Arama sonuçlarınız

1. M

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Salih resimlerden bolca adrenalin yaşandığı belli, gidememekle eğlenceyi kaçırmışız desene ::)

2. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bakarsın bu iftar yemeğine katılmak isteyen arkadaşlar da olur hazır başkan yemek ısmarlarken ;D
  3. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Başkan alem adamsın vesselam, kimsenin böyle bir isteği olmaz, arkadaşlar yollarını ayırsa da hiç birinin bu tip bir hesap yapacağını zannetmiyorum, yaşanan herşey yaşanmış ve bitmişitir biz sonrasına bakalım, mesela bana hiç yemek...

4. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Eksikliği ben tamamladıktan sonra ne kıymeti var ne güzel yazmışşsınız işte ;), ama sonraki yazdıklarınızdan da yorum bu kadar demek istemişsiniz sanırım neyse sağlık olsun selamlar :)
  5. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Harika bir tespit, çok hoşuma gitti ama devamı eksik gibi geldi bana...

6. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Salih'cim yazdıklarının her cümlesine katılıyorum konuyu çok güzel özetlemiş ve kapatmışssın. Dahada kimse ortalığı karıştıracak bir şey yazmasın, herkesin haklıyken haksız duruma düşmesi bundan sonra yazacaklarıyla ilintili olacaktır biline...

7. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Merhaba arkadaşlar pek çok arkadaşımın bildiği gibi bu aralar işlerimdeki sıkıntılardan dolayı aranızda olamadım ama bugün duyduklarım beni oldukça üzdü, bizler hep beraber bu grubu oluşturduk bir çok da güzel işe hep beraber imza attık...
  8. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Gunaydin cumle alem.
  9. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Başkana katılıyorum grup kurulduğundan beri bu yükün sorumluluğunu o taşıyor, etkinlik başlığı açarken bu işlerin kendi kendine olmadığını lütfen herkes iyi bilsin, şuraya iki satır yazı yazarken bile aman kimse yanlış anlamasın kimse kırılmasın...

10. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Arkadaşlar katılımcı sayısını bilmemiz rezervasyon yaptırmak açısından önemli o yüzden etkinliğe katılıp yada katılamadığınızın bilgisini vermeniz önemli. Güzel bir etkinlik olması dileğiyle...

11. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Muhammed bey öncelikle hoş geldiniz diyorum. Lpg için bir çok marka var ona göre de fiyatları, araştırmanızı bu yönde yapmalısınız bence sıralı sistem lpg 1000 TL ye de var 3500 TL ye de. İvedik organizede benim iş yerinin yakını da Anelsan...
  12. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın tüm arkadaşlarıma, bol kazançlı, kazasız, belasız bir hafta olsun inşallah.

13. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Incek canli
  14. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bir fotoğraf da ben paylaşıyım ...
  15. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erkan fotoğraflar çok güzel gerçektende eline, gözüne , deklanşörüne sağlık kardeşim. Seninle tanışana kadar bende kendimi çok fotoğraf çeken biri sanıyordum :) arkadaşlar bana kızardı sürekli durup fotoğraf çekiyorsun diye seni görseler ne...

16. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu İyi akşamlar herkese, haftaya büyük etkinliğimiz olduğundan bu hafta spontan etkinlik olmayacaktır. Andoff'un organizasyonuna gidilebilir pek tabiki büyük bir ihtimalle bende orada olmaya çalışacağım fakat sonrasında grup olarak spontan bir...
  17. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu +1 8-Mustafa Yılmaz
  18. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Burak hadi ayarla o zaman haftaya carsamba aksami meliksaha yuzmeye gidelim , hamama da kisin gideriz yazin gobeginde hamammi olurmus zaten :)

19. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Savaş daha nereye gideceğim belli değil arkadaşlar balığa gidelim diyorlar benim aklım Bolu'da. Bende Seben'de hem balık hem Off-Road var diyorum onlarında Off-Road ilgilerini çekmiyor bakalım ne olacak kesin bir şey yok yani... Arkadaşlar...
  20. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Latife ediyorum kardeşim, açıklamaya ne hacet ;), tam bir spontan olmuş desene Bakalım benim bu hafta sonu spontanım neresi olacak ben bile bilmiyorum ama Ankara'da olmayacağım kesin ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri