Arama sonuçlarınız

1. mabirsen

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen Karavan da işler hiç bitmez. Güneş panelleri üç gün kapalı havalarda beni idare ediyordu. Araç aküsünden yaşan aküsüne 35 mm2 kesitler bir şalter kontrolü ile paralel bağladım. Şaşeyi koltuk altından aldım. Artık hic bir yerde enerji...

2. mabirsen

Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Hayırlı olsun ruhsatta çıkmış artık ver elini geziler. Bu arada excel dosyasından bir adet alabilirim
  3. mabirsen

Kamp Ve Karavan Dünyası Bilgi Kitabı

Ynt: Kamp Ve Karavan Dünyası Bilgi Kitabı Kargo karşıdan ödemeli bize de gönderebilir misiniz?

4. mabirsen

Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

Ynt: Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü Hadi bakalım kutlama zamanı...
  5. mabirsen

Motokaravan İçin 3 Aday

Ynt: Motokaravan İçin 3 Aday Bütçeniz eğer 60-65 bin gibiyse Atilla abinin karavanı düşünebilirsiniz. Gönlünüzce olsun. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-satilik-pop-up-karavan-farkli-bir-karavan-yasami-arayanlara-198078455/detay

6. mabirsen

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Resimlerden 2500 turbo gibi duruyor.

7. mabirsen

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Resimlerden 2500 turbo gibi duruyor.
  8. mabirsen

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım 2446 cc bizim 2500 düz dizel dediğimiz. Almadığınız isabet olmuş. Malumunuz karavanlar sürekli yüklü gezen araçlardır. Bu motor sürekli yükte çekişi giderek düşer ve çok zorlamaktan kısa zamanda arıza çıkartırdı. 2.8 turbo olsa...
  9. mabirsen

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım 2446 cc bizim 2500 düz dizel dediğimiz. Almadığınız isabet olmuş. Malumunuz karavanlar sürekli yüklü gezen araçlardır. Bu motor sürekli yükte çekişi giderek düşer ve çok zorlamaktan kısa zamanda arıza çıkartırdı. 2.8 turbo olsa...

10. mabirsen

11. mabirsen

12. mabirsen

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Rica ederim. İnşaallah Gönlünüze göre olur.

13. mabirsen

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Sorunuza tekrar baktığımda en kötü durumda aracı hangi fiyata elden çıkarabilirim diyorsunuz. Malumunuz karavan çok çabuk alınıp satılmaz meraklısı olmalı. Ikinci el bir karavanı almak için yatak sayısı yatağın ebatları ve...
  14. mabirsen

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Yakıt o civardadır herhalde. Ben aracımı almadan 2500 turbo bir ambulans çıkması aldım. Ustalar bu motorun sorunlu olduğunu sıfır yaptırsanız dahi tat vermediğini söylediler. Ben araca dokunmadan sattım. 2800 HDİ 2004 peugeot...
  15. mabirsen

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Motor bilgisine ulaşamadığını söylemek biraz tuhaf. Aracın ruhdatında bu bilgi vardır zaten. Aman dikkat edin. Araç düz dizel veya 2500 turbo dizelse( ki bence öyle çünkü 2800 turbo dizel olanlar rahatlıkla bunu söylüyorlar) ...

16. mabirsen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (karavan) Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz. Bir yerlerde görüşmek üzere.
  17. mabirsen

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-97-model-150-bin-de-peugeot-boxer-211216024/detay Araç motoru 2500 düz dizel, 2500 Turbo dizel ya da 2800 Düz dizel ise hiç bakmayın. Bu forum da da çok konuşuldu. 2800...
  18. mabirsen

Antalya Döşemealtı Düzlerçamı

Ynt: Antalya Döşemealtı Düzlerçamı Bilgi için teşekkür ederim.

19. mabirsen

Antalya Döşemealtı Düzlerçamı

Ynt: Antalya Döşemealtı Düzlerçamı Denize mesafesi nasıl?
  20. mabirsen

Fiat Ducato Motokaravan Macerasi

Ynt: Fiat Ducato Motokaravan Macerasi Öncelikle hayırlı olsun. İstanbul' da bu işin duayenleri bulunuyor. Hem de hiç bir menfaat gütmeden size destek verebilirler. Fotoğrafları ve nasıl bir plan düşündüğünüzü paylaşırsanız biz de buradan aklımız erdiğince yardım etmeye çalışırız. Selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri