Arama sonuçlarınız

1. limankalesi

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) kaputa land rover yazısıda aldım

2. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) Cumartesi yan basamaklar ve viraj demiri taktirdim,,viraj demiri çok tartışılan bir konuydu,,ancak araç yükseltildiği için standart ayaklar kısa kalıyor tornacıda araya özel bi aparat yapıldı ve aracın yükseltmesi parelelinde viraj...
  3. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) tekrar teşekkürler,,aracı biraz deneyelim dedik,,

4. limankalesi

Hudoff 08.03.2015 Çekmeköy Çavuşbaşı Gezisi

Ynt: Hudoff 08.03.2015 Çekmeköy Çavuşbaşı Gezisi Selçuk abiiii birisi defender dedi sanırım :)
  5. limankalesi

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Emre detay istiyoruz,,tecrübe yani:) hangi ekipmanı almıştın niye işe yaramadı? şimdi ne alacaksın ? ışıklandırma niye sorun oldu,,, standart vinç niye işe yaramadı ve kompresorlü vinç ne? ne işe yarıyor,,,,offfffff amma sordum be ya :) sakın...

6. limankalesi

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Emre ne oldu tekne :) kuruttunmu defenderi? başka sorun çıktımı depo haricinde

7. limankalesi

Mke'den Çıkma 93 Defender Almak Üzereyim. Durdurmak İçin Son Fırsat.

Ynt: Mke'den Çıkma 93 Defender Almak Üzereyim. Durdurmak İçin Son Fırsat. merhaba son ihale rakamlarından haberiniz yok galiba,,kamyonetler bile 9-10 bin tl lere gitti,,hadi siz 8000 e tl ye buldunuz kamyoneti ,,,sadece sigorta plaka ve tuv masrafınız 1500 tl ,,ufak bi bakım lazım ufak...
  8. limankalesi

Düz dizel Defender BD30 dönüşümü

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Derya çok bilgim yok ama alüminyum dayanıklılık olarak yeterlimi? çünkü görev yapacağı yer baya önemli bir yer?
  9. limankalesi

Mke'den Çıkma 93 Defender Almak Üzereyim. Durdurmak İçin Son Fırsat.

Ynt: Mke'den Çıkma 93 Defender Almak Üzereyim. Durdurmak İçin Son Fırsat. meslek askeriye galiba :)

10. limankalesi

Kircaali Balkan Trophy Yarisi

Ynt: Kircaali Balkan Trophy Yarisi süper kareler

11. limankalesi

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Emre defenderin tekne modu yokmu? küçük vitesi sağa çekince tekne moduna geçiyor puhahahah :)
  12. limankalesi

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... ahhhh,defendermi vapurmu anlamadım

13. limankalesi

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Derya 33 mt lastikle kullanacağım,,ama dediğim gibi spacer takınca camlar asfaltta bile berbat çamur oluyor ,,basamak taktırıyorum birde paçalıklar var onları taktırıyım öyle deneyeceğim,,bakalım camlar temiz kalacakmı
  14. limankalesi

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Fatih in yaptıklarını takan varmı,,denenmişmi bilmiyorum,, Derya natuadan almıştı arabanın üstünde gördüm gayet güzel,,ama şu an daha öncelikli yapmam gerekenler var ,,, Emre sen Fatihin dodikler ok dersen araya sıkıştırmayı düşüneyim ama ,,,,
  15. limankalesi

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü dodikleri sordum 500 tl dediler :) biraz yüksek geldi bilmiyorum belkide fiyatlar böyle,,,beklicem artık

16. limankalesi

Mesaj yazdığım yada işaret koyduğum konulara ulaşma

Ynt: Mesaj Yazdığım Yada İşaret Koyduğum Konulara Ulaşma itiraf ediyorum favori konularımı bende bulamıyorum :)
  17. limankalesi

Sonunda Bende Aldım

Ynt: Sonunda Bende Aldım içki sigara gibi :) bende bugün led aldım,,vites topuzu aldım,ayna aldım :)
  18. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) abi kapı fitillerim sağlam ben öndeki havalandırma kapaklarına yeni fitil aldım lastikden ,,bu fitillerinde sünger olanı varmış ama

19. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) kaput üstü plastik resmi
  20. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) valla girdim ibrahim biraz zorladım sonra geri geldim kum olduğu için batma riski vardı fazla zorlamadım:) abi daha bakamadım akşam geldim sabahda işe gittim bakıcam abi sen lastik olan oturmuyormu diyorsun? sünger olandanmı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,824
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri