Arama sonuçlarınız

1. c@n

İstoç Oto ve Ticaret Merkezi yakını jeep Ustasi

Ynt: İstoç Oto ve Ticaret Merkezi yakını jeep Ustasi oo yakınlarda olursam size yardımcı olmaya çalışırım jeep GC zj xj hangi kasa araç bakıyorsunuz ilanın linki filan varsa haftanın herhangi bir gunu yolum düşerede bakarım size bilgi veririm

2. c@n

İlk Ruhsat Sahibinden Toyota 4runner

Ynt: İlk Ruhsat Sahibinden Toyota 4runner hayırlısı olsun dostun çok güzel ve cici bir 4x4 umarım kıymetini bilicek bir arkadaş talip olur
  3. c@n

Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010) çok ama çok güzel bir organizasyon olmuş bayıldım gerçektende de emeği gecen ve katılım gösteren herkeze tebrikler 1. OSMAN abi senin terrano ya ne oldu konuda problem çıkardı falan yazmışın umarım kolay...

4. c@n

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? 25 yaşındayım chopper güzel ve uzun yolculuk motoru olabilir ama benim yaşarken aldığım hazların en güzeli motor tutkum olucaktır ancak bu tutkum tarzıma yansıdığı icin naked veya sport tarzı makinalar veya guclu scooter lar oldu 150cc skipper malossi kit , 180 cc...
  5. c@n

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? vallaha ben öyle pek motor ayırt etmem ama chopper veya cruiser tarzı motorlar şimdilik hoşuma gitmiyor ancak 60 dan sonra düşünebilirim öyle bir motoru daha çooook uzun yıllar var düşünmem icin

6. c@n

Beyaz Balinam Moby Dick'im satılık

Ynt: Beyaz Balinam Moby Dick'im satılık vay bea beyaz balina satılık hea çok üzüldüm cidden (vahh vahhh) (ooh be abicim satılsada kurtulsak adam bizim sokaktan geçerken yer gök inliyor vallaha 3.5 v8 makina diye gurulgurul ötüyor) şaka bir yanada kanka 86 model filan ama 99 modele taş...

7. c@n

istanbul lu pajeroyu tanıyan varmı?

Ynt: istanbul lu pajeroyu tanıyan varmı? tamponun altında olan vinç arazide ne işe yararmış acaba bence off road meraklısı değilde avcılığa meraklı bir amcamızmış gibi duruyor resimde gördüğüm kadarı ile sol yolcu taban halısının oradan zamanında bir su almış yakından gidilip görülmeli ama...
  8. c@n

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? bende tdm lere bayılıyorum ama ben 1.77 boyunda 120 kg ım bana yakışan tek makina naked oluyor daha eskiden 2005 te 600F im vardı ama onun yeri herzaman ayrı yine ileride motor alıcak veya değiştiricek durumum olursa şehir ici makinası olan hyosung u değiştirirm buyuk...
  9. c@n

Kendi Port Bagajımı Yaptım (OPEL FRONTERA)

Ynt: Kendi Port Bagajımı Yaptım (OPEL FRONTERA) port bagaj hazır olsunda araba bulmak muhim değil zaten prot bagaj 1 lada nivanın 5 te 1 i fiatına satılıyor bir şnorkel zj kasanın 10 da bir fiatına satılan şu güzel memleketimizde ilk önce aksesuarlarını almalısın sonra arabayı almak kolay

10. c@n

Kendi Port Bagajımı Yaptım (OPEL FRONTERA)

Ynt: Kendi Port Bagajımı Yaptım (OPEL FRONTERA) bakalım sen kendi aracına nasıl bişey hazırlıcaksın merak ediyorum gerçekten çok ama çok şık bir port bagaj olucağını hayal edebiliyorum

11. c@n

Doğaya Yenildiğimiz Kazdağı Turumuz... (24 Ocak 2010)

Ynt: Doğaya Yenildiğimiz Kazdağı Turumuz... (24 Ocak 2010) eee ozaman güzel fotoraflara bakmak icin sabırsızlandığımızı belirtmek isterim
  12. c@n

Kemerburgaz Karın Tadını Çıkarma Gezisi 24 Ocak 2010

Ynt: Kemerburgaz Karın Tadını Çıkarma Gezisi 24 Ocak 2010 yaa sorma 202 bg makinayı sattık işte onun yokluğundan kendimi dağa taşa vurdum mücait 5 adet ödülüm var 3 birincilik mahali otodrag 2005 ,2006 2008 bir forum sitesinin 2007 yılı türkiye güzellik yarışması 5.ciliği 2009...

13. c@n

istanbul lu pajeroyu tanıyan varmı?

Ynt: istanbul lu pajeroyu tanıyan varmı? benim dikkatimi çektide vinç i grebilen oldumu ben hala göremedimde
  14. c@n

Ynt: Kemerburgaz Karın Tadını Çıkarma Gezisi 24 Ocak 2010 dedim ya zaten tertemizdi araban yaa araziye giricek yada başka işi var dedim başka yerde araziye giricekmişsin bu arada arka sinyallerin icinde xenon var değilmi benim eski aracımla 2007 yılında fuara girdiğimde geri viteste xenon...
  15. c@n

Murat ve Uğur Yine Şile'de-II 24 Ocak 2010

Ynt: Murat ve Uğur Yine Şile'de-II 24 Ocak 2010 çok teşekürler yok yaa biz biraz göre göre uçtuk 1 ciyi gördük diğer 2 tanesi tongaya düşürdü zaten surte bilicek bişi kalmadıki 3 inç yeterli oldu herhangi bir vurma olmadı 450 kg geçkinde yuk vardı 4 yolcu 1 köpek ama yarın iş yerinde bir...

16. c@n

Ynt: Murat ve Uğur Yine Şile'de-II 24 Ocak 2010
  17. c@n

Ynt: Kemerburgaz Karın Tadını Çıkarma Gezisi 24 Ocak 2010 haha yaa seni görünce dedim belki araziye doğru gidiyorsundur baktım sonra dönüş yolundasın aman dedim can napıyorsun hele bir slm ver kaç sonra dedim arazi bizi bekliyor bir kaç hafta öncede nam amortisörün karşındaki dukkanın...
  18. c@n

Ynt: Kemerburgaz Karın Tadını Çıkarma Gezisi 24 Ocak 2010 haha saol murat abi yaaa ahaha 14 sis farı var şaka gibi ama gerçek arap yağ bol bulunca misali oldu ama hepsinin fonksiyonel olması lazım 4 ön 2 sağ 2 sol 4 arka 4 tanede bull barda

19. c@n

Ynt: Kemerburgaz Karın Tadını Çıkarma Gezisi 24 Ocak 2010 çok teşekür ederim görüşmek üzere yeni alıcağınız motorunuzda hayırlı olsun
  20. c@n

Ynt: Murat ve Uğur Yine Şile'de-II 24 Ocak 2010 senin fronti tertemiz abi yaaa birde benimkisini görsen gri olan jip şuan kamuflaj renkte bildiğin çamur buz tuttu üstünde kemerburgaz konusunda temiz halleri var ama

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri