Arama sonuçlarınız

1. uysalburak

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Yalnız camlı minibüslerin hem fiyatları hem km leri daha yüksekmiş. Bizi 5 yaşında araçlara mahkum eden zihniyete ne diyeyim ki!...

2. uysalburak

Motorkaravan Dİzayn

Siz bunu yapmak istiyorsunuz Ama bunun gibi yapabilirsiniz en fazla İlk resimdeki alkovan özel proje tip onayı va çok iş ve masraf o sebeple imalatçılar yapmak uğraşmak istemiyor. Benim bilgilerim bunlar. Yanlışlarım varsa tecrübeli abiler dostlar yanlışımı düzeltir.
  3. uysalburak

Motorkaravan Dİzayn

İlla da büyük karavan diyorsanız vereceğim linkte ki gibi küçük otobüsü de büyük bir motokaravan haline getirebilirsiniz. Bursa Karavan İmalatı

4. uysalburak

Motorkaravan Dİzayn

Sinan bey dışında oynama yapmadan tapmanız mümkün. Dışında yapacağınız değişiklik yandan kapı açabilirsiniz karavan camları koyabilirsiniz. Daha önce bu tarz yapışmışlar var kamyonet olarak. Ama bu aracın dingil mesafesi uzun olduğu için C sınıfı ehliyet gerekir sanırım. Kasanın İçine ne...
  5. uysalburak

Karavanimin Onarimi Aşamasinda Yardim Ve Önerİlerİnİz

Ne kadar uzatmayı düşünüyorsunuz ? Çok dikkat çekici bir uzunluk değilse ustanın şase uzatmasında ki kaynağı da dikkat çekmez güzel taşlar boyarsa farkedilmeyebilir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. uysalburak

Motorkaravan Dİzayn

Atakum Size net cevap vereyim Sinan bey. Hayaliniz gerçekleşemez. Aracın dışında oynama yapıyorsunuz. Ucube araçlar ortaya çıkmasın diye trafikte can güvenliği olsun diye herkesin kafasına göre iş yapmasına müsade etmiyorlar. Düşündüğünüz frigo kasayı alıp kasayla oynamadan içinde değişiklik...

7. uysalburak

Çekme Karavan Için Kablosuz Kamera

Çok doğru. İyi bir elektrikçi alıcıyı bagajın bir yerine sabitleyip bagajdan multimedya ya kablo çekebilir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. uysalburak

Benim anladığım kameranın alıcısı aracın multimedyasının arkasına takılacağı için biraz daha zor irtibat kuracak kameranın vericisi ile. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. uysalburak

Eğer camlı minibüsten dönüşüm yapılabiliyorsa bir iyi yanı da daha temiz araç bulunabilir. Malum 5 yaşında yük taşımak için kullanılmış araçların temizini bulmak da piyango. Ama minibüsler yolcu taşıdığı için daha bakımlı oluyor üstelik ağır yük taşımak gibi sıkıntısı da olmamış olur...

10. uysalburak

Aslında bu açıdan en mantıklısı kamerayı kendi ekranıyla kullanmak olabilir mi? Arabada Fazla dikkat çekmeyecek bir yere monte edilebilir diye düşünüyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11. uysalburak

Peki direk panelvan yerine minibüs alıp onu motocamper yapsak ? Koltuk sayısını 14+1 den 4+1 yapsak? Benimki meraktan neticesinden ben ve eşim sadece 2 kişiyiz [emoji3] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. uysalburak

Yerlİ Çekme Karavanlarimiz...

Üzerinden zaman geçmiş ama ben kendimce basit bir eleştiri yapayım. Yerli üreticisiniz ama bütün fiyatlarınız € Şimdi bana ne yapayım ithal malzeme kullanıyoruz € ile alıyoruz demeyin. Şasenize kadar fiyatınızı € yazmışsınız. Herşeyiniz ithal ise bu nasıl yerli üretim ? Tapatalk kullanarak...

13. uysalburak

Yurt Dışında Karavan Atık Su Boşaltım İstasyonları

Bilgiler içim teşekkür ederim. Bugüne kadar karavan konusunda okuduklarından ben de bu sonucu çıkarmıştım. Açıkçası yurtdışına karavanlar çıkacağımı pek düşünmüyorum. Bir karavan imalatçısının tabiriyle 2 günde bir elime o bidonu alıp Sör gibi gezmek bana garip geliyor. Belki de...
  14. uysalburak

41 feet motoryatım var zaten. Yeni merak karavan. Doğru olanı yapmak 1 kerede işi bitirmek için uğraşıyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  15. uysalburak

Ben yanlış anlamışım. Kusura bakmayın. O zaman siz de bana uğraşma kasetle bıçaklı marine sistem wc yaptır diye tavsiye edermisiniz ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

16. uysalburak

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ya da aracın yapısı vs. Eminim yollarda karavan çeken corolla focus megane gibi araçlar da uygun değildir karavan çekmeye ama üretici uyarmayacak ki motor bozulunca gelip bozulan aracı yaptıracak. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. uysalburak

Tanışma Bölümü (Karavan)

Römorklu kullanıma uygun olmayan modeller : Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  18. uysalburak

Tanışma Bölümü (Karavan)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

19. uysalburak

Birçok başlıkta tartışmalarınızı fikirlerinizi okuyorum yazılarınıza emeğinize teşekkür ederim. Şehirmerkezlerini bilemem ama şehirlerarası hiçbir yerde hiçbir istasyonun arıtma yapıp suyu tekrar kullandığını düşünmüyorum. Arıtma sistemi pahalı bir sistem. Bunun için geniş bir alana ihtiyaç...
  20. uysalburak

Motorkaravan Dİzayn

Bir laf var : “Hayaller Paris gerçekler Bağcılar “ :) Sinan bey aman acele etmeyin. Yoksa çok zarar edersiniz. Sonra belki de bu sevdadan soğursunuz. Ben yıllardır ucundan takip ederim karavan konusunu kafamda netleştirdikten sonra bu ve benzeri forumları hatim ettim tabiri yerindeyse...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri