Arama sonuçlarınız

1. DAYLIK

Motokaravanımın Yapılış Hikayesi; BMC Alkovan (acemikaravancı)

Ynt: Motokaravanımın Yapılış Hikayesi; BMC Alkovan (acemikaravancı) Sevgili Dostlar, kayıt düşmek açısından konuştuğumuz karavanın özellikleri aşağıda belirtilmiştir. Arac 1995 BMC dir.Nissan 2500 Cc Dizel motora sahip aracta şoför mahallinden yaşam mahalline geçiş vardır.Komple motor elden...

2. DAYLIK

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Ynt: Yeni Yılınız Kutlu Olsun Değerli dostlar, yeni yılda sağlık, huzur, başarı ve mutluluk dileklerimle bol gezili ve keşifli güzel günler geçirmenizi yürekten istiyorum.
  3. DAYLIK

Elektrikli Bisiklet

Sevgili Dostlar, Motokaravanım arkasında taşımak için elektirikli bisiklet düşünüyorum. Bu konuda önerileriniz olabilir mi; yorum ve fikirlerinizi öğrenmekten çok memnun olacağım.

4. DAYLIK

Yemeden Dönme

Ynt: Yemeden Dönme Mahalle fırınlarından, pastahanelerden ağzı açık, bükme bul. Çarşıdaki el arabalarından olmazsa İnci Fırınından haşhaşlı pide al. Parka git ve çayla ye. Sakala çarpan çorbasını, Çullama köfteyi, İlibada dolmasını, Şakşukayı seni evine biri davet etmezse bulamazsın, hiç...
  5. DAYLIK

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Kocatepe'den Afyon ovasına bakmadan dönme. Gitmişken Şuhut'daki Atatürk evini gezmeden bir de uydurabilirsen Keşkek yemeden dönme. Sonra eski Afyon evlerinin bulunduğu mahallelerde yürümeden, Uzun Çarşı'daki İkbal Lokantası'nda yemek yemeden, sabah erkenden Hal'in (Belediye...

6. DAYLIK

Afyon Gezilecek Yerler

Ynt: Afyon Gezilecek Yerler Gezmeye gitmeden önce bilgilenmik için ; Afyonkarahisar Yerel Tarih Araştırmaları Merkezi'nin www.aytam.org.tr sitesini, aytam@googlegroups.com e-posta grubunu da ziyaret ediniz. İyi gezmeler...

7. DAYLIK

Ynt: Motokaravanımın Yapılış Hikayesi; BMC Alkovan (acemikaravancı) Değerli Arkadaşlar; yorumlarınız ve önerileriniz için hepinize teşekkür ederim. Burada yazılanların yeni karavan alacaklara da yol gösterici olması bakımından bazı konuları da ben açıklamak istiyorum. Buzdolabı ve klimanın...
  8. DAYLIK

Ynt: Motokaravanımın Yapılış Hikayesi; BMC Alkovan (acemikaravancı) Değerli Arkadaşlar, cevaplarınız ve iyi temennileriniz için teşekkür ederim. Sn. Oflaz , karavanın yapımcısı Fazıl Bey'den olur almadan kaça mal olduğunu burada açıklamam doğru olmaz diye düşünüyorum. Ancak oldukça hesaplı...
  9. DAYLIK

Değerli arkadaşlar; Hepinize merhaba! 15 Ocak'ta teslim alacağım bir karavan yaptırıyorum. Karavan konusunda oldukça acemiyim, sizlerin deneyimlerinden yararlanmak için aranıza yeni katıldım. Satın aldığım ve yapımı devam eden karavanı aşağıdaki linkte görebilirsiniz; lütfen fikirlerinizi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri