Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen hafta Adana'dan bir sürücü kursu vasıtasıyla BE sınıfı ehliyetimi aldım.
1500 TL sürücü kursu, 1492 TL ehliyet harcı, vakıf, değerli kağıt v.s. 125 TL direksiyon sınav harcı toplam 3.000 TL'yi geçti maalesef.
Konu; Çekme karavan üreticilerine eleştiriler'den çekme karavan satıcılarına eleştirilere evrilecek gibi kusuruma bakmayın;
Verilen ilanlarda da o kadar çok yanıltıcı bilgi var ki; bu ilana bakarsanız ilan sahibi 5,25 Erba karavana "ruhsat ve muayene gerektirmez aracınızın plakasını takın yola...
Merhaba; "Ülkenin bu tarafında işler bu gibi şeylerde sıkıntılı" cümlenize sonuna kadar katılıyorum. Ben Tunceli'de ikamet ediyorum BE ehliyet için Adana'da bir kursa yazıldım çünkü bu bölgede aramadığım MTS kursu kalmadı ama BE veren yok..! Çeki demiri, montajı, projesi ve TSE kontrolünü falan...
Sen 2 saatle kaçırmışsın demekki zammı, yanlış yazım yok hocam 40 idi bir zaman, 45 olmuş bugün öğleden sonra. Ha pazarlık falan yapılır eski fiyattan alınabilirmi bilmiyorum. Zaten sipariş verilsede 6 ay bekleme olur diye düşünüyorum teslimat için.
Ruhsata işlenmemiş çeki demiriyle bir şeyler çekme riskine sakın girmeyin bence, sadece aracı kullanaksanız ve tse belgeleri falan yanınızda olacaksa görevlilere izah edilebilir bir durum. Bende çeki demiri taktırıp muayene yüzünden işletememiştim birkaç gün
Electrolüx rm212 3 sistem buzdolabım 12 v ve gaz ile soğutmuyor sadece 220 v ile soğutma yapıyor. Gaz ile çalıştırdığımda pilot alev var, 12 v ile çalıştırdığımda ise rezistansı ısınıyor ama soğutmuyor. şaştım kaldım üstatlardan yardım talep ediyorum
Sayın Güleç; bende 750 kg civarı bir karavan almak için hazırlıklara başladım. Aracım 2011 1.2 TSİ Skoda Yeti otmt, Sizde hangi araç var ve çekme konusunda sıkıntı yaşadınız mı acaba?
Yeni üye olmuş benim gibi çekme karavan meraklısı bir üye için klavuz niteliğinde...
Amagrebergama, k(M)armara depremi, ördek (kaz) dağları, Q(K)ütahia v.s. kurbanzadenin kim olduğuna ışık tutuyor. Bu güzel hikaye için teşekkürler.
Herkese merhaba, ismim Ferhat. Tunceli'liyim ve orada yaşıyorum. Yakın zamanda sizlerin de fikir-yorum v.b. yardımlarıyla çekilir tip 750 kg altı bir karavan almayı düşünüyorum.