Arama sonuçlarınız

1. limankalesi

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Derya hadi eşşeklik yaptık depoyu deldik ,,değiştirecek kadar mekanik bilgimizde var (seni telefonla aradık tarif aldık tabiki :) ) ama abi yedek depoyu nerden bulucaz ya dağın başında :) sakın benim bagajda yedek depom var deme :)

2. limankalesi

Nihayet Sonunda Kararı Verdik ...

Ynt: Nihayet Sonunda Kararı Verdik ... merhaba süper oluyor bitmiş fotoları da bekliyoruz,,bu arada koltukları nereden aldınız ve nerede bu takılma işlemi yaptırıyorsunuz bilirsek bizde yaptırabiliriz ,,teşekkürler,,
  3. limankalesi

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? daha hazır değil demirbaş :) zaman bulursam 2 inç yükseltme ve spacer sırada ,,pazara kadar onları taktırıcam inşallah çünkü lastikler kollara sürtüyor,,birde ön ızgaram geldi ama teybin arkasındaki metalin jet ile kesilmesi lazım,bu gün...

4. limankalesi

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) nerden buluruz onları Emre? bu arada araç hamam gibi oluyor şimdi denedim:)
  5. limankalesi

Vinçli Ön Tanpon

Ynt: Vinçli Ön Tanpon merhaba hala aynı fiyatmı? ve elinizde varmı?

6. limankalesi

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl bugün sizi aradım müsait değildiniz,,telefounuzu bekliyorum birde koruma ile beraber takılması için ayakları lazım onuda gönderiyorsunuz dimi?

7. limankalesi

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? haluk bey araç benim :) özelden numaranızı atın konuşuruz bende gerçi taze defenderciyim daha 1 haftadır sahibiyim :)
  8. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) Kararımı verdim eberspacher d2 taktırıyorum ,,hemde yakında ikitellide satış ve montaj için ana bayisi var,,sabahtan arabayı bıraktım,, burak abi alacak bitince saolsun,,
  9. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) herkese tekrar teşekkürler,,,, aracı aldık en önemli sorunumuz ortaya çıktı,,,hanımla oğlum arabada donuyorlar,, her şeyden önce ısıtıcı almam lazım yoksa pikniğe bile gidemeyeceğiz :) Webasto ve Eberspächer d2 diye 2 marka...

10. limankalesi

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? murat bey bu pütür uygulaması daha detaylı anlatsanız,, kimyasal çözelti ne? yıkamacıda mı yaptınız bu yıkama işlemi,, çözeltiyi yıkamacının suyunamı karıştırdınız? Birde pütür için...

11. limankalesi

Defender Aliminyum Parça Kasa Kapı Vs.. Basımı Yapan

Ynt: Defender Aliminyum Parça Kasa Kapı Vs.. Basımı Yapan 0535 3276656 salı günü uğrayan istanbula 01 palakalı gri renk defender götüren arkadaştan aldım telefonunuzu dersiniz
  12. limankalesi

Gps Mi, Akıllı Telefon Mu?

Ynt: Gps Mi, Akıllı Telefon Mu? ben amerikada navıgon programını ıphone a yukledim süperdi tüm amerikayı bununla gezdim şiddetle öneririm,,araç yada yaya modu var otoyolda araç seçiyordum şehir içinde gezerken yaya modunu seçiyordum ,,ayrıca yakınlardaki tüm restoran benzin hastane banka atm...

13. limankalesi

Defender Aliminyum Parça Kasa Kapı Vs.. Basımı Yapan

Ynt: Defender Aliminyum Parça Kasa Kapı Vs.. Basımı Yapan bu işi alanya da sanayide Ali usta yapar,,dereli ali usta olarak tanırlar,,direk alimunyumdan kaportanın tüm parçalarını basıyorlar
  14. limankalesi

Çukurova Offroad Kulübü Nün Defender Leri..

Ynt: Çukurova Offroad Kulübü Nün Defender Leri.. çok güzel kareler,,
  15. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) Herkese İyi dilekleri için çok teşekkür ederim,, kafamda acayip şeyler var her gün bir şeyin planını yapıyorum ,,ama yazın komple kaporta boya yaptıracağım için çoğu şeyi erteliyorum (yalıtım ,döşeme, iç aksam vs ) Şimdilik gözüme...

16. limankalesi

Rn 380 Şanzuman Arıyorum.

Ynt: Rn 380 Şanzuman Arıyorum. 4*4 çınar garaj antalya da Yüksel Ustada vardı sanırım Emre bi sorsun bence ,sanırım 3000 tdi motor ve şanzuman var demişti,,,
  17. limankalesi

Alınır Defender ofsetli jant, spacer, yükseltme kiti veya get

Ynt: Alınır Defender Ofsetli Jant, Spacer, Yükseltme Kiti Veya Get önce ve sonrası diye foto varmı?
  18. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) fotğrafları ıpadden yukluyorum ,,yuklerken dik görüüyor ama hep yan çıkıyor nasıl yapmam lazım?

19. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) 43 krş yaktı toplamda,,,
  20. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) bakımları yaptırıp yola çıkmam salı öğleden sonra 2 yi buldu,yol üstünde Antalyada Emre (mrdnmz) ve Kıvanç a (kakyol) uğradım :) hemen arabayı yakındaki kumluk parkurda denedik :) araziler kilit lastikler vs ok sorunsuz. yani...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri