Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1966 model Gaz69, K.Maraş'tan
çok heybetli aracınız.pancar motorcu hasan beyin aracıda çok yakışıklıydı.satmış.sizin kullandığınız kasa hilux ın herhalde en şık olanı.her tür modifikasyonu kaldırıyor.tek kabininden o süper örümceği yapmış ahmet çepni.ama çok büyük para harcamış.
güle...
benim aracım yok.1998 de kenan çarpışantürkün fj 70 ini gördükten 2000 de arkadaşım alıp arazide birkaç yüz km dolaştıktan sonra toytaperest oldum.toyota ölümsüz bir araç.insanlar topgear da yapılan eziyetten sonra ayakta kalınca daha fazla farketti.
gazyota güzel bi çalışma.yapanların ellerine sağlık.bence nurullah bey bu çalışmayı facebook veya bu forumda paylaşmalı.insanların ufkunu açacak çalışmalar.başkalarınada olumlu fikirler verir.belki biriside nurullah beyin gaz yürüyenine duster kabuğu...
kayışdağında buggy ile yaptıkları aracın kahkahalar dışında takılmadığı testi izledim netten.bu yarışı ıskaladım.ama ikincisine mutlaka gitmeye çalışacağım.görsel olarak çok şey kaçırmışım
Ynt: Dacia Duster Videoları
çatlamadan neticeti öğrensek.bir trail yarış yapılmış güzel.parkur sert.duster gayet iyi gidiyor.diğer araçlar dökülmüş.netice? sıralama bellimi
birinci duster ikinci kim olmuş üçüncü ?
Ynt: El Yapımı Buggy Projesi
bu takip nokta virgülle ilgili geçen Allahını seven takip yazmasın diye mesaj yazdım.orda haberdar et seçeneği var ilgileniyorsanız işaretleyin dedim.özelden azarladı vatandaş beni.sanamı soracağız diye.
aslında bu kirliliği forum üyeleri olarak bizler yarattık.sadece başlangıç haberini okuduğumuz resimli resimsiz ne idüğü belirsiz çalışmalara 'mükemmel bişey ortaya çıkacak' 'harika görünüyor' mükemmelden mükemmel' vesaire şak şak mesajlarla insanları...
buggy standart ı diye bir şey varmı bilemem.ama selçuk akkafa nın yaptığı da buggy.tahincioğlunun yarıştırdığıda buggy.size yorum yapan arkadaşlardan birinin reno düzeneğinden yaptığıda buggy.
illa v8 olmalı demiyorum fakat bahsettiğiniz rakamların biraz üstüne epey...
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı
şaban usta anladığımız kadarıyla bu araç olmamış.kalmıyor batmıyor kırılmıyor.Allah tan apartman altı bir yerde yaptın.elinde atelye makina parkuru ,yurt dışından avro fiyatlarla getirteceğin görsel parçalara harvurup harman savuracağın bütçen filan olsa ne...
sanırım şaban usta nın yaptığı buggy se bu değil.american version buggy başlığını bir incelerseniz kızgınlığınız azalır.kağlumbağada şasi yide ben sizden duydum. sanırım ali beyin cart yorumunda hem fikirim.beğenmediğiniz ww ye boru kaynatmalı daha başarılı projeler...
Ynt: 4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı
araç sahibi bir arkadaşımla katılmayı istedik.arkadaşım yeni çocuk sahibi olduğundan mümkün olmadı.bir dahakine inşallah.amaç tanışmak yeni dostluklar.sonuç gayet güzel olmuş.burda klavye başında bazen maksat aşılıyor.ama yeni dostluklar...
Ynt: 4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı
ön ayak olanları organize edenleri katılanları tebrik ederim.olabilecek en güzel toplantılardan birini gerçekleştirmişsiniz.devamını dilerim
Ynt: ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI...
bu hesapların çoğunda ya lpg ya benzin maliyeti zaten karma yakıt nerdeyse yok.dur kalkta hemen hemen sürekli benzin ilk kalkışlar vs
en güzeli istanbul gebzeden sabah 6 da çıkacak test aracı full benzin full lpg ile ,ikitelli...