Arama sonuçlarınız

1. A

Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012)

Ynt: Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012) Selam sedat abi etkinliginize adanaoffroad olarak geliyoruz listelerimizi hazırlayıp en kısa zamanda burada paylasıyoruz gorusmek uzere herkese selam :))

2. A

Adana Adrenalin Kuşçular - Hacıkırı Yürüyüşü

Ynt: Adana Adrenalin Kuşçular - Hacıkırı Yürüyüşü Selam beyefendi kesinlikle 4x4 gitmeniz gerekli hacıkırından sonra dag yoluna gireceksiniz normal binek araclar gidemez ayrıca gezinizi ne zaman yapmayı dusunuyorsunuz su anda yolda göcük olabilir bu güzelgahı bilen biriyle aşmanız sizin için...
  3. A

Adana Adrenalin Kuşçular - Hacıkırı Yürüyüşü

Ynt: Adana Adrenalin Kuşçular - Hacıkırı Yürüyüşü Selam güzelgah adana ,salbası,karaisalı,bucak yolu,kapıkaya ,varda koprusu (alman koprusu)hacıkırı ,taşdutmaz,belemedik ,pozantı. Aracla yaklasık adana ,pozantı 100 km sorularınız olursa tlf: 0533 567 55 41 Hamdi İzal asagıki lingler size...

4. A

VİTARA HDİ 2.0 DİZEL DEBRİYAJ SORUNU.

Ynt: VİTARA HDİ 2.0 DİZEL DEBRİYAJ SORUNU. Selam arkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar aynı konu VALEO 826470 826470 TAKIM VITARA 2.0TD 02/02> 197,84 http://www.ozkayaotomotiv.com.tr/katalog/VALEO_SUBAT_7.pdf Listede 69 sayfada 211 sırada İletişim : ÖZKAYA OTOMOTİV MAMÜLLERİ...
  5. A

fj 45

Ynt: fj 45 Selam gorusmeler sonucu olumsuz oldu arac satılmadıgı bildirdiler Yine arastırmalara devam ediyorum insallah en kısa zamanda aranızda katılırım :)))

6. A

fj 45

Ynt: fj 45

7. A

Ynt: Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012) Selam sedat abi dogru arazide uyum sorunumuz oluyor sizin ve menderes hocamın uyarılarınıza dikkate alarak bu teklifimi geri aldım tsk ederim :)) iyi aksamlar abi..
  8. A

fj 45

Ynt: fj 45 Beyefendi degerli bilgileriniz cok tsk ederim ...:))
  9. A

Ynt: Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012) Mesaj alınmıstır :))tskler hocam ..

10. A

fj 45

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-fj-45-tamamen-yenilendi-47221775/detay Selam arkadaslar iskenderunda fj 45 var ..yukarıdaki ling iskenderundaki aracın aynısıdır 3-B motor diyorlar ..boya ,kaporta ,döseme yeni yapılı, motoru iyi durumda bu aracın fiatı 20.000 tl...

11. A

Ynt: Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012) Menderes hocam adana moto cross ekibindende gelmek isteyebilirler uygunmudur :))
  12. A

Selam menderes hocam parkur güzel insallah o zaman musait olursam tekde olsa gelmeye calısacagım herkese selam :))

13. A

ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler.

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Takip :))
  14. A

Ynt: VİTARA HDİ 2.0 DİZEL DEBRİYAJ SORUNU.
  15. A

Ynt: VİTARA HDİ 2.0 DİZEL DEBRİYAJ SORUNU. İlhami bey hıdır sahibi kac kişiyiz ben tsk ederim..

16. A

VİTARA HDİ 2.0 DİZEL DEBRİYAJ SORUNU. Selam arkadaslar 2002 model bir vitara hdi dizel aracım var debriyajımın sertlesmesiyle birlikte yetkili servisten set olarak fiat aldım tam 1000 tl istedi el emegi hariç cok şaşırdım özel servislere sordum 800 ile 1000 arası para istediler neden pahalı...
  17. A

Selam arkadaslar 2002 model bir vitara hdi dizel aracım var debriyajımın sertlesmesiyle birlikte yetkili servisten set olarak fiat aldım tam 1000 tl istedi el emegi hariç cok şaşırdım özel servislere sordum 800 ile 1000 arası para istediler neden pahalı diye sordugumda bu modeller böyle...
  18. A

Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) 1-)Selçuk RAHATLAR Nissan terrano 2,7tdi +3 Kamplı 2-)Atilla küpeli toyota hilux td +aşiret 5 kamplı 3-)Mahmut DEMİR Mitsubıshı L200...

19. A

ADANA OFFROAD GRUBU ÖNEMLİ DUYURU!!!!!!!!!!!!!

Ynt: ADANA OFFROAD GRUBU ÖNEMLİ DUYURU!!!!!!!!!!!!! İSMİMİZE VE MANİFESTOMUZA İHTİYAC HİSSEDENLER HİÇ OLMAZ SA ADANA OFFROAD GRUBUNDAN ALINTIDIR DİYE BELİRTEBİLİRLERDİ BU HEM ETİK HEM SPORTMENCE OLURDU ..HAYIRLI UGURLU OLSUN ..
  20. A

Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) Büyük bir organizasyon olacak :))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri