Arama sonuçlarınız

1. S

İzmir'li Karavancılardan Sn.Metin Altın'ın annesi vefat etmiştir.

Ynt: İzmir'li Karavancılardan Sn.Metin Altın'ın annesi vefat etmiştir. Metin abicim Allah sabır versin....Annenizin mekanı Cennet olsun...

2. S

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Buda benim motorum KAWASAKİ KLR 650 Uploaded with ImageShack.us
  3. S

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Buda Benim KAWA

4. S

Enduro fikir?

Ynt: Enduro fikir? Arkadaşlar merhaba bende Kawasaki KLR 650 alma arifesindeyim...Düşüncelerinizi alabilirmiyim..?
  5. S

İlk Kampımız; Bayramda İnbükü Orman Kampı (9 - 11 Eylül 2010)

Ynt: İlk Kampımız; Bayramda İnbükü Orman Kampı (9 - 11 Eylül 2010) Doğa ve denizi süper arkadaşlıklar iyi...Çok fazla beklentiniz olmazsa keyifli bir yer.İyi tatiller size.

6. S

Mercedes 207 Alkoven (2. Karavanımız)

Ynt: Mercedes 207 Alkoven (2. Karavanımız) Merhaba Mustafa bey.... Evet maddi sorunlar yüzünden motokaravanımızı 22.000 TL ye sattık...Bu kadar demek nedemek anlayamadık? Çekme karavanımızla devam ediyoruz.Keşke satmasaydık...İnşallah daha ileride tekrar alabiliriz diyorum.Karavanımızı...

7. S

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Gerçekten keyifli bir karavan yapmış.Araçlada her gittiği yerde güzel geziler yapıyordur diye düşünüyorum. İşte buda insanların neler le nasıl mutlu olduğunu gösteriyor.Vebosto,Lcd televizyon,Şohben,güneş enerjisimi derken bu tür insanlar gezmedik...
  8. S

Wolsvagen LT 28 - LT 35 Hakkında bilgi.

Ynt: Wolsvagen LT 28 - LT 35 Hakkında bilgi. Dostum ilgilendiğim araç Adana Seyhan daki araç....2000 motor benzinli.....? Sorun Lpg takılıp takılamaması (yasal olarak)Birde araç 1977 model..? Çarşamba,Perşembe günü Ankaradayım nasipse ...Tanışmak isterim üstadım müsait olursanız?
  9. S

Ynt: Wolsvagen LT 28 - LT 35 Hakkında bilgi. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşlar.İlgilendiğim bir karavan var .Bakalım nasipse olur diyorum.

10. S

Merhaba arkadaşlar.Bir karavan alma niyetim var.Aranızda Lt 28 - Lt 35 kullanan varmı? Bu araçlar hakkında bilgi edinmek istiyorum.Parça sorunu varmı?Kronik arızaları varmı ? Kullanımda dikkat edilmesi gereken bir şey var mı gibi? Şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

11. S

Güneşle Uyandığımız Bir İlkbahar Sabahında...

Ynt: Güneşle Uyandığımız Bir İlkbahar Sabahında... Çok güzel bir geziyle başlamışsınız....İnşallah sağlık ve mutlukla iyi bir sezon geçirirsiniz.
  12. S

2. Karavanımızı da Aldık... O Bir Alkovan

Ynt: 2. Karavanımızı da Aldık... O Bir Alkovan Teşekkürler Haldun bey.....Vardı bir Offroad araç projesi ama tekneden vazgeçemedik...Yaza nasipse bir bot bir motor şart oldu karavana.... :)

13. S

Ynt: 2. Karavanımızı da Aldık... O Bir Alkovan Teşekkür ederiz Süreyya bey...Aracın şuanda bakımları yapılıyor...Aracın defransiyeli ötüyor...Eğer İzmirde halledemezsek...Ankara Ostimde bulursunuz diyorlar ...Nasip bakalım...
  14. S

Ynt: 2. Karavanımızı da Aldık... O Bir Alkovan Teşekkürler Sami abi...Öncümüz sensin abi...Sende o karavanı kurtarmış ve hayat vermiştin aklımıza hep sen geldin...İnşallah güzel geziler nasip olur..
  15. S

Ynt: 2. Karavanımızı da Aldık... O Bir Alkovan Teşekkürler İnsel bey...Bizde çok beğeniyorduk Mercedesin bu kasasını iyi denk geldi...

16. S

Ynt: 2. Karavanımızı da Aldık... O Bir Alkovan Teşekkür ederim Cavid abi...
  17. S

Ynt: 2. Karavanımızı da Aldık... O Bir Alkovan Arkadaşlar öten defransiyelide değiştireceğiz....Bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz...Şimdiden teşekkürler...
  18. S

Ynt: 2. Karavanımızı da Aldık... O Bir Alkovan Teşekkür ederim Haşmet bey...

19. S

Ynt: 2. Karavanımızı da Aldık... O Bir Alkovan Atilla abi bilgilerin için teşekkür ederim....Evet arkasında çeki demiri var...amacımız 2 sini birlikte kullanmak nasipse.....bencede çok ilginç olacak...
  20. S

Merhaba arkadaşlar....3-4 ay önce Çiğli tarafında ara sokaktan geçerken boş bir arsada gördüm onu....Hemen durup baktım sonrada abimle gidip 2-3 defa daha ziyaret ettik....akabinde almaya karar verdik ve geçen hafta aldık....Yavaş yavaş toplayıp düzenleyip.....gezmeye başlayacağız....Güzel bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri