Arama sonuçlarınız

1. murat067

Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ?

Ynt: Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ? lada konusu için şunları söylemeliyim... parçası en ucuz 4x4 araçlardan biridir... temiz bir niva bulursanız uğraştırmaz.... ustası her yerde bulunur... arazide gayet başarılıdır.... o fiyatlara gayet modelli bir niva alınabilir.... ben 1986...

2. murat067

samurai 413 ün helezyon mu makaslımı tutuluyor?

Ynt: samurai 413 ün helezyon mu makaslımı tutuluyor? fatih bu konuda inan çok kararsızım benim asıl hedefim 4bin civarı bir niva alıp motora turbo uygulamak... ama bu samu işi aracın şaseli olması vs gerçekten dikkat çekici... hayırlısı bakalım sonuç ne olacak...
  3. murat067

Ynt: samurai 413 ün helezyon mu makaslımı tutuluyor? saol abim allah razı olsun işin doğrusu ben hala lada sevdasını yüreğimden söndüremedim ama senin dükkanda yatan samudada gözüm yok değil yani ;) ;D ;D ;D saygılar abim....

4. murat067

K2 Belgesinde Son Durum Hakkında

aslında konunun sabitlenmesi gerek bu bilgi gerçekten kamyonet kullanıcıları için gerekli.... araştırma ve paylaşım için teşekkürler.... burda benim merak ettiğim konu?? araç sahibinin marketi vs var ve market şahıs adına şirket değil.... bu kişi kamyonetini kendi adına işletti ve...
  5. murat067

Ynt: samurai 413 ün helezyon mu makaslımı tutuluyor? dursun abi sende sıkıntı yoksa bizdede yok demektir ozaman samu alınır tepe tepe binilir doğrumu anladık... ;D ;D ;D ;D ;D

6. murat067

Ynt: samurai 413 ün helezyon mu makaslımı tutuluyor? http://www.youtube.com/watch?v=L0KCfheCqN4&feature=related samurai için güzel bir örnek vereyim..... benim tek sorum samurainin türkiyede yedekparça durumu... mesela arıza yaptığında ön diff?? arka difff??? şanzıman??? akis...

7. murat067

Buda benim Tosun :)

Ynt: Buda benim Tosun :) hayırlı olsun güle güle kullanın allah kaza bela vermesin...
  8. murat067

En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?

Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi? bende axor var 32 tonla %28 yakıyor... :D
  9. murat067

Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir)

Ynt: Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir) amca satma bagayı... o bizim 4x4 lere hayat öpücüğü veren cankurtaranımız sidoff onsuz olamaz.... :-\ :-\ :-\ :-\

10. murat067

Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 ;)

11. murat067

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 hüseyin abi gören duyan da seni motor hastası sanacak.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  12. murat067

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu SELAM!!!!!!!!! ??? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..... ??? :( :( aslında hüseyin abi cevap vermiş ama bir selam bile yazılmadan gönderilen bu mesaja kendi adıma gücendiğimi belirtmek istedim... :-X :-X saygılar...

13. murat067

4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında

Ynt: 4X4 PICK-UP’LARIN ÖTV VE MTV TUTARLARI HAKKINDA arkadaşlar devlet bizi idare ediyor çünki o beğenmediğimiz devleti yöneten idari makamı biz seçiyoruz haliyle kavram karmaşasının asıl sorumluları gene bizleriz... siz 4x4pick-up mu suv mu derken devlet 1980 model arabanın yakıtından 3 kat...
  14. murat067

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 ALLAH' ına kurban hüseyin abii.....
  15. murat067

4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında

ruhsatında 4x4 kamyonet yazan araçların motorlu taşıtlar vergisi binek araçlar gibi motor hacmine göre alınmaktadır fakat ruhsattaki kamyonet yazısı olduğu için köprü geçişi hız sınırı gibi konularda kamyonet muamelesi yapılmaktadır ... bunun sebebi devlet ticari araçlardaki aldığı ötv...

16. murat067

GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ?

Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? işte offroad budur.... ;)
  17. murat067

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 başkanım burdan ne motorlar geldi geçti saymakla bitmez ... hangi birine sahip çıkalım:D:D:D...
  18. murat067

terios alacaz karar veremedik!!!

Ynt: terios alacaz karar veremedik!!! hocam teriosun arazi sistemi gerçekten çok güzel fakat eksik kalan yanı motor gücü ve bu gücü torka çevirecek bir arazi şanzımanı yok 4h-4l seçeneğinin olmaması aracın zaten zayıf olan motoruna daha fazla yük binmesine sebeb oluyor .... mesela 15 cm kar...

19. murat067

terios alacaz karar veremedik!!!

Ynt: terios alacaz karar veremedik!!! serkan bey merhaba ben terios alırken okadar kararsız kaldımki anlatamam... öncelikle bayan kullanacak 4x4 olacak arıza vs çıkarmayacak bir araç baktık bu arada benim kendi kullandığım l200 var fakat ben olmuşken en azından l200 peşinden gidebilsin diye...
  20. murat067

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 abi burdan bitane geçti kayseriye doğru gidiyodu önce desen çevirirdim ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri