Arama sonuçlarınız

1. osak

2010 Kurban Bayramı Gezi Planları - Rotalar...

Ynt: 2010 Kurban Bayramı Gezi Planları - Rotalar... 3 ay evvelden bu bayram için karadeniz planlamıştım. önce safranbolu sonra bartın sonrada sinopa kadar yada biraz daha ilerisi. Ama kimle konuştuysam bu mevsim o bölgenin riskli olduğunu soyledi. :(

2. osak

İstanbul'da Karavan Parkı

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı İkiside değil Ahırkapı..
  3. osak

Ynt: 2010 Kurban Bayramı Gezi Planları - Rotalar... Dersimi çalışıyorum Trilye , kapadokya , göller bölgesi...

4. osak

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım bu araba yeni düşmüş ilana :)))))) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-ust-modelini-aldigimdan-satilik-vw-t3-34067633/detay/
  5. osak

Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak) VW Küheylan yeni sahibini arıyor..... ::) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-ust-modelini-aldigimdan-satilik-vw-t3-34067633/detay/

6. osak

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) gecen bayram kazdağları ve eteklerindeydim, gercekten muhteşem bir yer...oraya istanbuldan temelli gitmek en son hedefim...

7. osak

Ynt: 2010 Kurban Bayramı Gezi Planları - Rotalar... Mehmet hocanın önerisi ile göller bolgesini düşünüyorum...rotayıda ondan rica edeceğim... :)))
  8. osak

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak) Tekrar teşekkürler... Bu hafta VWKüheylan uzun zamandan beri ilk uzun yoluna çıktı... Poyrazlar gölüne uzandı...Performansını çok beğendim..Bayramda yeni bir yolu hak etti :))))...
  9. osak

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak) Bir dostumdan gelen mesajı paylaşmak isterim... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ömer, Küheylan'nın hayırlı olsun. Çok kullanışlı olmuş. Güle güle...

10. osak

T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz.

Ynt: T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz. onlarda değişti :) foto cektiğimde daha değişmemişti...

11. osak

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak) port bagaj + tavan = port tavan :)))) önerisi olan varmı :)
  12. osak

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak) ooo yüksek atlamacasın demekki :)))))

13. osak

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak) Atilla dediğin olabilir tabi. Ben yinede kuşak kesmek istemedim. ama dediğin çerceveyi yinede yaptım..
  14. osak

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak) Hakan sana hazırlıyorum, paranı toparla :))))))))
  15. osak

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak) Bizim arabalarda 2 kuşak arası maksimum bu bagajı alıyor, kuşak kesemiyeceğimiz için daha büyüğü cok espirili olmaz..tabi diger aracların tevan kuşaklarının yerlerini bilemeiyorum...

16. osak

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak) Atilla bu uygulama sanırsam dünyada ilk ve tek :) Dolayısı ile bir ismide yok..Çadırvanı terminolojiye soktuk, bunada birşey bulmak lazım. Ferhat bu konuda çok yaratıcı :)))) Bu uygulama seyir halinde portbagaj olarak...
  17. osak

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak) Arkadaşlar, dostlar, gezentiler :))) hepinize teşekkürler, inşallah hepbirlikte güzel yollara.... Levent arka iki camı bir tarafı yaldızlı mat ile kapladım, yatak kısmına gelecek soğuğu biraz engellemek için. daha perdeleri...
  18. osak

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak) sonunda VWKüheylan yollara indi....

19. osak

T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz.

Ynt: T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz. Ben Küheylan'ın fotosunu koymamışım :))))))
  20. osak

İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?...

Ynt: İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?... ege de komşular güzel :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri