Arama sonuçlarınız

1. vegandetta

Çok Çok Acil Genel Yardım

haklısınız üstadım daha evvel forumdada yazılmış olduğu gibi ( ben araştırmamıştım forumda) taş ve cam yünü biri cam elyafından biride bazalt taşının 1300 derece ısıl işlem görmesi ve bir çok kimyasal barındırması sebebi ile ve uzun vadede araca verebilecegi zararlar yüzünden çok uygun...

2. vegandetta

Teşekkürler üstadım. Bir kaç aydır araştırdığımdan yüzeysel bilgi sahibiyim emin olmak için sizler gibi deneyimli arkadaşların görüş ve onayı yanlış yapma şansımızı minumuma indirecektir. yanlış seçimlerin geri dönüşü olmayışı ve fuzuli harcamalar yaratacağından en sağlıklı kararı vermeye...
  3. vegandetta

evet araştırmalarımızda bahsettiğiniz kriterler dogrultusunda bir araç mantıklıydı özellikle herşeyiyle mekanik olan... bu kısa süre içinde gelişen olaylar sonucunda dün ducato almış bulunduk. ducatomuz oldu diyelim veya... (karışık) artık başka bir araba şansımız ihtimalimiz yok... uzun süredir...

4. vegandetta

öncelikle iyi akşamlar üstadım.... Soru işareti konulmaması gereken yerlerde bile bunu vurgulamış olmanız, haklı olaraktan aklınızdaki soru iaşeretlerini dile getirmiş sanıyorum :D :D * dünya turu için gerekli olan özellikteki yapının nasıl olduğunu merak ettim desem :confused: ki sanırım...
  5. vegandetta

iyi aksamlar arkadaşlar... birkaçgün internete giremedim bu ani kararın neticesi sonrasında elde olmayan karışıklıklar yüzünden... :smiley: buarada aracı bugün aldık. 2012 fiat ducato 15 m3. sorularımdan yılmayacak samimi arkadaşların yardımıylada yılbaşından önce yola çıkacağımızı düşünüyorum...

6. vegandetta

Schengen Vizesi Ile Kaç Ülkeye Gidilebilir ?

selamlar... uzun süreli bir yurt dışı gezi planımız hayata geçmek üzere. yeşil pasaportlarımız var. merak ettıgımız konu zaman sorunumuz olmadığından her ülkede biraz zaman geçirmeyi düşünüyoruz 180 günde 90 gün olayı için uzun süreli vize talebindemi bulunmamız lazım her ülkeden.? nasıl bir...

7. vegandetta

Merhabalar arkadaşlar... öncelikle hiç bir deneyimim ve bilgim olmadığından sorular saçmada olsa idare ederseniz sevinirim :) yeni üyeyim... Ani ve geçikmiş bir kararla eşim ve iki köpeğimizle herşeyi bırakıp dünyayı gezmeye karar verdik bu yolculuk 10 yılda 15 yılda sürebilir ve yılbaşından...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri