Arama sonuçlarınız

1. isasoydan

Hangi Marka Navigasyon?Neden?

Ynt: Hangi Marka Navigasyon?Neden? Teşekkür ederim öncelikle. Evet yeni bir yazılım yüklemeyi düşünüyorum bende ama halen 1 yıl garantisi olduğu için kararsız kaldım. Şimdi bir sorun çıktığında "yazılımını değiştirmişsiniz, bu nedenle makineneiz garanti dışı kalmıştır

2. isasoydan

1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur?

Ynt: 1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur? takipteyim..
  3. isasoydan

Hangi Marka Navigasyon?Neden?

Ynt: Hangi Marka Navigasyon?Neden? Bende Navking Mini S350 kulanıyorum ve bahsetmiş olduğunuz sorulardan bende müzdaribim. Firma hiç ama hiç yardımcı olmuyor. Yapabileceğimiz bişey yok diyor. Yazılım firmasından kaynaklanıyor deyip kestirip atıyorlar. Okadar ihtiayacım olmasına rağmen sinir...

4. isasoydan

Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı Merhaba arkadaşlar, Ürünü kullanan arkadaşlar ürün hakkında model veya binimum bilgileri verebilir ise ve eğer Çin malı ise belki bulup getirebilirim.
  5. isasoydan

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Takip,

6. isasoydan

Sakarya - Doğançay Şelalesi Kış Doğa Yürüyüşü (30 Ocak 2011)

Ynt: Sakarya - Doğançay Şelalesi Kış Doğa Yürüyüşü (30 Ocak 2011) güzel bir etkinlik olmuş,

7. isasoydan

Sakarya/Ayyıldız Doğa Yürüyüş Gurubu Kılıçkaya kış yürüyüşü (05 Mart 2011)

Ynt: Sakarya/Ayyıldız Doğa Yürüyüş Gurubu Kılıçkaya kış yürüyüşü (05 Mart 2011) takip,
  8. isasoydan

Doğaya Çıkarken Resmi İzin Alınması Şartmıdır ?

Ynt: Doğaya Çıkarken Resmi İzin Alınması Şartmıdır ? Bundan 1-2 ay önce Sapanca da İstanbul deresi civarında bir orman güvenlik görevlisi gördüm ve adını şimdi hatırlayamadığım bir yaylayı ve mağrayı sordum. Dediki yassak kardeşim yassak, ceza yersiniz. Niye dedim, bilmme ne sebebple yasak...
  9. isasoydan

Kampçılar için Pratik Mangal

Ynt: Kampçılar için Pratik Mangal Folyo gerçekten çok amaçlı ve çok kullanışlı bir ürün kesinlikle. Ama, folyonun sanki çokda sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Evet sucuk pişirmede mükemmel, doğa şartlarında ızgara arasında folyoya sarılmış ekmeklerden tost yapmak nefis. Ama o meteryal sanki...

10. isasoydan

HARİTA (1/25.000)

Ynt: HARİTA (1/25.000) Estafurulllah, ukalalık nedemek. Sonuçda burası bilgi paylaşım yeri :) Evet dediklerinizden haberdarım. Fakat olurya..... düşüncesiyle bir sorayım dedim. Temin edeceğimi düşündüğüm yerler var ama dediğim gibi yinede bir sorayım dedim buradan. Yenice belediyesininkine...

11. isasoydan

mylar kumaştan çadır koruyucu yapmak

Ynt: mylar kumaştan çadır koruyucu yapmak Buna benzer bi konuda bu yaz bi çalışmam olacak (inşallah), ayrıca patent çalışmalrına da başladım. Bilirsiniz belki, folyo battaniyeler. Bunlar genellikle emercansi durumlarda kullanılan kızıl ötesi ısının %80-90 ını geri yansıtan bir meteryaldir...
  12. isasoydan

Kamp, Kampingte mi Yapılmalı?

Ynt: Kamp, Kampingte mi Yapılmalı? .

13. isasoydan

HARİTA (1/25.000)

Arkadaşlar, Haziran-Temmuz gibi bir gece iki gündüz bir orman içi intikal yapacağım. Ortalama düşündüğüm mesafe 25km (orman içi) Düşündüğüm iki yer var Yenice ormanları yada Yuvacık civarı. Ve buralar için 1/25.000 lik bir harita arıyorum. Bulabileceğim yer konusunda bilgisi olan veya elinde...
  14. isasoydan

Menekşe Yaylası

Ynt: Menekşe Yaylası Güzel bir rotadır tavsiye ederim.
  15. isasoydan

İlkyardım Eğitim Sunusu

Ynt: İlkyardım Eğitim Sunusu Güzel bir çalışma olmuş, elinize sağlık.

16. isasoydan

LİDAM, Yetenekli Köpekler ve Sahiplerini Arıyor

Ynt: LİDAM, Yetenekli Köpekler ve Sahiplerini Arıyor takip,
  17. isasoydan

Ynt: Kampçılar için Pratik Mangal Linkini eklediğim siteden yapılan alışverişlerde, kargo bedeli almıyorlar. Arkadaşım 2 ayrı sipariş verdi 5-10 dolarlık bişey ve geldi. Ve bu mangal orada 22 dolar görünüyor. http://www.dealextreme.com/p/outdoor-camping-detachable-bbq-grill-53997
  18. isasoydan

Ynt: Kampçılar için Pratik Mangal kesinlikle süper bi fikir, kampçılık için hep mangal tasarımlarına bakardım, bu çok hoşuma gitti. Bu haftadan itibaren imalatına başlayacağım :)

19. isasoydan

Şişme Mat? Şişme Yatak?

Ynt: Şişme Mat? Şişme Yatak? Kesinlikle aracınızla gidiyorsanız şişme yatak oldukca konforlu.3 dk da yatak hazır. Ama gün içerisindeki ısı değişimlerinden ve özellikle soğuk taban yüzeyinden dolayı havası gece inebiliyor. Bu nedenle günlük olarak hayı tamamlamanız gerekecektir. Hava motorunun...
  20. isasoydan

'Tarihi Kılıç Kullanma Sanatı' Ülkemizde de Başladı...

Ynt: 'Tarihi Kılıç Kullanma Sanatı' Ülkemizde de Başladı... 10 numara, tebrik ediyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri