi profiller 4x4 buzdolabını sabitlemedim ama yerinde sıkı duruyor...
Süngerler 8cm ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ynt: Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü
mehmet ali hocam sayesinde proje bilgilerini çarşamba gönderdim proje Onaylı bugün cuma elime gecti.projede tamam şimdi imalatlarimı sonlandırıp tüv e gitmeye geldi
Kemal abi sana Katılıyorum aslında uygulamada bende aynı şeyi denemeyi planlıyordum :))
Karayollarında 3500 kg istiap haddi olan kamyon kamyonetlerde ilgili herhangi...
Konuyla ilgili bilgilendirmelerinizden dolayı cok tesekkurler .
Iveco aracım boş iken 2450 kg idi.İstiap haddi ruhsat da 3500 kg Bu Araçlarda tasıma kapasitesi ile ilgili herhangi bir Artış var mı?yada toleransları oluyor mu?
yok Vahit bey sarfiyat da bir Artış yok baştan beri planladığım gibi...
Alpaslan bey cok tesekkurler...sizlerin eleştirileri inanin beni cok olumlu etkiliyor ve daha bir Şevk ile yaptıgım islerde başarıyı yakalamaya çalışıyorum..
kadir bey teşekkür ederim Işın basından beri beni destekleyen herkese cok tesekkurler ..