Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Antalya'daki Karavancılar
Raci hocam;Bireysel olarak yolu düşen tüm arkadaşlar sizi ziyaret edecektir,Diyorumki işlerini bitirince,
Kutsal topraklarda eski günleri tekrarlasak.Tenekede tavuk yapmayı özledik.
Sağlıklı mutlu günler dilerim.
Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü''
Ahmet hocam,güzel dilekleriniz için teşekkürler,sanırım terazi seni yanıltı(maça gönderdi)akşam ateş başında
Güzel sohbetlerinizi aradık,İnşallah birdahaki kampta acısını çıkartırız selamlar.
Havanın güzel ve sıcaklığına,Katılımcı dostların samimi muhabbetleri eklenince,iki gün yetersiz kaldı.
Hepinize saygı ve sevgiler,iyiki varsınız.
Hava durumu fena güzükmüyor,tüm dostlarla hasret gidermek güzel olacak.
Arkın,traktörcü arkadaş seni boşuna beklemesin(arabaya vinç taktım)hesaplı çekeriz.
Enver bey;Uzun zamandır birlikte kamp yapma fırsatımız olmadı özledik,fakat görev önemli.
Genç arkadaşlara mutluluklar dileriz.
Ahmet hocam;Kış kampı yapmıyormuyuz? havalar nasıl olursa olsun,bir şekilde ısınırız.
Görüşmek...
Arkadaşlar bu hafta sonu hanımla birlikte,poyrazlarda sezonu açmaya karar verdik.
Cumartesi günü sabah,Tenekeden yapma soba,üç çuval odunve güvecimizle birlikte oradayız.
Müsayit olan arkadaşları bekleriz.Haydi bakalım...
Benim için biraz acılıda olsa(Diş ağrısından dolayı)bu seneki Poyrazlar kapanışını taptık.
Kamp ortamının keyfi ve arkadaşların sıcaklığı ağrımı hafifleten en önemli sebebdi.
Katılan ve katılamayan tüm arkadaşlara selam...
Ferhat cuma günü gitmeyi planlıyoruz,öğleye doğru yola çıkarız.
Ayhan bey;sizlere iyi kamplar,hafta sonu görüşmek üzere hoşçakalın.
Ferhat;gece ateş başında fasılımızı yaparız ama,sen istersen Bülente söylede
Yeni aldığı minik müzik çalarını getirsin bize yardımcı olur(ben söylerim fakat sucuk hakkımı kaybederim diye korkuyorum,ancak bir istek yapabiliyoruz)hafta sonu...
Arkadaşlar;poyrazlarda kamp yapmayalı(bizim için)uzun zaman oldu.
Hanımla beraber bu hafta sonu (25-26 mayıs) hem sezonu kapatır,hemde müsayit olan
Arkadaşları görme adına kamp yapmaya karar verdik,Bilgilerinize sunarız.
Ynt: Maltepe Buluşmaları
Mert turan;Sıkı bir karavancı olacağa benzer,Bülent amcasıda poyrazlarda tütsüsünü yaparsa
sırtı yere gelmez,bizde gelirken mayo hediye getirelim gölede sokarız.
Şaka bir yana,sağlıklı,mutlu bol kamplı günler dileriz.