Arama sonuçlarınız

1. zedzestion

16GY899 1992 LR Defender 110 2.5D

Ynt: 16gy899 1992 Lr Defender 110 2.5d Umarim istediginiz, gonlunuzden gecen en guzel arac sizlere nasip olur.

2. zedzestion

Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-hymermobil Karavanimiz ustten su almaya basladi.Ustte komple bir tadilat mi yapmak lazim yoksa lokal yolla mi halletmek lazim bir turlu karar veremedim.Su alan yer orta havalandirmanin oldugu yer.Yagmur yagdiginda o bolgede bir birikme oluyor ve azar azar...
  3. zedzestion

Kış Uludag Planı

Ynt: Kış Uludag Planı Enver Abi gecen seneki somestre tatilimizi, Avusturya'nin Kufstein sehrine bagli Worgl kasabasinda gecirdik.Alpbach ve Wildschonau bolgelerinde 1 hafta kayak yapma imkanimiz oldu.Konaklama yaptigimiz otelden kayak yapacagimiz yere 400-500 metrelik bir mesafe olmasina...

4. zedzestion

Kış Uludag Planı

Ynt: Kış Uludag Planı Kisin karavan ile Uludag'da konaklama yapmak guvenlik geregi yasak. Saygilar Mustafa GULER
  5. zedzestion

Ynt: 16gy899 1992 Lr Defender 110 2.5d Arac satilmistir ilgilenen arkadaslara tesekkur ederim.

6. zedzestion

Defender Sahibi Olmak Tecrübeli Arkadaşlar Bekleniyor

Ynt: Defender Sahibi Olmak Tecrübeli Arkadaşlar Bekleniyor Bulent Bey nezdinde diger adima cevap vermis arkadaslar, topigi yeni gordum.Acikcasi benim topikteki Bulent Bey'in cevabini gorunce "eyvah" demedim degil.Simdi banada laf sokacak anlaminda.:)Ne topikte yazan arkadaslar beni, ne de ben...

7. zedzestion

Ynt: 16gy899 1992 Lr Defender 110 2.5d .
  8. zedzestion

Ynt: 16gy899 1992 Lr Defender 110 2.5d Aracin eski resimlerinden buldugum kadarini paylasayim.
  9. zedzestion

Ynt: 16gy899 1992 Lr Defender 110 2.5d Yukarida da yazdigim gibi vaktim olmadigindan ilgilenemiyorum.Isteyen ilgilenebilecek gezenbilir uyesi arkadaslara en azindan arac alirken bir faydam olsun istedim.Resimler evet sitedeki her topigin ugradigi azizlige bizimki de ugramis.Yapacak bisey...

10. zedzestion

Ynt: 16gy899 1992 Lr Defender 110 2.5d Islerimin yogunlugu sebebiyle arac ile ilgilenemiyorum.15 bin e aldim enaz 10 bin masraf ettim . Arac 10.000 TL ye satiliktir.Sahibinden e koymadim.Ilgilenen arkadaslar buradan yazabilir.

11. zedzestion

Kendi Karavanını Yapanlar 17m3 Ducato

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar 17m3 Ducato Ducato alternatifi cok, bir cok farkli uygulamaya sahip son derece dogru karar verilmis bir arac.Umarim keyif alacaginiz bu yolculugun sonunda keyif alacaginiz nice geziler ve kamplarda yapmak kisa surede nasip olur.
  12. zedzestion

Efsane Balkan Tur Yunanistan Bosna Hersek Sırbistan Hırvatistan Kosova Makedonya

Ynt: Efsane Balkan Tur Yunanistan Bosna Hersek Sırbistan Hırvatistan Kosova Makedonya Guzel bir gezi olmus Burak ilgiyle takip ediyoruz.Motor ihtiyaclara cevap verdimi izlenimlerin benim icin cok onemli....

13. zedzestion

Camping Pefkari Thassos

Ynt: Camping Pefkari Thassos Sayin Insel Bey Biz Golden Beach Camping de kaldik.Feribot ucretini yukarida paylastim..Kamp icin gunluk elektrik dahil 25 euro gibi bir bedel odedik.. bir gun araba kiraladik Kia picanto gunluk 42 euro odedik ve 20 euro benzin ile ada etrafinda 2 tam tur...
  14. zedzestion

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Tugay Abi gezmeye de basladiniz hayirlisiyla..Umarim artik devamlarida gelir boyle bir cok mutlu karede goruruz sizleri.
  15. zedzestion

Armemistis Chalkidiki

Ynt: Armemistis Chalkidiki Neredeyse 15 gun Sithonia da kaldik.Stavros , Thalatta Kalamitsi , Camping Isa , Armenistis , Paradise beach Portakali Beach ... Temmuz bir sefer Agustos ayri bir sefer.. Pesinden kosmusuz ama yakalayamamisiz. Tentemizin yelkenini sohbetiyle dolduramamisiz.Es...

16. zedzestion

Armemistis Chalkidiki

Ynt: Armemistis Chalkidiki Hüseyin Abi selamlar Bu kez gittigimizde Armenistis de yer bulamadik.Agustos ta yer ayirtmadan gidilmez yada hafta basi gunlerde saat 11-12 gibi cikis yapacak karavancilari beklemek gerek kapida.onun yerine Thalatta Kalamitsi de kaldik bana Armenistis kadar buyuk...
  17. zedzestion

Camping Pefkari Thassos

Adaya Keromoti den 6 metre motokaravan 2 yetişkin bir çocuk için 30 Euro feribot bedeli ödeyerek gidilebiliyor.
  18. zedzestion

Camping Pefkari Thassos

.

19. zedzestion

Camping Pefkari Thassos

.
  20. zedzestion

Camping Pefkari Thassos

Resimler devam

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri