Arama sonuçlarınız

1. L

12v Kahve Makinaları Hakkında.

sormanızın sebebini anlamadım? konu benim içtiğim içeceğin türü değil. kahve makinasıyla alakalı birşey sordum.

2. L

Abi benim derdim sıcak tutmak. Yazılımcıyım ben bilgisayar başında durmadan kahve tüketiyorum. Kahvemin sıcak bir şekilde hazır olmasını istiyordum evdeki gibi :) 410 amper aküm, 1000w tam sinüs invertörüm var ama yinede korktum 220-230 volt kahve makinasından. Sanki aküyü anında...
  3. L

Hocam ürün 170 watt yani 14 küsür amper. Çakmaklıktan değil ayrı hattan alıyorum elektriği. Konu yine dağılıyor ne hoş :)

4. L

Dometic veya waeco marka filtre kahve makinası kullanan var mı? Önceden bütçem yetmediği için carub diye bir markadan almıştım ancak yeteri kadar ısıtmıyor, ılık kahve veriyor ve çok geç yapıyor. Waeco veya dometic’in makinaları şu an 100 dolar civarında ve almak istiyorum ancak sıcak kahve...
  5. L

Kampinglerde Duş Ve Tuvaletlerde Temizlik Sorunu

hocam ben yeteri kadar bilgi alamadım ürünle alakalı. sadece kokuyu mu önlüyor? biz macaratörlü sistem kullanıyoruz, dolayısıyla depoya direkt erişimimiz yok, klozetin içine döküp kullanabiliyor muyuz? macaratörün contasına zarar verir mi? sadece koku için mi yoksa atığı da parçalıyor mu :)...

6. L

Dizüstü Bilgisayar Için Enerji Tasarrufu Yöntemi

selamlar. ben de yazılımcıyım ve karavanda çokça iş çıkıyor ancak kullandığım dizüstü bilgisayar 19V 7.1A 135W enerji istiyor. bu yöntemle kullanabilmem sizce mümkün mü? haybeye 1000w tam sinüs invertör açıyorum, muhtemelen çok fazla enerji kaybı yaşıyorum. zahmet olmazsa 19V 7.1A 135W uyumlu...

7. L

Hidrafor Seçimi

tüketmez hocam. içinde çok küçük bir basınç odası var, orada basınç azaldığı zaman devreye girip su basıyor sadece. bu yüzden çalışmadığı sürece 1 amp bile güç çekmez. ama bu basınç odaları genelde plastik, siz yinede uzun süre kullanmayacağınız zaman enerjiyi kesin. herhangi bir kaçak durumunda...
  8. L

Çift Taraflı Basçek Kilit?

karavanımda banyo kapısının çözümünü bulamadım. basçek kilitlerden taktım ama mekanizma sadece tek taraftan çalıştığı için şu an banyodayken kilitleyemiyoruz, çünkü düğmesi dışarıda. içeri alsak bu sefer dışarıdan kilitleyemeyeceğiz. bu kilitlerin çift taraflı olanlarından yok mu? incecik kapıyı...
  9. L

12v 'a Çevrilen Buzdolabı Için Kart

üstadım tabiki emin değilim, yalan söyledim. siz ciddi mi sandınız?

10. L

12v 'a Çevrilen Buzdolabı Için Kart

12 v sisteme dönüşümü tamamlanan buzdolapları için daha etkin soğutma, daha az enerji tüketimi, nofrost özelliği ekleme vb kart yapan birisi vardı, mesajını günlerdir arıyorum ama bulamıyorum. kendisi burayı okuyorsa yardımcı olabilir mi birkaç soru sormak istiyorum.

11. L

Yaşam Aküsü Şarj Ve Diğer Bağlantılar Hakkında Fikir Alış Verişi

teşekkür ederim. istediğim cevap buydu. hala 13.2 volt gelir 3.2 amper gerilim olur vb yazan büyüklerim yanında, sade ve anlaşılır yazdığınız için teşekkürler :)

12. L

ama aradığım cevap bu değil :) cihazlara 24 volt gidiyor mu gitmiyor mu ona takıldım. yani buzdolabım 12v örneğin... hem aküden 12v alıp hem panellerden gelen kablo vasıtsıyla bir 12v daha almıyor mu buzdolabı?
  13. L

herkese selamlar, karavanda yaşam aküsü bağlantısı hakkında kafamda oluşan soru işaretlerini kaldırmak amacıyla yazıyorum. karavanda kablolar panellerden direk şarj kontrol cihazına, oradan da akülere gidiyor. akülerden aynı zamanda kablo çıkışı mevcut, bu kablolar buzdolabı vb diğer tüm...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR