Arama sonuçlarınız

1. euzlu

Satilik 1997 Model Jeep Cherokee 4.0l Country Xj

buradaki ilan sayfasında olan Suzuki Grand vitara 2.0 ile takas düşünür müsünüz?? iyi satışlar...

2. euzlu

Satilik 1997 Model Jeep Cherokee 4.0l Country Xj

buradaki ilan sayfasında olan Suzuki Grand vitara 2.0 ile takas düşünür müsünüz?? iyi satışlar...
  3. euzlu

2007 Suzuki Grand Vitara 2.0... Lpg Li 217.000 Km De.. Manuel, Kazasız

ARAÇ 217.000 Km.DE, MUAYENESİ 2016 EYLÜLE KADAR, TOPLAM HASAR KAYDI 3800 TL, 3 AYRI KAYDI VAR, BİRİ 145 TL GEÇEN SENE, DİĞERLERİNİN İKİSİ DE SİSTEMDE PARK HALİNDE ÇARPMA OLARAK GÖRÜNÜYOR Kİ BİRİ STEPNE ve KAPAĞININ OTOPARKTA ÇALINMASIDIR 2208 TL, DİĞERİ YİNE PARK HALİNDE ÇARPMA VE 1600 TL...

4. euzlu

Suzuki Grand Vitara 2.0 Jlx-al Yi Nihayet Aldım.

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Jlx-al Yi Nihayet Aldım. 5 yıldır toplam 5 araç ile V8 Jeep kllanan ancak en sonunda Suzui 2007 alarak rahata eren biriyim, dediğiniz laf biz Jeep çiler için ata sözü idi : )) Suzuki kendi klasmanına göre bence müthiş bir araç, ekonomisi zaten mükemmel, çook büyük...
  5. euzlu

Aranızda Yeniyim Önerilerinizi Bekliyorum

Ynt: Aranızda Yeniyim Önerilerinizi Bekliyorum 7" double din ler direktmen oturuyor aracınızın teyp yuvasına.. lastikte BF goodrich AT KO2, başka lastiğe para verme, hele b undan pahalı ise hiç o satıcıda durma..

6. euzlu

2008 Grand Vitara 2.0 At İçin Max.lastik Ebadı

Ynt: 2008 Grand Vitara 2.0 At İçin Max.lastik Ebadı 225/75/17 yi normal amortisör ve yay ile geçmeyin, 235/70/17 da olabilir ancak ilk seçenek olan lastiği daha rahat dönderir aracınız... At de ise BF goodrich KO2 den şaşmayın.... çoook uzun kilometrelerle sabit bir tecrübenin kelimelere...

7. euzlu

1990 DEFENDER 110- DÜZ DİZEL, EKSİKSİZ ve hafif MODİFİYELİ...

Ynt: 1990 Defender 110- Düz Dizel, Eksiksiz Ve Hafif Modifiyeli... araç 3 yıl önce satıldı, bir şekilde burada kalmış, bu sebeple tarihe dikkat edemeyip hala arayan da oluyor : )), kaldırılırsa sevinirim, herkese kazasız, belasız, bol çamurlu günler : ))
  8. euzlu

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak üzerinde sohbet ettiğimiz 99 model ve diğer 99-2000 model için 30 iyidir, fazlası zarar yazar, olurda garajda yatmış, rengi düzgün, km si düşük lpg siz denk gelirse onun sohbeti farklı ve leziz : )) olur ama ilandaki bordoya 30 anca, km...
  9. euzlu

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak ayrıca bu araca içiniz ısındı ise biraz arsızlık (kelimeyi mazur görün) yapın ve30.000 tl teklif edin, istifinizi bozmayın ve sabır edin, muhtemelen 15 güne satılmaz ise ara %99 sizindir, içime öyle doğuyor : ))

10. euzlu

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak LPG/benzinli araçlar dizeller ile neredeyse başabaş yakmaktadır gerçekten, ayrıca dizel bir wj asla (lpg li bile olsa) benzinlinin performans ve keyfini vermez, açıkçası lpg benzinli, çok yorulmamış 2002-2003 araç 35-37 bandında alınırsa...

11. euzlu

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak fiyatlar uçmuş : )) 30 lira verirseniz sahibi elinizi öpüp size öyle vermeli anahtarı.. hem de bordo!
  12. euzlu

Suzuki Grand Vitara Tavsiyesi Lütfen

Ynt: Suzuki Grand Vitara Tavsiyesi Lütfen aynı araca satış sitesi üzerinden ben de bakmıştım ama fiyat açısından limitimin ve emsalinin üzerinde olduğundan vazgeçmiştim, aynısının sunroof'suz, manuel, kumaş koltuk olanını aldım geçen hafta, bana yakın olduğu için Erzurumdaki bir aracı tercih...

13. euzlu

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak range 25 civarına inerse iyidir, ilanda yazılan bakımlar zaten olabilecek sorunlardı, yapılmışsa 25 e iyidir..
  14. euzlu

Satılık 2007 Grand Vitara

Ynt: Satılık 2007 Grand Vitara güncel fiyat nedir acaba? selamlar..
  15. euzlu

Wj Grand Cherokee İçin Fabrikayon 30 Mm Spacer/flanş

Ynt: Wj Grand Cherokee İçin Fabrikayon 30 Mm Spacer/flanş yüksek değil de eşim alışamadı o yay ve amortisörün sertliğine, zaten bu fotolarda yükseltme de var, yani kit takılı fiyatına gelince, huma da aldım ben o kiti, 1850 tl şu an ki fiyatı, benim kafamdan 1250 gibi bir rakam geçiyor işin...

16. euzlu

Ynt: Wj Grand Cherokee İçin Fabrikayon 30 Mm Spacer/flanş get yok, orijinal ironman 2" yükseltme vardı o ftolarda.. kısa süre kullanıp çıkarttım işi doğrusu.. ilgilenirseniz satılık durumda, 4 yay, 4 amortisör, orjinal ironman yükseltme kiti...
  17. euzlu

Ynt: Wj Grand Cherokee İçin Fabrikayon 30 Mm Spacer/flanş maalesef o hafta satıldı ;) fotolar bir fikir verebilir size...
  18. euzlu

Wj 4.7 Vites Kullanımı

Ynt: Wj 4.7 Vites Kullanımı vites koluna bakarsanız "over drive" tuşunu görebilirsiniz WJ lerde : ))

19. euzlu

Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ?

Ynt: Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ? yağ eksikliği sebep olurmu açıkçası bilemiyorum ama bir önceki yazınızda "gaz verince uyarı kayboluyor" kısmını atlamışım ve bu gerçekten yağ eksikliğinden de olabilecek bir durum gibi duruyor. Akü işine gelince...
  20. euzlu

Wj 4.7 Vites Kullanımı

Ynt: Wj 4.7 Vites Kullanımı forumda bol başlık var bu konu ile ilgili, ufak bir araştırma ile tüm cevaplarınızı bulabilirsiniz, hoş geldiniz, kazasız, belasız, keyifli sürüşler dilerim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri