Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Atv Tavsiyesi
atv lere herhangi bir şekilde lpg takmak kesinlikle yasaktır ölüme davet çıkarmaktır
yaaa bu atv bineceksin yada bu hayalden vaz geçeceksin dostum sen bu yakar şu yakar die hesaba başladıysan emin ol zevk alamazsın
gül = diken gülü seven dikenine katlanır dostum yapıcak bişi yok
motor kapalı otoparkta aylık 70 tl veriorum 1 tanesi icin x 2 yap
jip de otoparkta açık otopark 50 tl veriorum
motorsiklet malesef Turkiyede lux gözüyle görülüyor
tebrikler güzel bir seçim olucak eğer alırsanız mxu 500
ben gecen yıllardan bahsediyorum sarp arazi kullanımında 27 krş filan yakıordu ama şehir ici 22 krş tu
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (14 Şubat 2010)
çok hastalandım gelemedim ama aklım sizde idi güzel bir organizasyon olmuş ellerinize sağlık
tr de gördüğüm en garip batma şeklinide damast murat ın sayesinde gördüm helal olsun abi opel frontera sahibi dediğin marjinal batar bize yakışır böylee batmak
mxu 500 çok iyiş bir 4x4 dür 1 yıl filan kullandım gerçekten doğaya meydan okuyabilen bir araçtı 0 km almıştım orjinal vinçli serisi haki yeşildi motorum
tekrar atv alıcak durumum olsun kymco mxu 500 alırım çünkü çok güzeldi yol tutuşu arazi performansı...
ben eski bir mxu 500 kullanıcısıydım çok ama çok memnundum size tavsiem eğer atv alıcaksanız profesyonel amaçla kullanıcam derseniz 500 cc olsun ister tgb ister kymco ister polaris alın saygılar dilerim
Ynt: Kemerburgaz Gezisi 14 Şubat 2010
hastalık nezle ve gripten ölüyorm saat 18:05 ve daha yeni yeni ayaklanıyorum gelemedim arkadaşlar umarım iyi eğlenmişsinizdir
Ynt: Fotoğraftaki Land Rover Lastikleri ?..
aşağıda verdiğim linkteki aracı alıyorsun hiç yapmakla uğramşıyorsun herşeyin 3 fazlası var bu aracta
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47486.0
vallaha suat abi olmazsa olmaz oda yeşil ilee gelir allah allah ama etap zorlaşıcak gibi geldi bana adnan abi gezide sıkılırsın sen
Ynt: Hi-Jack, Nam-ı Diğer Arazi Krikosu
2 adet strep alıyorsunuz 1 ağıca sabitleyip kirikonun üst ucuna diğer strep araca krikonun alt ucuna alın size mekanik vinç problemsiz olarak aracınızı kurtarırsınız
tamam artık kimse korkmasın adnan abi geliyor kimse arazide aracını bırakmaz kutup ayısı isoff un süpürücüsü gibi mubarek etapta jip bırakmıyor maşşallah dielim nazar değmesin kutup ayısınıda
Ynt: Ok-144 ler hakkında
Tube-Type Lastikler iç lastikli lastik lere denir diğer ismi ile boru tipi lastik
Sıkıştırılmış hava basıncının tutulması,iç lastiklere veya dış lastiklerin iç kısmına tatbik edilen ve sızdırmazlık sağlayan liner tabaka yardımıyla sağlanır.İç lastikli kullanılan dış...
Ynt: '93 Lada Niva.. Görüşlerinizi bekliyorum
6.800 lira teklif edin satarsa alın çunku 1500 tl en azından boya masrafınız olucak ondan dolayı 6.800 tl teklif edin
yada hiç uğraşmayın 9.bin tl ye 98 model arac alın en azından yaşı kücük olur
herhnagi bir aksilik çıkmaz ise sizlerleyim arkadaşlar ancak ne kadarda yeni başlıyor olursaniz olun yanınınzda en az 3 tonluk strap 2 adet u kilit olmalı en azından pmr cihaz olmalı karaköyden temin edebilirsiniz 30 tl 40 tl civarı rakamlara bir strap...
Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu
dıştan dışamı araç iç rengide değişecekmi eğer dıştan dışa komple ise ozaman 1750 tl tutar profesyonel fırın boya (metalik renk) ile ancak içide boyanıcak derse sökme takma trim ve elektirik işciliği çıkacağından arac marka model yılı gibi...
Ynt: Far Ampulleri Hakında
benim her aracımda var icerideki far ayar düğmesi sıfır konumunda iken far ayarı yaptırısaniz hiç bir sıkıntı ve problem yaşamazsınız lüx araçlarda kullanılan ampul sistemi d2s balans ve ampuldur yani direk mercek ampuludur onlara sadece far canağı yoktur bende...
Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur?
ikitellideki bir çok çıkmacıda bu diff bulunur isterseniz size eksper oto yu tavsie ederim nette araştırısanız ve size gezenbilir com dan ulaştım ben bursadayım bana yardımcı olun dediğiniz taktirde %100 yardımcı olucaklar merak...