Arama sonuçlarınız

1. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... koçero sıra dışı olacak ya :) işte yeni koltuk tasarımı ;D :D ;)

2. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... konu keyif almak ise her durumda keyif almayı prensip edinmiş bir adamım... bu gune kadar yaşadıklarım bana hayatın her saniyesinden keyif almam gerektiğini öğretti... zira bir saniye sonra ne olacağımı bilmiyorum.. mıy mıy mıy, mız mız mız olmak benim işim değil...
  3. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... koçero hafta sonu insan içine çıktı :)))) https://picasaweb.google.com/100273616213321994387/120331iznik?authkey=Gv1sRgCNjEsr7VotvY7AE#5726447015035661682

4. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... Bekir Bey, Montaj ayaklarının da tente ile beraber geliyor... Aslında acma kapama kolu ile kapatığınızda gayet güzel kapanıyor ama yolda ses yapmaması için, askerde kullandığımız kemerlerden aldım onları kısaltıp takıyorum.. tahtakalede 2 TL karşılında sebil.. Tente...
  5. osak

MOTOKARAVAN RUHSATI

Ynt: MOTOKARAVAN RUHSATI kenan bey, sakin olmak ve acele etmemek gerli, su anda imalat aşamasında karavanı olan biriyim... gecen sene bir T3 minibusu karavan haline getirip ruhsatını değiştirdim... bu yazdıklarınızdan sonra yarın benim proje işlerimi yapan arkadaşlarla görüşeceğim... sizi bu...

6. osak

MOTOKARAVAN RUHSATI

Ynt: MOTOKARAVAN RUHSATI fırsatçılığı severiz milletce... proje tasdiki için 5000 tl istemek fırsatçılığın dik alası...

7. osak

MOTOKARAVAN RUHSATI

Ynt: MOTOKARAVAN RUHSATI kenan bey size adapazarı yolu görünmüş :)
  8. osak

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi) hımmmm...şen manav tentesi kutulanacak.... komşuda pişer bize de düşer mi acaba :)))))
  9. osak

akrobat sehpa

Ynt: akrobat sehpa su anda bize özel fiyatı anlayamadım ben...neler dahil ve son fiyat nedir...

10. osak

Döner Koltuk Sehpası

Ynt: Döner Koltuk Sehpası üstad dosyadaki ilan derken neden bahsettin anlamadım...bende istiyorum 2 adet... osak@indexorg.com

11. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... Seyfettin bey 1. izocamları kalınlığın kurtardığı yerlerde tam kullandım, ince yerlerde katlarını azaltarak kullandım... 2. 220 giriş kalıcı..bundan evvel küheylanda da aynı yerde 3 sene kullandım.. piriz kapaklı olduğundan yağmur çamur herhangi bir sıkıntı...
  12. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... biz o hava alma işini sol tarafdan bırakıcaz artık :))))

13. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... perde ve sineklikler takıldı.... https://picasaweb.google.com/100273616213321994387/Kocero#5725677012668822834
  14. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... bekir bdey, evet tüm parcalar içinden çıkıyor, isanbula gelmenize gerek yok, bauhausdan internet üzerinden de alabiliyorsunuz, eve kadar getiriyorlar, ben istanbulda olmama ragmen oyle yaptım :))) tayfun T3 ün boyu kadardı tenete onun için cok ön plandaydı, bunda ufak...
  15. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... montajında hiç bir zorluk yok... aşağıda linkdeki fotoda da göreceğiniz üzere iki adet demir pabuç var..onları arabaya monte ediyorsunuz ve alttadki dikdörtgen kısme tenteyi sokup sıkıyorsunuz hepsi bu...

16. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... bauhaus'dan aldım... http://online.bauhaus.com.tr/Catalog/Products/Index/5609
  17. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... haftasonu iznik için koçero temizlendi :) eeee artık insan içine çıkma zamanı :)
  18. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... atilla deri kaplıyacağım duvar ve tavanları...

19. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... ufak ufak, elimiz yettiğince, aklımız erdiğince, gücümüz yettiğince ilerliyoruz....
  20. osak

Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 )

Ynt: Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 ) levent hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın... kazasız belasız yollarınız olsun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri