Arama sonuçlarınız

1. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... veeee serüven başlıyorrrrrrrrr http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150464092413398.384149.521958397&type=1&l=c1a0a4d2ec

2. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... aminnnn arkalar çift teker araya taş girebilir :)))))) o0o :)))))
  3. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... yatak aşağı yukarı kafamda hazır... aracı alıp iç ölçülerini çıkarmayı bekliyorum... tuvalet ne olacağını tezbit etmem gerekiyordu ki, iç tasarımı ona göre ayarlamalıydım...sanırım konuda Levetin bilgilendirmesiyle cok kolay çözüldü... Eeeee Levent üstad....

4. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... yanıt çok net ve doyurucu teşekkürler... bahse konu wc asla alınmamalı... üzerine bir çizik çektim.. 2. secenek olabilir ama burada nerde temin edilebilir ve fiyat aralığı nedir bilmiyorum...yada eski yöntem porta potti...ama markası mutlaka ve mutlaka Thetford olmalı...
  5. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... evettt, yarın kısmetse tanışacağız koçero ile... bugun soyle biraz malzeme bakınmak için dışarılara çıktım, yolum marinteke de ugradı... Aşağıda fotosu olan tuvalaeti gördüm hoşuma gitti... bu tuvalaeti kullanan + ve - lerini bizlerle paylaşacak bir arkadaş varmı ?

6. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... Tekrar herkese teşekkürler, salıdan itibaren ufak ufak foto paylaşımları arkadan proje ve imalat işlerini elimden geldiğince tabilki paylaşacağım... Koçero anlık aklıma gelen bir isim, yani bir geçmişi yok..iveco ile koçero uyuştu, kulağıma hoş geldi :) bakarsınız...

7. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... teşekkürler arkadaşlar, atilla bu sefer bir toroman geldi :) okuma yazma, yürüme birşey bildiği yok :) hepsini ben öğreteceğim kısmetse... bu yaşda bu işe kalkışmakla doğrumu yaptım bilmiyorum ama oldu birkere :)))))
  8. osak

Koçero geliyor.....

Adı : Koçero Soyadı : İveco Doğum tarihi : 1999 Irkı : Beyaz Beden ölçüsü : 12,3 M3 Vukuatlı nüfus kaydı : 35.10 daily van Kuvveti / Gücü : 2800 motor / 110 hp Doğum salı günü sezeryan ile Maltepe'de gercekleşecektir... fotolar ve gelişimi an be an dostlarla paylaşılacaktır...... Durmak yok...
  9. osak

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) ilginize teşekkürler, dün bir arkadaş benim için baktı ama uygun olmadı... aramaya devam :)

10. osak

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım konu mercedes olunca km teferruat bence :)

11. osak

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Arkadaşlar, Ankara'da bir karavanı ön inceleme için bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı ?
  12. osak

Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak) tm haldun senin hatırın için 21 e çıkayım :))))))

13. osak

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım 98 T4 10-15 civarı var, istersen sana bulur link gönderirim.eğer yapmak istiyorsan, ayrıca içinde mobilya falan yok..içindeki mobilyaları toplasan 600-700 tl etmez... birtek para eden kısım tavan onunda maliyeti belli..yalnıs...
  14. osak

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım amca 20 ye versin bak nasıl yapacağımı görüsün :)))) projesi hazır bile :))))))
  15. osak

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak) teşekkürler arkadaşlar....

16. osak

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım bence avantaj zira arka bölüme ben duş koyarım :) ayrıca alan zaten o mutfağı değiştirmek zorunda...mutfak tahtakale işi...
  17. osak

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım işgillenecek birşey yokki fiyatı o zaten..bu ilan ilk cıktığında 35 civarı birşeydi yalnış hatılamıyorsum, bir şey sotrmak için mail attım, bana cevap vermis birde arayın konuşalım demiş. bende konuşacak birşey yok fiyatınız ucuk...
  18. osak

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak) şu anda özel bir planım yok...ama sıfırdan alıp yapmayacağım kesin...bitmiş kullanıma hazır, karavan ruhsatlı birşey düşünüyorum.. araştırmaya devam. yıl başına kadar vaktim var...

19. osak

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak) fiyatın 20 ye düşmesi lazım :)
  20. osak

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım 20 iyidir :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri