Arama sonuçlarınız

1. uysalburak

Ford Transit Motocamperın Iç Dizaynı

Kolay gelsin. Ön tarafa Dalkıran denilen Çelik halatları sağlı sollu gerdirerek monte edin aracın siyah olması kötü olmuş. Kendiniz yapabilirseniz dalların sıklıkla sürttüğü yerlere araç kaplama yapabilirsiniz ( vinil kaplama deniyor sanırım) olmadı bir reklamcı ya da yaptırabilirsiniz. Yedek...

2. uysalburak

Ford Transit Iç Ölçüsü

Cevap alamadım ama belki benden sonra aratanlara ihtiyacı olanlara bulduğum dosyayı buraya koyuyorum...
  3. uysalburak

Tek taraf değil iki tarafa da uygulanıyor ağabey. Hatta bir beyefendi Viyana da yaptırdığı karavana bu çıkıntıya ilaveten dometic pencere de ilave etmiş. TÜV ün söylediği aynaları geçmesin aşırı çıkıntı olmasın sorun olmaz. Belki bu resim ve konu da dar motocamper düşünenler için fikir olur...

4. uysalburak

İnşallah kaybetmem. Sizlerin bilgileri benim için değerli olduğu için burada fikirlerinizi alıyorum. Yoksa para benim zevk benim canım ne isterse söylerim imalatçıya doğru yanlış ben dedim diye yapar alır paramı beni sepetler. Verdiğiniz her bilgi için teşekkür ederim.
  5. uysalburak

Karavancı bir dostumun uyarısıyla dışa bombeli cam kısmındaki çıkıntılar ile ford transit in yatak kısmını 200 cm e çıkarabileceğimi öğrendim. İnternette 1500$ a satıyorlar bu cam yerindeki çıkıntıları. Eğer İstanbul da bunu yaptırabileceğim yer bulursam inanılmaz işe yarayacak diye düşünüyorum.

6. uysalburak

Espirinize espiriyle karşılık verdim ama yanlış anlamayın. Kimse kimsenin mutluluğunu bozmak istemez tabiki. Merkezi süpürge Sistemi hep ilgimi çekmiştir ama çok hijyenik olduğunu düşünmüyorum. Her ne kadar çok kuvvetli motorlar ile vakum yapılsa da bina tesisatının içindeki borular da virüs...

7. uysalburak

Estfirullah. Sizi şöyle bir örnek vereyim. Şahsi aracımla tamamı gezmek maksadıyla 3 ayda yurtiçinde 8000 km yol yaptım. Karavan en çok bana lazım [emoji16] Biraz psikolojik oynuyorum olayı. Karavan da o yok bu yok yerine elimden geldiği kadar ev ortamına yakın bir ortam sağlayıp bak bunu...
  8. uysalburak

Engin bilgileriniz ve eleştirileriniz için teşekkür ederim. Ben karavanı yaz kış canımız sıkıldıkça farklı yerlerde gezebilmek için düşünüyorum. -Suyu elektrikle ısıtma sabah kalkınca acil çay demlemek için diye düşündüm ama aslında gerek Yok. -Ben karavan kampı değil daha çok doğada olmayı...
  9. uysalburak

Motokaravan Için 0 Araç Alıp Beklemek

Bir de koca panelvanı şehiriçinde nasıl kuşanıyorsunuz? Nereye park ediyorsunuz ? Benim evim şehirdışında merkezde değil merkeze inince binek arabayla bile sokaklardan Zor geçiyorum. Park edecek yer bulamıyorum. Ben de bu konuda bir çıkaryol arıyorum onun için soruyorum

10. uysalburak

Sayenizde o kadar çok şey öğreniyoruz ki. 2014 den beri üyeyim bu forum a hepinizin yazdıklarından çok şey öğrendim. Ayrı ayrı teşekkür ederim. Rüzgar diye bir abi vardı vefat etmiş galiba bugün bir yazıda okudum. Allah rahmet eylesin.

11. uysalburak

Vaktiniz varsa izleyin. Çok emek harcamış. Bana güzel fikirler verdi. Video: https://youtu.be/0cwoDWivFZ0

12. uysalburak

Manisa da motocamper yapan Hakan bey bir bölümü açıp oraya küçük bir jeneratör yerleştirmişti. Ben de o tarz düşünüyorum. Yakıtını hesap etmiyorum. Karavan kamplarına gidermiyim bilmiyorum. Bunu daha çok sisli yağmurlu Karadeniz yaylalarında kullanırım diye düşündüm.
  13. uysalburak

Aslında 150 amp i biraz fazla abartarak söyledim. Her zaman o kadar güneş bulamayacağımı bildiğim için sisteme yardımcı ne olur ne olmaz hesabı küçük bir jeneratör ilave etmeyi düşünüyorum. Bu konuda fikriniz nedir ?
  14. uysalburak

Motorkaravan Dİzayn

Resimde önerdiğiniz kamyoneti Karavana çevirseniz de dingil mesafesi ve tonaj nedeniyle C sınıfı ehliyet almanız gerekiyor diye biliyorum.

15. uysalburak

Abi eşimin o yok bu yok deyip vazgeçmesini istemiyorum. Giden biraz para olsun önemli olan mutlu olmak diyorum.
  16. uysalburak

Müthiş hazırlamışsınız elinize emeğinize sağlık. Yaklaşık 102amp çıktı günlük tüketimim. Gerçi burada mikrodalga fırın ve bulaşık makinesi Yok. Onlarla olsun da 150 Amp olsun. Düşündüğüm 3 adet güneş paneli rahat rahat doldurur yani doğru mu düşünüyorum ?
  17. uysalburak

Araçların hiçbiri artık eski kalitesinde değil. Çok kırılgan. Ne kadar elektronik o kadar sorun aslında. Ama Türkiye’nin her yerinde ford u gözü kapalı söküp tamir edecek tamirci var. Aslında benim için asıl önemlisi bu. Yolda kalmak en büyük korkum diğer markalarla can yakacak tamir ve parça...

18. uysalburak

Web görünümünden de girdim ama sizin solar hesabınızı bulamadım
  19. uysalburak

Program fikri için teşekkür ederim. Bilgisayar dan giriş yaptığımda yükleyeceğim. Bu akıllı telefonlar hayatımıza öyle bir girdi ki [emoji4]

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri