Arama sonuçlarınız

1. selmasevkli

Hindistan: Delhi, Taj Mahal, Dönüş (4)

Ynt: Hindistan: Delhi, Taj Mahal, Dönüş (4) Nedense fotoğraf yüklemek zor geldi bana bu sitede. Dilerseniz şu adresten görebilirsiniz fotoğrafları: www.flickr.com/photos/selmasevkli yolgezer, tabii ki bu yazı tamamen bir kişisel bakış açısını yansıtıyor. Benim kafam sürekli ekonomi siyaset...

2. selmasevkli

Hindistan: Yola Çıkarken (1)

Ynt: Hindistan: Yola Çıkarken (1) merhaba Solana, Fotoğraf eklemek zahmetli bir işmiş üşendim, vaktim yok :( Ama siz isterseniz selmasevkli.blogspot.com dan bu yazıların fotoğraflı hallerini görebilirsiniz :)
  3. selmasevkli

Hindistan: Delhi, Taj Mahal, Dönüş (4)

Delhi İki haftayı Gujarat’ın çeşitli minik şehirlerinde ilginç deneyimlerle tamamladıktan sonra yine bir Spicejet uçağındayız. Delhi, Ahmedabad’dan bir saat uzaklıkta. Hava pek de farklı değil. Taksiciler yolcuları sürekli kazıkladıkları için pre-paid sistemi geliştirilmiş. Yani daha...

4. selmasevkli

Hindistan: Şehirlerarası Yolculuklar, Gaipten Haberler (3)

Şehirler arası Yolculuklar Ahmedabad’da göreceklerimizi görüp Mehsana’ya gitmeye karar veriyoruz. Khushbu’nun en sevdiği amcasında birkaç gün kalmak için yola çıkıyoruz. Minibüsle gidersek 1 dolar, taksiyle gidersek 20 dolar ve 1.5 saat sürüyor. Halkımızla kaynaşalım diyerek minibüs dedikleri...
  5. selmasevkli

Hindistan: Gandhi'nin Evi, Popüler Kültür, Günlük Hayat (2)

Gujarat, Hindistan’daki 29 eyalet içinde en muhafazakar olanı. Alkol yasak. Hindular ağırlıkta olsa da ciddi bir Müslüman nüfus da var. Arada kavgalar var ama genel olarak saygıda kusur etmiyorlar. Dinden ziyade etnisite ve kast kimlik belirlemede daha etkili görünüyor. Müslümanlar Hindulara...

6. selmasevkli

Hindistan: Yola Çıkarken (1)

Yıllardır aklımda bir Hindistan fotoğrafı vardı: Renk renk, çeşit çeşit, ahenk içinde dertsiz tasasız yaşayan bir milyar insan. Görmediğim yerler hakkında peşin hükümlere varmanın ne kadar yanlış olduğunu bir kez daha anladım. Şu kalıpyargılar, önyargılar nasıl demirden örülmüşse içimize...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri