Arama sonuçlarınız

1. zedzestion

Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-hymermobil Insel hocam tenteyi Bulgaristan'a yaptigim is gezisi sirasinda plovdiv yolu uzerinde ikinci el araba satan bir galeriden tamamen rastlanti sonucunda bulup aldim.Pazarlikla 400 euro gibi bir bedel odedim.Nissanin uzerine baglayip getirdim.Gumruge tam...

2. zedzestion

92 Tenteli Defender Evrim Geçirdi.

Ynt: 92 Tenteli Defender Evrim Geçirdi. Mumkunse ruhsat, proje, kaporta, boya maliyetlerini de paylasabilir misiniz.
  3. zedzestion

92 Tenteli Defender Evrim Geçirdi.

Ynt: 92 Tenteli Defender Evrim Geçirdi. guzel olmus kanun acisindan problem yaratmaz degil mi?

4. zedzestion

Tentenin açılmış hâli
  5. zedzestion

Erdek Ant Camping

.

6. zedzestion

Erdek Ant Camping

.

7. zedzestion

Erdek Ant Camping

.
  8. zedzestion

Erdek Ant Camping

.
  9. zedzestion

Erdek Ant Camping

Resimlere devam edelim

10. zedzestion

Efsane Balkan Tur Yunanistan Bosna Hersek Sırbistan Hırvatistan Kosova Makedonya

Ynt: Efsane Balkan Tur Yunanistan Bosna Hersek Sırbistan Hırvatistan Kosova Makedonya Bulgaristan haftalik 5 euro olan binek arac vinyetini Temmuz itibariyla 10 euro yapti..

11. zedzestion

Milli Parklar; Uludağ ve Yöresi

Ynt: Milli Parklar; Uludağ Ve Yöresi Keske 4 sene oncesine ait bu topicteki resimleri bir sekilde guncelleyebilseydik.
  12. zedzestion

2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım

Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım Sayin Cantunc Verdiginiz bilgiler ve yazarken harcadiginiz emek icin kendi adima cok tesekkur ederim. Saygilar Mustafa GULER

13. zedzestion

Efsane Balkan Tur Yunanistan Bosna Hersek Sırbistan Hırvatistan Kosova Makedonya

Ynt: Efsane Balkan Tur Yunanistan Bosna Hersek Sırbistan Hırvatistan Kosova Makedonya Bu surede son derece guzel ve bir okadar da ilginc bir rota olmus.
  14. zedzestion

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-hymermobil Levent Abi tesekkur ederim umarim ilk firsatta seninkini de hallederiz. Atilla Abi keske sizin kadar becerikli olabilseydim de tente ile yarattiginiz harikalari kendi aracima ciddi bedeller odemeden kopyalayabilseydim. Burak eyvallah sesin cikmiyor...
  15. zedzestion

Benim Karavanım İveco 10.2

Ynt: Benim Karavanım İveco 10.2 ispanyolcada şirin "lindo"

16. zedzestion

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat Bizim araba siyah :)Beni farketmemissiniz.Uzerinde Thule bagajla dolasan Bursadaki tek siyah Nissan Qashqai :)) Sirbistan otoyolunu ocak ayinda avusturyaya giderken kullanmistim kotu degildi.Hatta gayet guzeldi bile diyebilirim.Demek yagan kar vs...
  17. zedzestion

Sonunda kendimize uygun bir tente bulup eskisini emekliye ayırmaya karar verdik.
  18. zedzestion

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat Nevzat Hocam persembe gunu sizinle donus yolunda Bulgaristanda karsilastik.Ben farkettim ama siz sanirim farketmediniz cunku bende Nissan Qashqai vardi.Durmak istedim ama trafik hizli akiyordu duramadim.Neyse kismet bir dahaki sefere..

19. zedzestion

16GY899 1992 LR Defender 110 2.5D

Şase boyandıktan sonra kupa tekrar üzerine kondu.bu arada şanzıman komple dağıtıldı.senkromeçler ve dişli grupları değişti şanzıman toplam 1000 tl tuttu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri