Arama sonuçlarınız

1. greenlandy

Sinop - Ayancık Çangal Dağı, Akgöl Gezisi (22 Şubat 2009)

Ynt: Sinop - Ayancık Çangal Dağı, Akgöl Gezisi (22 Şubat 2009) Memleketim benim ya ,,,, paylasim icin tesekkürler hemserim cok güzel gezi olmus ....

2. greenlandy

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? İSTANBUL 1 Yücel Işık ( Range Rover Classic 1986) İstanbul 2 Naci Doğancı ( Discovery I 1996 3,9 V8i ES) - Istanbul 3 Engin DAĞHAN ( Discovery I 1998, 2.4...
  3. greenlandy

Sinop

Ynt: Sinop sinoplu offroad cu arkadaslar ben bütün sene sinopta durmuyorum ( maalesef ) ama yazlari sinoptayim ve yanima dag bayir offroad yapacak arkadaslar bulamiyorum yazin bulusalím , söyle bir offroad turu yapalim akveren cayindan girelim ayanciktan cikalim felan ne biliyim bir yerlere...

4. greenlandy

Kitesurf Orta Karadeniz'e Sıçradı

Ynt: Kitesurf Orta Karadeniz'e Sıçradı Aracin üzerindeki kanuyada hasta oldum ;)
  5. greenlandy

Kitesurf Orta Karadeniz'e Sıçradı

Ynt: Kitesurf Orta Karadeniz'e Sıçradı selam Topragim uzun zaman oldu net e girmemistim , yazin sinoptaydim önce okumus olsaydim mesajini kesin tanismak isterdim bende , nasip kismet diyelim , bir dahaki yaza sinopta olursan görüsürüz insallah , saygilarimla Birol

6. greenlandy

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) ya zaten alti kirliydi , üstü kirlenince arabayi bir tur alt üst ceviriyoruz ... ;D ;D ;

7. greenlandy

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) buda sinop usülü arac yikama .....
  8. greenlandy

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) oktay lafimiz tabiki yok , hatta o camurlu giysileri kimse kolay kolay yikamaz , ama diyoruzki azcik söyle eslerinin yanina takilsinlar ,,,,,,,, heeeeee nedenmi istiyoruz , canim onlarda eglensin maksadimiz o , daha bu isin tadina varamadilar benim...
  9. greenlandy

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) göktug o kadar olsun , bizimkiler sonradan bile gelmiyorlar... ;D

10. greenlandy

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) tebrikler Tugsan hani,,,,,,,derler ya , boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun diye ..... :P

11. greenlandy

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Ayin bilmecesi bu nedir .?
  12. greenlandy

Karadeniz Fıkraları

Ynt: Karadeniz Fıkraları temelin 7 cocugu vardir ama hepsi birbirinden saf ve aptal ve nihayet en sonunda dogum kontrol konusunda bilgilendirilen temel ve fadime doktordan bir kutu kondom alirlar ve kondom kullanmaya baslarlar , gün gelir kondomlar biter fadimede dantelden bir kondom örer...

13. greenlandy

Sinop

Ynt: Sinop evet Ender doga bize asiri cömert sinop civarinda , birde offroad rotalari varki üfffffffff adama camur yagmur bile aratmiyor....birde sarikuma gidin dere-göl-cöl-orman-deniz hepsini ayni anda görebiliyorsunuz ...biraz garip geliyor ama var böyle bir olay...........
  14. greenlandy

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) hos geldiniz tüm yeni katilan offroadcilar
  15. greenlandy

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) biktik artik sehitler ölmez demekten , demiyelim artik kardeslerimiz de analarina yavuklularina geri dönsün arkadalarina sevenlerine geri dönsün , lanet olsun ya.......

16. greenlandy

Ford Focus ile Orman Gezintisi

Ynt: Ford Focus ile Orman Gezintisi göktug kardesim dogrudur,,,,,,, ki ,,,,, taaaaaaaaaaa gaziantepten kalkti sinop 2008 offroad oyunlarina katilmaya geldi agustos ayinda vede katildi dogrumu göktug !!!
  17. greenlandy

Isuzu Trooper Hakkındaki Yorumlarınız Nedir?

Ynt: Isuzu Trooper Hakkındaki Yorumlarınız Nedir? evet bayar kardesim haklisin , ama yukaridada belirttim gibi kamyonet firmasinin cikardigi arazi araclari oldugunu , kamyonetler üzerine spesiyalist olmuslar ama bunu arazide daha tam uygulayamadiklari yorumlari cok yerde agir basiyor , tekrar...
  18. greenlandy

Temiz Dizel Uzun Şase Land Rover Defender Arıyorum

Ynt: Temiz Dizel Uzun Şase Land Rover Defender Arıyorum birinci link acilmadi ,ikinci linke gelince toyota yakinligim hic olmadi ama duyumlarimda sonderece pozitif , pisman olunmayacak gibi bir arac ,hem siz ailecekde kullanacaginiz icin genis bir arac ,ama yinede kalbim birakta efsaneye dön...

19. greenlandy

Ynt: Ford Focus ile Orman Gezintisi ......................bir sey daha ögrendim offroad mikrobu yeni terememis galiba .........
  20. greenlandy

Ynt: Ford Focus ile Orman Gezintisi evet bencede hem nivada iyidir dag kecisi mübarek....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri