Arama sonuçlarınız

1. camper_02

Keles Kocayayla 50. Yıl Kültür Şöleni 12-13-14 Haziran 2015 Davetliyiz

Ynt: Keles Kocayayla 50. Yıl Kültür Şöleni 12-13-14 Haziran 2015 Davetliyiz Keyifli bir buluşma olmuş;Emeklerinden dolayı İlhan beyi ve katılan tüm dostları kutlarım.

2. camper_02

Maden Deresi

Ynt: Maden Deresi Levent;Sayende güzel bir kamp oldu,Teşekkür ederiz. Enver hocam;Başınız sağolsun,gözlerimz sizleri çok aradı,önümüzdeki kamplarda buluşmak dileğiyle hoşçakalın. Katılan ve katılamayan tüm dostlara selamlar.
  3. camper_02

Maden Deresi

Ynt: Maden Deresi Yarın sabah erkenden yola çıkmayı planlıyorum,tahmini 09 civarında bercestede olurum. Arkadaşlarla karşılaşırsak onlarla birlikte yoksa bir çay molası verip yola devam ederim. Günlümüzden geçen,Adapazarından...

4. camper_02

Maden Deresi

Ynt: Maden Deresi Herhangi bir engel çikmazise perşembe günü eşim ile birlikte katılmayı düşünüyoruz. Levent maden bulma olasılığı varmı?(kazma kürek getirelimmi ?) Tüm dostlara selamlar.
  5. camper_02

Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Güzel bir buluşma olmuş; Cengiz bey resimleriniz ruhumuzu açtı ellerinize sağlık. Antalyalı tüm karavancı dostlara selam olsun.

6. camper_02

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Raci hocam,Poyrazlara gelme fırsatını yakaladığınız an anıları tekrar yaşatırız,selamlar. Tugay bey,inşallah önümüzdeki etkinliklerde sizleride aramızda görürüz, saygılar.

7. camper_02

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Bana göre,Mevsiminde gitmek şartıyla(kışın)İstanbullu karavancılar için bulunmaz nimet. Arkadaşların görselleri bunu onaylıyor. Eşim ve ben çok keyif aldık,akadaşlarla birlikte olmak çok güzeldi,Adapazarı gurubu bizi...
  8. camper_02

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Mustafa,yol bilgileri için teşekkürler,umarım cumartesiye kadar sorun kalmaz. Odunları yükledim,güvecimiz hazır,Tanju kardeşim gülümsediğine göre böreği yaptırmıştır. Yinede cuma haberleşir aksi bir durum olursa...
  9. camper_02

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Mustafa,Bilale sağlıklı günler diler,kısada olso sizleri görmekten mutlu oluruz selamlar.

10. camper_02

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Mustafa kardeşimizin görselleri,Poyrazlar sevdamızı ateşledi Kismet olursa hafta sonu(24-25 ocak)hanımla birlikte,kamp yapmayı kararlaştırdık. Müsayit olan arkadaşları bekleriz.(Teşekkürler Mustafa)

11. camper_02

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 Ülker hanım,Yavuz bey. Yazmış olduğunuz gezi anıları,Bizler için değerli bir arşiv oluşturdu emeğinize sağlık. Bir yerlerde görüşmek dileği ile selamlar.
  12. camper_02

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Tanju, Poyrazları ve Adapazarı gurubunu çok özledik,İnşallah ocak ayının içersinde gelmeyi istiyoruz. Hanıma ve çocuklara bol selamlar.

13. camper_02

Haydin Yılbaşında Simav Kaplıcalarına Gidelim

Ynt: Haydin Yılbaşında Simav Kaplıcalarına Gidelim Cumartesi akşama doğru orada olmaya çalışacağız,Selamlar
  14. camper_02

Haydin Yılbaşında Simav Kaplıcalarına Gidelim

Ynt: Haydin Yılbaşında Simav Kaplıcalarına Gidelim Levent;Yılbaşı tarihi kaplıca için güzel bir zaman,Bir aksilik olmassa yanınızdayız. Kolege Ağilesi
  15. camper_02

Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4

Ynt: Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4 Mustafa; Aracın çok güzel görünüyor,İnşallah en kısa sürede bitirir,Keyifle binersin.

16. camper_02

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Değerli büyüğümüz Hüseyin Beyin aramızdan ayrılmasının üzüntüsüyle, Eşine ve tüm karavancı dostlara baş sağlığı dilerim.
  17. camper_02

Karavan Dünyası Yönetim Kadromuz

Ynt: Karavan Dünyası Yönetim Kadromuz Yönetimde görev alan,tüm arkadaşlarımıza başarılar dilerim.
  18. camper_02

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Levent;bahar mevsimi yaklaşıyor,İnşallah başka kamplarda birlikte oluruz. Raci hocam;Odunları yükledim,havanın soğukluğu farketmez,görüşmek üzere.

19. camper_02

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Cuma sabahı 10 sularında eşim ile birlikte poyrazlarda olacağız,müsayit olan arkadaşları bekleriz. Dostlara selamlar.
  20. camper_02

İstanbul'da Karavan Parkı

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı Ercumet bey;Çatladıkapı karavan parkında,(geçen hafta uğradım)Önceki yıllara göre harhangi bir, Değişiklik göremedim,Tuvalet aynı duruyor,yeni elektrik panoları yapılmamış,fiyatı ise 30 tl idi selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri