Arama sonuçlarınız

1. vegandetta

Çok Çok Acil Genel Yardım

:) katılıyorum size üstadım :) uçağımız tribülansa girdi gibi birşey oldu kısa süre :D çocuk 22 yasında ellerinizden öper :) askerliğide aradan cıkardı ankarada işe başladı gecen ay... izmirde evi boşaltınca eşyaların bir bölümü ile ona ev kurduk şuan onun evini ve kendi evimizi toparladık :)...

2. vegandetta

öncelikle forumu gezdiğimde bu olayla çok karşılaştım misal güneş paneli hakkında yardım için konu açan bir arkadaşın konusuna dalıp alakasız sorular soran ve konuyu saptıran arkadaslara rastladım. konu güneş paneli merak edip bakıyorsun, bir iki sayfa saçma sapan duş kabini hangi aracı alayım...
  3. vegandetta

Ben olaya insan olarak baktigim icin insan tavuk et balik yemeden yasayabilir hatta ozaman balik tavuk koyunda yaşar tabiatta gezegende yaşar ammmmaaaaaaa ve lakin vicdani olmadan merhameti olmadan yasayabilirmi? Tabi kimi İNSAN icin bir canliyi parcalayip ic organlarini cikarip parcalayip...

4. vegandetta

YUGUN... zaten konu saygısız olmanızdı... saygısızlığınızı son yazdıgınız saygısızım mesajıyla tescillemiş oldunuz. çok fazla birşey demeye gerek yok. biz kelimesini kullanarak size iyi niyetle cevap veren arkadaşlarıda saygısızlıgınızın içine katmanız ayrıca onlara karşıda saygısızlıgınızın...
  5. vegandetta

Okudum. Ama Kusura bakmayin demis olmasi kusuruna bakmiyacagim anlamina gelmiyor sanirim...! İllaki yöneticiye ulasilabilir. Yonetimin actigi konular basliklar var ordan iletisime gecebilir ve yonetim mesaji alinca direk yonetime yazdigindan sonrasinda silinebilir vs vs vs... kusura bakmayini...

6. vegandetta

Teşekkürler. Aydin usta ile ankarada tesadüfen denk geldik sagolsun sayesinde kafamizda canlandirdigimiz uygulamayi hayata geçirdik.

7. vegandetta

Arkadaslar iyi hoşta sorununuzu özelden yetkili kişilere mesaj atarak çözme yoluna gitseniz daha mantikli daha doğru bir yol olmaz mi..! Enteresan bir durum lak diye alakasiz bir konuya girip başlik açamiyorum diye yardim istemek. Saygisizca bir durum ama sistem böyle heralde... neyse... Asil...
  8. vegandetta

ilginiz için çok teşekkürler... açıkcası duş kabini oturma grubu vs vs koymayı düşünmüyoruz standart karavan şeklinde bir dizayn yapmıyacagız. arkaya bir yatak koyup yatagın on tarafına oturulabılecek portatif bir şeyler ayarlayıp yola çıkacaz.. BİR KUZUNUN HAYATI BİR İNSANIN HAYATINDAN DAHA...
  9. vegandetta

..

10. vegandetta

Az kaldi :) bir kac güne kadar birşeylere benzeyecek galiba :)

11. vegandetta

Izmir Defender

Serefsizi anlatsam gel gidip dövelim dersin. Tedaş arabasindan Alip getirdigim parcalari baska araclara takmis sigorta kutusunun kapagina tenezzul eden bir o.ç. agzinda piposu olan bir usta gorursen o alcak namussuzdur . :) ayrintilara girmedim yoksa kesin 3 5 kisi toplanor burdan dovmeye...
  12. vegandetta

Son haftaya girdik derken, yalitimi ahşap isini bitirip yola cikalim derken ahşap olayina tek basima girismeyi gözum kesmedi. Bir ustadan yardim istedim aksamlari birlikte calisir cumaya bitiririz dedi ama bugun persembe hala baslamadik :) ama bu aksam baslayacagimiza ve pazar sabahina kadar...

13. vegandetta

:D Hangi kâğit üstünde öyle bir kağittan haberimiz yok :) öyle çizim falan bişey yapmadik valla :) şu islemi bitirip yola cikalimda ihtiyaca göre imkanlar doğrultusunda bakacaz artik.
  14. vegandetta

İzolasyon olayini abarttik sanirim :) earthwool - nem bariyeri - tek taraf aluminyum folyolu yalitim.
  15. vegandetta

genel olarak toparlarsak :smiley: arabayı son resimlerdeki hale anca getirdik :smiley: motor bakımları ağır bakımları yapılıyor yarın sabah bitmiş olacak. Çocukların yurtdışı çıkış belgeleride tarım müdürlüğünden tamamlandı. her işimiz son dakika olunca bizde alıştık herşeyin ters gitmesine...

16. vegandetta

Malesef.. :( son durum resimlerdeki gibi bakalim artik en az 3 5 sene gotürür heralde... ozaman düşünürüz artik :) biz yola yalitimi yaparak çikabilirsek şükür diyecez
  17. vegandetta

Arac izolasyonu ve ic döseme islemine baslama plani fazlasiyla gecikti. :(
  18. vegandetta

Toprakana adaletlidir. Ne ekersen onu verir sana..!

Toprakana adaletlidir. Ne ekersen onu verir sana..!

19. vegandetta

Schengen Vizesi Ile Kaç Ülkeye Gidilebilir ?

teşekkürler cevabınız için. 15 gün kadar sonra yola çıkacaz. doğru anladıysam her ülkede 90 gün kalma hakkımız var. (ülkelerin belirlediği süre) 180 günde 90 gün olayına takılmıyormuyuz ? ab dışına girip çıkmaya gerek yok bu durumda değil mi.? kusura bakmayın bu konuda net bir bilgi alamadık...
  20. vegandetta

Video: https://www.youtube.com/watch?v=SY3wOWdH2dQ&list=PL_yI8BB895R5amthF-jGMnfxylPXbmYtd aklımızdaki kaplama sistemi buydu. karavan dönüşümüne girmeyeceğimizden bu sekilde kaplamak ve bir iki portatif eşya ile daha sağlıklı olur diye düşünmüştük.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

SON KONULAR

Geri