Arama sonuçlarınız

1. zedzestion

Kenan Sofuoğlu Yeni Çekme Karavanı İle Aramıza Katılıyor

Ynt: Kenan Sofuoğlu Yeni Çekme Karavanı İle Aramıza Katılıyor Motorsporlariyla ugrasan kisiler genelde karavanciliga cok yakin oluyorlar.Yaris oncesi ve sonrasinda sanirim parkurlara daha da yakin olma arzusundan olabilir.Bursada da cok sayida eski rallyci agabeyimiz karavan sevdalisi..Hayirli...

2. zedzestion

Truma Tamiri Mümkün müdür?

Ynt: Truma Tamiri Mümkün Müdür? Konuyla ilgili İsrafil Bey size yardımcı olacaktir.Benim Truma 3004 un montajini kendisi yapti.Hem iscilik hemde servis acisindan son derece memnunum Israfil Bey cep:0 533 374 01 49 Not:Soz konusu servisle dostluk disinda hicbir sekilde bir baglantim yoktur...
  3. zedzestion

Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-hymermobil Sevgili Muhammed Bazen cekme karavanin sagladigi avantajlari dusunmuyor degilim.Ama her dusundugumde iyiki hymermobil motokaravani almisim diye dua ediyorum.Cekme karavanin dezavantajlari herkesin malumu bence avantajlari neler? kisisel anlamda bunlar...

4. zedzestion

Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) Kolay gelsin ilgiyle izliyoruz.Sanirim sitedeki ilk popup.
  5. zedzestion

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-hymermobil Benden onceki sahibi tavan ahsabini marin kontra ile yenilemis.Epoksi uygulayacagiz.Zaten ilave solar panel de istiyordum bahane olacak Istanbul icin.Saolsun gecen sefer Truma kaloriferi de o montajlamisti.

6. zedzestion

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-hymermobil Aralarinda agirlik farki var mi varsa hangisi ne kadar agir diye sorsam git kendin arastir der misiniz? :) Saygilar bizden Mustafa GULER

7. zedzestion

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-hymermobil Levent Bey bilgi icin tesekkur ederim. Konu anladigim kadari ile sanki biraz beni aşacak gibi geliyor.Diyorum ki acaba bayram sonrasi Bursa'da cok miktarda bulunan Otobus karasorcusu bir yere mi gotursem.Ya da Polyester tampon ureten bi kac yer var...
  8. zedzestion

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Israfil Hocam harikulade bir is cikiyor.Imrenerek seyrediyoruz. Bu arada klozeti sola sifirlamak yerine acaba ortalasaydiniz daha rahat olmazmiydi.Elbette siz bunu dusunmussunuzdur.Tabi ben resimden gordugum kadariyla yorum yapiyorum.Belkide oyle bir pozisyon yoktur...
  9. zedzestion

İzolasyon Malzemesi

Ynt: İzolasyon Malzemesi yok ben patlayandan alayim bol bol patlatiriz :)

10. zedzestion

İzolasyon Malzemesi

Ynt: İzolasyon Malzemesi Suleyman Bey benim istedigim malzeme http://www.ozerden.com.tr/ozerden/Details.aspx?cid=655&catalogName=Products&bc=198;201&l=tr-TR tam olarak bu..:)

11. zedzestion

İzolasyon Malzemesi

Ynt: İzolasyon Malzemesi Suleyman Bey, bana baloncuklu olan malzemeden lazim.Eni 2 Metre olan.
  12. zedzestion

İzolasyon Malzemesi

Ynt: İzolasyon Malzemesi Özcan Bey, Ilginiz icin cok tesekkur ederim. Süleyman Bey, Bedeli mukabili olursa beni daha cok memnun eder, son derece nazik ve dusunceli davranisiniz icinde ayrica tesekkur ederim. Bana tahminim 2 yan cam + 1 on cam toplam 5 metre yeterli olacaktir. Saygilar...

13. zedzestion

İzolasyon Malzemesi

Ynt: İzolasyon Malzemesi Bursa,dan sirf bu malzeme icin Karaköy'e gelinmez ki satan bir yerin telefonu olsaydi keske havalemizi yapardik 5 metre keser yollarlardi. Bizde guzel guzel gunesligimizi diktirirdik.
  14. zedzestion

İzolasyon Malzemesi

Ynt: İzolasyon Malzemesi uzun zamandir ruko halinde satilan guneslik aramaktaydim.Fakat benim ihtiyacim 3-5 metre, acaba rulo halinde almaktansa bu sekilde alamazmiyiz?
  15. zedzestion

16GY899 1992 LR Defender 110 2.5D

Ynt: 16gy899 1992 Lr Defender 110 2.5d Adem evet telefonda da bahsetmis oldugum arkadasa verdik araci.Kismet onaymis umarim sizler cok daha iyisini cok daha uygun fiyata bulursunuz.

16. zedzestion

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-hymermobil Atilla Abi Bilgi icin tesekkur ederim.Malzemeyi alip ilk firsatta deneyecegim.Bayramda yapamam gibi geliyor ama daha fazlada gecikmemek lazim.
  17. zedzestion

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-hymermobil contanin takili oldugu cercevenin kenarlarini, sanirim benden onceki sahibi polyester yalitim malzemesiyle iyice kaplamis tum tavanda da ayni malzeme uygulanmis.Benim aklima ilk gelen esnemeden, sicaklardan, soguklardan vs vs muteferrik cercevenin hemen...
  18. zedzestion

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-hymermobil .

19. zedzestion

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-hymermobil .
  20. zedzestion

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-hymermobil su alan yerin alttan ve ustten (aracin disindan) goruntusu cekebildigim kadari ile..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri