Arama sonuçlarınız

1. M

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Savas sert girmissin konuya :) , kurallar cercevesinde oldugu surece avcilik o kadar da kotu bisey degil yeterki avciyim diyen herkesin yaban hayatini koruyup kollamasi, bohcaci tabir edilen bir grup zavalli insan musvettelerine karsi bir durus...

2. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Levent atıcılığa sözümüz yok hatta en fazla ben atarım, bir keresinde CJ 8 yolda gidiyorum X6 arkadan sellektör yapıyor ben bastım o bastı tam 240 yaptım baktım ki o süratte benim araba çok fazla benzin yakıyor yol verdim gitti bende sonra...
  3. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Aynen, 4x4 un varmi hemen avci muhabbeti basliyiyor, yok biz avcilik yapmiyoruz Off Road, Doga yuruyusleri tirmanis vs deyince de haa evet onlarda guzel tabi diye bos bos bakiyorlar ;D ;D ;D ;D ;D

4. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Başlarda avcilik benimde ilgimi cekiyorduu ama zamanla dogal hayatin zaten can cekistigini gorunce birde benim katkim olmasin diye avcilik seruvenim baslamadan bitti, simdi ise onlari kendi dogal ortamlarinda gorebilmek bana daha biyuk keyif...
  5. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Önümüz kış daha yapacak bir sürü etkinlik olacak nasılsa, buradan yada face deki grubumuzda takip ederek size uygun olanlara katılabilirsiniz :) Yakın olarak ta Mühye deki tepeler, Elmadağ, Güvenç her zaman bizim arka bahçelerimiz gibidir...

6. M

Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat ve Satışı

Ynt: Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat Ve Satışı Fiyatı uygun, biraz daha detay verebilirseniz, hatta videosu olsa daha çok ilgi çeker, iyi çalışma elinize sağlık .

7. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu sene Kar erken yağacakmış :o ;D :o
  8. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın herkese, Kadir bey sizde hoş geldiniz grubumuza, etkinlikleri buradan takip ederek size uygun olan her etkinliğe gelebilirsiniz Off Road'ı zaten bizde çok sert yapmıyoruz, aracınızı ve kendinizi bu konuda tanıdıktan sonra her türlü...
  9. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ekşi ekşi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

10. M

land crusıer alayımmıı

Ynt: Land Crusıer Alayımmıı Bence de almış gibi , fakat sanayiden çıkamadığı için heniz paylaşım yapamıyor ;D ;D ;D

11. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Selam herkese, 28-29 Eylül tarihlerinde Kamp, bolca Fotoğraf, treaking ve Off Road dolu bir etkinlik yapalım. Yer belli, tarih belli gelenlerde belli olursa harika bir etkinlik bizi bekliyor diyebiliriz. Gidilecek mesafe Ankara'dan 120 Km...
  12. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Turgay ben bağlıcadaki evi sattım, haberim olsaydı yapardık sana bişeyler ;)

13. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın arkadaşlar, eskiler yeniler ve pencereden bakanlar ;)
  14. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Salih abi abimsin balta elindeyken sana kim bisey diyebilir, ne kizmistin ama o gun bana ;)
  15. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bir iki de resim atayım da sayfa canlansın bari ;) 1.resimdeki aracın ne olduğunu bilebildinizmi.

16. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Yarışta 1. kim bilmiyorum ama bu araç oldukça başarılı idi bu olabilir. http://www.youtube.com/watch?v=-9YcrkWWSGI
  17. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Dosod Düzce Yürükler Yaylası Off Road oyunları çok keyifli geçti, extrem etap tan bir iki video atayım resimleri zaman buldukça eklerim, bu ara sen yoksun asıl nerelerdesin bakayım. http://www.youtube.com/watch?v=3nmZuX52lJU&feature=youtu.be
  18. M

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (off-road) Bu sayfaya can vermek lazım ... toplanın bakam sayfaya :)

19. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu ara işlerin yoğun maaşallah , bizim planda da değişiklik olacak sanırım saatleri biraz erkene alacağız belki öğlen saatlerinde yola çıkabiliriz, sen cumartesi geç de olsa oraya gelmeye çalış o zaman, akşama közde balık var ;)
  20. M

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Cumartesi Mustafa ile biz saat 17:00 de yola çıkacağız, Hasan abi'nin de gelme durumu var ama kesin değil gelmek isteyen ve bize katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri