Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Keles Kocayayla 50. Yıl Kültür Şöleni 12-13-14 Haziran 2015 Davetliyiz
Keyifli bir buluşma olmuş;Emeklerinden dolayı İlhan beyi ve katılan tüm dostları kutlarım.
Ynt: Maden Deresi
Levent;Sayende güzel bir kamp oldu,Teşekkür ederiz.
Enver hocam;Başınız sağolsun,gözlerimz sizleri çok aradı,önümüzdeki kamplarda buluşmak dileğiyle hoşçakalın.
Katılan ve katılamayan tüm dostlara selamlar.
Yarın sabah erkenden yola çıkmayı planlıyorum,tahmini 09 civarında bercestede olurum.
Arkadaşlarla karşılaşırsak onlarla birlikte yoksa bir çay molası verip yola devam ederim.
Günlümüzden geçen,Adapazarından...
Herhangi bir engel çikmazise perşembe günü eşim ile birlikte katılmayı düşünüyoruz.
Levent maden bulma olasılığı varmı?(kazma kürek getirelimmi ?) Tüm dostlara selamlar.
Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları
Güzel bir buluşma olmuş; Cengiz bey resimleriniz ruhumuzu açtı ellerinize sağlık.
Antalyalı tüm karavancı dostlara selam olsun.
Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü''
Bana göre,Mevsiminde gitmek şartıyla(kışın)İstanbullu karavancılar için bulunmaz nimet.
Arkadaşların görselleri bunu onaylıyor.
Eşim ve ben çok keyif aldık,akadaşlarla birlikte olmak çok güzeldi,Adapazarı gurubu bizi...
Mustafa,yol bilgileri için teşekkürler,umarım cumartesiye kadar sorun kalmaz.
Odunları yükledim,güvecimiz hazır,Tanju kardeşim gülümsediğine göre böreği yaptırmıştır.
Yinede cuma haberleşir aksi bir durum olursa...
Mustafa kardeşimizin görselleri,Poyrazlar sevdamızı ateşledi
Kismet olursa hafta sonu(24-25 ocak)hanımla birlikte,kamp yapmayı kararlaştırdık.
Müsayit olan arkadaşları bekleriz.(Teşekkürler Mustafa)
Ynt: 'egeli' 2014
Ülker hanım,Yavuz bey.
Yazmış olduğunuz gezi anıları,Bizler için değerli bir arşiv oluşturdu emeğinize sağlık.
Bir yerlerde görüşmek dileği ile selamlar.
Tanju, Poyrazları ve Adapazarı gurubunu çok özledik,İnşallah ocak ayının içersinde gelmeyi istiyoruz.
Hanıma ve çocuklara bol selamlar.
Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik
Değerli büyüğümüz Hüseyin Beyin aramızdan ayrılmasının üzüntüsüyle,
Eşine ve tüm karavancı dostlara baş sağlığı dilerim.
Cuma sabahı 10 sularında eşim ile birlikte poyrazlarda olacağız,müsayit olan arkadaşları bekleriz.
Dostlara selamlar.
Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı
Ercumet bey;Çatladıkapı karavan parkında,(geçen hafta uğradım)Önceki yıllara göre harhangi bir,
Değişiklik göremedim,Tuvalet aynı duruyor,yeni elektrik panoları yapılmamış,fiyatı ise 30 tl idi selamlar.