Arama sonuçlarınız

1. Esat İnce

Potansiyel Motokaravan'cı Adayı

Merhaba Eyüp Bey, Bilgi, görüş ve tavsiyeleriniz için teşekkürler. Ben de Viya Karavan ile anlaştım. Ekim'de başlayıp nasipse Kasım'da teslim alacağım. Ancak henüz gönlüme göre 5 yaşında bir Ducato bulamadım :) Arayıştayım... yollarda, bir yerlerde görüşmek ve anılar paylaşmak üzere....

2. Esat İnce

Sayın @bartek Sizi hatırlıyorum derken cevap verenlerden birini mi kastettiniz yoksa beni mi, tam olarak anlayamadım. Ben henüz kiralık da olmak üzere karavan konusunda hiç bir tecrübeye sahip değilim. Motokaravan yaptırmayı düşünen biri olarak belki bana neden yat tipi WC tercih etmemem...
  3. Esat İnce

@mustafaatk Merhaba Mustafa Bey, Andığınız ücretlerin reele çok daha yakın olduğunun farkındayım. Benim araştırmalarım da maliyetlerin bu seviyelerde olacağını gösterdi zaten ve ben de açtığım konuda yazdığım gibi 130.000 TL'lere çıkabilecek bir maliyeti öngördüm. Şu da eksik olmasın dendiğinde...

4. Esat İnce

Değerli Gezenbilir Üyeleri ve Takipçileri, Ben de bu sayfalardaki birçoğunuz gibi karavancılık hayallerimi gerçekleştirmenin arifesindeyim. Eşim ile birlikte kısa bir süre içinde yılın birçok ayı, yollar ve hava koşulları el verdiğince mobil olma arzusundayız. Önce yurt içinde tecrübe edinmeyi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

SON KONULAR

Geri