Arama sonuçlarınız

1. tyt.fan

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

Ynt: 1966 model Gaz69, K.Maraş'tan çok heybetli aracınız.pancar motorcu hasan beyin aracıda çok yakışıklıydı.satmış.sizin kullandığınız kasa hilux ın herhalde en şık olanı.her tür modifikasyonu kaldırıyor.tek kabininden o süper örümceği yapmış ahmet çepni.ama çok büyük para harcamış. güle...

2. tyt.fan

Ynt: 1966 model Gaz69, K.Maraş'tan benim aracım yok.1998 de kenan çarpışantürkün fj 70 ini gördükten 2000 de arkadaşım alıp arazide birkaç yüz km dolaştıktan sonra toytaperest oldum.toyota ölümsüz bir araç.insanlar topgear da yapılan eziyetten sonra ayakta kalınca daha fazla farketti.
  3. tyt.fan

Ynt: 1966 model Gaz69, K.Maraş'tan gazyota güzel bi çalışma.yapanların ellerine sağlık.bence nurullah bey bu çalışmayı facebook veya bu forumda paylaşmalı.insanların ufkunu açacak çalışmalar.başkalarınada olumlu fikirler verir.belki biriside nurullah beyin gaz yürüyenine duster kabuğu...

4. tyt.fan

Ynt: 1966 model Gaz69, K.Maraş'tan kayışdağında buggy ile yaptıkları aracın kahkahalar dışında takılmadığı testi izledim netten.bu yarışı ıskaladım.ama ikincisine mutlaka gitmeye çalışacağım.görsel olarak çok şey kaçırmışım
  5. tyt.fan

Ynt: 1966 model Gaz69, K.Maraş'tan yarış toyotalar arasında geçmiş demekki :) 1 fj70 2 hilux 3 gazyota

6. tyt.fan

Ynt: 1966 model Gaz69, K.Maraş'tan altı boloff un toyota fj 60 ı üstü uaz galiba

7. tyt.fan

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) çok yakışıklı.maşallah.güzel günlerde kullanın.imrendirici.
  8. tyt.fan

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları çatlamadan neticeti öğrensek.bir trail yarış yapılmış güzel.parkur sert.duster gayet iyi gidiyor.diğer araçlar dökülmüş.netice? sıralama bellimi birinci duster ikinci kim olmuş üçüncü ?
  9. tyt.fan

El Yapımı Buggy Projesi

Ynt: El Yapımı Buggy Projesi bu takip nokta virgülle ilgili geçen Allahını seven takip yazmasın diye mesaj yazdım.orda haberdar et seçeneği var ilgileniyorsanız işaretleyin dedim.özelden azarladı vatandaş beni.sanamı soracağız diye.

10. tyt.fan

El Yapımı Buggy Projesi

Ynt: El Yapımı Buggy Projesi aslında bu kirliliği forum üyeleri olarak bizler yarattık.sadece başlangıç haberini okuduğumuz resimli resimsiz ne idüğü belirsiz çalışmalara 'mükemmel bişey ortaya çıkacak' 'harika görünüyor' mükemmelden mükemmel' vesaire şak şak mesajlarla insanları...

11. tyt.fan

El Yapımı Buggy Projesi

Ynt: El Yapımı Buggy Projesi buggy standart ı diye bir şey varmı bilemem.ama selçuk akkafa nın yaptığı da buggy.tahincioğlunun yarıştırdığıda buggy.size yorum yapan arkadaşlardan birinin reno düzeneğinden yaptığıda buggy. illa v8 olmalı demiyorum fakat bahsettiğiniz rakamların biraz üstüne epey...
  12. tyt.fan

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı şaban usta anladığımız kadarıyla bu araç olmamış.kalmıyor batmıyor kırılmıyor.Allah tan apartman altı bir yerde yaptın.elinde atelye makina parkuru ,yurt dışından avro fiyatlarla getirteceğin görsel parçalara harvurup harman savuracağın bütçen filan olsa ne...

13. tyt.fan

Aman dikkat edin arkadaşlar

Ynt: Aman dikkat edin arkadaşlar 1 yıl sonra 365 gün :) dur bakalım n'olacak .meşhur fıkradır
  14. tyt.fan

El Yapımı Buggy Projesi

Ynt: El Yapımı Buggy Projesi sanırım şaban usta nın yaptığı buggy se bu değil.american version buggy başlığını bir incelerseniz kızgınlığınız azalır.kağlumbağada şasi yide ben sizden duydum. sanırım ali beyin cart yorumunda hem fikirim.beğenmediğiniz ww ye boru kaynatmalı daha başarılı projeler...
  15. tyt.fan

Ynt: 1966 model Gaz69, K.Maraş'tan GAZ lıktan çıkmış maddenin 4 cü haline yola çıkmış plasma GAZ değişik bir çalışma. uğraşınızda başarılar

16. tyt.fan

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) araç + 40 binmi sonuç maliyet
  17. tyt.fan

Unimog TR Kullanıcısı Kaç Kişi ?..

Ynt: Unimog TR Kullanıcısı Kaç Kişi ?.. unimog un uzmanı nadir bey.mogzilla özelden sorun bence.mutlaka bilgilendirecektir sizi oğuz bey
  18. tyt.fan

4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı

Ynt: 4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı araç sahibi bir arkadaşımla katılmayı istedik.arkadaşım yeni çocuk sahibi olduğundan mümkün olmadı.bir dahakine inşallah.amaç tanışmak yeni dostluklar.sonuç gayet güzel olmuş.burda klavye başında bazen maksat aşılıyor.ama yeni dostluklar...

19. tyt.fan

4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı

Ynt: 4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı ön ayak olanları organize edenleri katılanları tebrik ederim.olabilecek en güzel toplantılardan birini gerçekleştirmişsiniz.devamını dilerim
  20. tyt.fan

ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI...

Ynt: ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI... bu hesapların çoğunda ya lpg ya benzin maliyeti zaten karma yakıt nerdeyse yok.dur kalkta hemen hemen sürekli benzin ilk kalkışlar vs en güzeli istanbul gebzeden sabah 6 da çıkacak test aracı full benzin full lpg ile ,ikitelli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR