Arama sonuçlarınız

1. tyt.fan

Dev Suzuki Projesi

Ynt: Dev Suzuki Projesi yarıştırdığınız range leri istanbul parkurlarında izliyoruz.arkadaşımın aracına winç için sanırım işyerinize geldim.marjinal uygulamalar vardı.dev lastikten armatür vs.atmosferik 2.4 fj 70 e ilk resimlerdeki petlaslar ve çarpışantürk jantları takılmıştı.çekişte anormal...

2. tyt.fan

Dev Suzuki Projesi

Ynt: Dev Suzuki Projesi çok heybetli görünüyor.motor olarak hangi suzi olacak 2.5 olabilirmi. 1.6 bu mekaniği çevirebilecekmi yada .kolaylıklar dilerim
  3. tyt.fan

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı baysal lastik sahibi mehmet baysal ford motorlu woswos şanzumanlı bir buggy yapmıştı.şimdi sparta kule nin olduğu yerde testini kenan çarpışantürk yaparken izlemiştim.çok abanınca burnu şahlanıyodu.arkadan motorlu arkadan itişliydi.ustanın tasarımında...

4. tyt.fan

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı 4 bogger fiyatına düşeş bir v8 bence ihtiyaç.
  5. tyt.fan

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) frenleri çok sağlammış.arkadan çarpan kazulete iyi dayanmış sanki son ana kadar

6. tyt.fan

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları bir duster değil ama dacia loganmış.İskandınavya Binek Otomobiller Şampiyonasında yarışacak olan 1.100 kg ağırlığındaki ve 400 beygir gücündeki Dacia imiş.güzel araç

7. tyt.fan

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) kedi fıkrasındaki gibi olmuş.yıkamışlar sıkarken ölmüş.sıcak suyla yıkanıp çekmiş.top gear hilux videosunu izleyin alibey.toyota ölmez
  8. tyt.fan

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) hdj 30 denemesi
  9. tyt.fan

DACİA DUSTER LA GEZİNTİLER.

Ynt: DACİA DUSTER LA GEZİNTİLER. ilker beyin çok güzel duster performans fotoğrafları ve küçük videolar var.ilker dündar facebooktan ulabilirsiniz.duster ın hakkını veren bir kullanımı vardı.kayışdağında ,sofular kumsalda,otodrom offroad parkurunda çektiği çok güzel fotoğraflar var.

10. tyt.fan

Survivor

Ynt: Survivor doğukan manço survivorun dibi yalnız.bugüne kadar katılanlar arasında eldeki imkanları en kullanan kişi sanırım.ilk katılımcılar çok eziyet çekmişti yıllar önce.tırnaklarını filan yemişlerdi uzadığında

11. tyt.fan

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... uygun lastikle feroza çok maharetli bir araç.mahalli yarışlarda epey boy gösterirdi standart haliyle.
  12. tyt.fan

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... haddim olmayarak; bu lastiklerle normal

13. tyt.fan

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları eski kömür ocaklarına dönüldüğü sapak vardır şu an yeni geçit yapılıyor ,çöp taşıyan tırlar şileye giderken sağa döner.orayı 500 metre filan geçince doğa restorant vardır.bir fil vardır önünde fiberden.ana yoldan sağa doğru girerseniz kömürlük sapağı.hatta o yolu...
  14. tyt.fan

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları çocukluğumda kekik toplardık oralarda ama ömer bey kadar iyi bilmiyorum.orman içine yeni yollar açılmış.kömürlük sağaından girip ulupelitten ormana girip yeşilvadiden çıktık ömer beyle.gayet güzel kırıcı olmayan orman içi bir parkur.bazen 10 15 dakika ağaçlar...
  15. tyt.fan

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları ümit bey bilgilendirme için teşekkür.isimlerin yanında marka bilgisi olsa idi keşke .

16. tyt.fan

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları yeşilvadi eski şile yolu üzerinde kalan bir köy.sofular ı belki biliyorsunuzdur.sofulara yakın.yeni yoldan şile yönüne giderken üvezli yeşilvadi sapağından girerseniz yeşilvadi tabelalarını takip ettiğinizde yaklaşık 3km sonraki köy.köy içinde ufak bir bent var.bent...
  17. tyt.fan

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları durumum ? forumda duster konusu yeni başladığında 2011 filan ,halep ordaysa arşın burda ,kayışdağı epey dik bakalım duster çıkabilecekmi demiştim.kimse duster a kıyamadı haklı olarak.ama yazıyolardı şöyle kullanıyoruz böyle zorluyoruz banamısın demiyor.ilker bey bazı...
  18. tyt.fan

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları paylaşılan videoda duster ın geçtiği derin çamur geçişini sizler gibi bende beğendim arman bey.sizin çiftealanda kaldığınız çamur sahnesini örnekledim.ümit beyin ve devit nikli üyenin anlattığı duster kabiliyeti ordaki çamurdan vs daha yüksekmiş ya.daha zor daha...

19. tyt.fan

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı usta yüzünün akıyla bitirdin kendi projeni.do it yourself filan diye küçümseyenler gizliden takip ediyodur mutlaka.nasip olurda bir v8 motor takarsan bu canavar erderha olur alev kusar senin ellerinde.ellerin dert görmesin .
  20. tyt.fan

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları ümit erkan bey ,arabam yok ama sizden bişey rica etsem.buna benzer yollarda çektiğiniz bir video ile şu gayet ciddi çamur geçişi gibi bir performansınızı bizlerle paylaşırmısınız.ben ilker beyin test duster ı ile acımadan yaptığı sürüşü görmüş biri olarak aracın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri