Arama sonuçlarınız

1. limankalesi

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme Derya 305/75 de 34 de denk geliyor dimi ,,35 e yaklaşacaksın ,,

2. limankalesi

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme arkadaşlar 2 inç yükseltmeli defenderda 200 tdi motorla 35 inç extrem yada mt lastik çok zorlarmı aracı.? tamam arazide çok başarılı olur ama diğer zamanlarda çok sıkıntı çıkarırmı
  3. limankalesi

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) gereklimiydi bilmiyorum ama hastalık bu iş ,,,yanlara döşeme köşelerine paslanmaz kromdan çıtalar yaptık :) birde fotosu yok ama kaput altı otjinal otokar kaplaması aldım sesi biraz azalttı ama o malzemenin içinede sanırım...

4. limankalesi

Kullanılmamış Kutusunda Superwinch Tigershark 9500

Ynt: Kullanılmamış Kutusunda Superwinch Tigershark 9500 mrb ürün satıldımı
  5. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) tmm dır aslan :)

6. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) teşekkür ederim aynen rüyada defender teşekkür ederim

7. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) yok canım yanlış anlamıyorum meak etmeyin evet biraz hızlı gittiğimin farkındayım :) kaporta için bekliyorum mesela biraz off roaddan hevesimi alacağım :) ama defender konusunda yılların birikimi var o kadar forum okuduk video...
  8. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) aynen daha içi var ama elektrikçiye ön göğüs teyip ve tuş takımı konsolü siparişi verdim,, koltuk kaplamaları değişecek ,,orjinal defender ön paspas takımı aldım ,dikiz aynası değişti, ayrıca tozluk takımı aldım ama daha...
  9. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) rot koruma

10. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) kaput üstü havalandırma kapakları aldım,ön difransiyel karpuz koruması ve sarı renk boyalı defender yazan ön rot koruma taktık,,,ama bitmiyor valla şu anda maliyet olarak 37 bin deyim haftaya elektrikçiye gidecek tüm tesisatı...

11. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) arkadaşlar kusura bakmayın geç cevap için,,araca yeni şeyler yaptık buraya koymayı unuttum,,öncelikle yanbasamaklar takıldı,polyburçlar takıldı şanzuman da sorun vardı geri vitesden atıyordu,şanzumanı indirdik açtık baktık pek iç...
  12. limankalesi

Bu Araç Hakkında Fikirleriniz. (gittim Gördüm Resimlerini Çektim ) Lütfen Yardım.

Ynt: Bu Araç Hakkında Fikirleriniz. (gittim Gördüm Resimlerini Çektim ) Lütfen Yardım. bu araç sanırım yeni toplandı,hatta sahipleri 2araç topladı hatırladığm kadarıyla,,avrupa yakasında low2 garaj var evren oto sanayide bahçeşehirde,,defender servisi oraya götürün ayhan usta her şeyi söyler size

13. limankalesi

Salda Gölü Kampı // Overland Turkey

Ynt: Salda Gölü Kampı // Overland Turkey çok güzel kareler
  14. limankalesi

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

Ynt: Defender 110 Hardtop 300tdı (2005) şu yanlara masa gibi açılacak olan paletlere bittim,,içecek servisi yaparken çoook işe yarar :)))
  15. limankalesi

Düz dizel Defender BD30 dönüşümü

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü hastayız biz :) bende resimleri görünce zevk aldım :)) hahahah

16. limankalesi

Defender Safari Tampon Arıyorum

ARAKADAŞLAR RESİMDEKİ TAMPON ÜSTÜNDEKİ KORUMADAN ARIYORUM,,TAMPONLA BERABER DE ALABİLİRİM,,DAHA ÇOK ÖZEL HAREKET ARAÇLARINDA OLUYOR,,YADA TELEKOM ARAÇLARINDA,,
  17. limankalesi

Motosikletle Gürcistan-çeçenistan-dağıstan-rusya-ukrayna

Ynt: Motosikletle Gürcistan-çeçenistan-dağıstan-rusya-ukrayna çok güzel anlatım,,çok güzel fotolar,,tekerinize sağlık :)
  18. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) en son kamp ateşi,semaverde çay,,en zevkli kısmı :)) sabah 6 da eve girdik :)

19. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))
  20. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) E artık çamurunda tadına bakalım dedik hafta sonu,, Oğuzhan cumartesi abi çamur deyince doğru lopeze,,, :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri