Arama sonuçlarınız

1. uysalburak

17m³ Alternarif Ducato Projem Ile Ilgili Sorularım, Yorumlarınız...

http://www.fiat.com.tr/modeller/Kataloglar/ducotovan.pdf

2. uysalburak

Ben araç olarak aracın motor kalitesi ve konforu açısından ducato Boxer grubu araç düşünmüyorum. Mercedes ve vw in parça ve servisi pahalı. Transit benim aklıma yatıyor. Iveco başlı başına bir araç yorumları okuduğum kadarıyla. iPad den yazıyorum cep telefonumda transit ve ducato nun...
  3. uysalburak

Sprinter crafter ve transit in eni dar. İç yükleme alanı uzun yüksek ama dar. Yatağı enine koyamıyorsunuz. Tabi boyunuz 1,70 Den aşağı ise sorun olmaz. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

4. uysalburak

Açık Kasa Kamyonete Çekme Karavan Montajı

Bir çekme karavan ve açık kasa kamyonet satınalıp çekme karavanı kamyonete montajını yapsam prosedür nedir ? Tıpkı alkovan karavanda ki gibi prosedürler mi var? Yoksa çok daha basit prosedürleri mi var ?
  5. uysalburak

Ford Transit Motocamperın Iç Dizaynı

Ducato sizin boyunuzu kurtarır 2m yi buluyor cam seviyesinde en.

6. uysalburak

Kiralık Çeki Demirli Araba?

BE sınıfı ehliyetiniz var mı? Kiralayacağınız firma size 750 kg altı bu römork ehliyetine gerek Yok diyecektir. Ama oldu ki polis kafaya taktı tartıya soktu. Hem çekme karavan bağlanacak ve çekici ile götürülecek hem ceza yiyeceksiniz.

7. uysalburak

Bir de buna bakın. Yatak 130x190 yanında 45 cm derinlik 190 boyunda sürgülü kapaklı bir dolap. Sonra bir boy dolabı ve mutfak Karşısında 120x80 cm WC duş lavabo sonra altta bulaşık makinesi üzerinde buzdolabı ve bir tekli koltuk. Önünde de açılır kapanır oval masa. Tapatalk kullanarak iPad...
  8. uysalburak

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Sanırım yurtdışında da benzer bir sorun var. İkili koltuğu döner koltuk yapmışlar. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
  9. uysalburak

Dolap daha uygun bir yere konsa daha doğru olmaz mı?

10. uysalburak

Yılların minibüsçüsü bir ağbi bana dedi ki: “İki aracı da yükle. Dik bir yokuşta geri vitese at. O zaman farkı anlarsın. Hangisi baskı Balata yer hangisi zorlanmadan çıkar anlarsın. “dedi. Karavan yaptığımızda 3500 kg sınırlarını zorluyoruz 15 m3 araçlarda. Böyle bir durumda tatilimizin...

11. uysalburak

Doğrudur transit ducato dan çok yakar. Anne tarafım hep yedek parçacıdır. Sanayi de hep tamirciler arasındaydım dayıma dedeme gidince. İşi bilen usta için bunlar çocuk oyuncağı gibidir. Bir de aracı servise götürürseniz vergi yüZünden rakamlar tabiki çok şişer. Güvenebileceğiniz bir usta varsa...
  12. uysalburak

Bana mı sordunuz bilemedim ama cevap vereyim. Genişlik açısından en uygun araç ducato. İç Genişliği 192cm. Ama sürüş konforu araç kalitesi açısından sprinter crafter transit. Enleri de hemen hemen aynı 178 cm civarı. Bu son üçünün arasında benim aklıma yatan transit neden? Anadolu’nun her...

13. uysalburak

5 yaştan genç araç olursa %165 vergi istiyor devlet. 2019 yılında 2014 model araç motokaravan yapılabilecek
  14. uysalburak

Sprinter ve crafter Alman kalitesi tartışılmaz. Ama alacağınız araç 5 yaşında olacak. Masraf açmaya başlayınca sağlam açar. Anadolu da bir yerde bozulsa müdahale etmeniz kolay olmaz. Ben bunları düşünerek transit jumbo da karar kıldım. Türkiye’nin her yerinde mutlaka ford minibüsten anlayan...
  15. uysalburak

Dün sahibinden e baktın. O kadar çok satılık emniyet kemerli koltuk var ki uğraşmaya değmez. Alıp yere sabitlemek en kolayı.

16. uysalburak

Mühendis ona göre proje çizerse oluyor diye biliyorum. Yalnız dikkat edilmesi gereken emniyet kemeri. Ona sıkıntı çıkarıyorlar.
  17. uysalburak

Ducato 17m3 Araç Uzatma?

transit ,sprinter ,crafter ın eni 175-178 yatağı usunlamasına koymak zorunda kalıyorlar. Bu da iç hacimde daralmaya sebep olduğundan böyle bir çıkıntı ile iç kısımda kaybettikleri alanı 40 cm civarında geri kazanmak için yapıyorlar. Yangın için de hach kullanılmasa bile en azından arka camdan...
  18. uysalburak

Ducato 17m3 Araç Uzatma?

Ben bu yangın işini hiç düşünmemiştim. Allah korusun. Arka kapılar iptal edilmemeli o sebeple değil mi ağabey ?

19. uysalburak

Ducato 17m3 Araç Uzatma?

Benim arka cam olmayınca hoşuma gitmiyor. Sabah kalkacaksınız vardan dışarı bakacaksınız. Karavanın arkası denize ya da ormana doğruysa denize ormana doğru baka baka uyanacaksınız. Hapishane gibi geldi bu tasarım bana. Arka yanlarda küçücük iki cam arka taraf kapanmış. Bu kadar büyük çıkmaya...
  20. uysalburak

Mantıklı. Lastik tamir kiti de bulundurun şu köpüklerden bir de çakmak girişi ile çalışan pompalardan. Lastikle uğraşırken belinizi ağrıtmazsınız enazından.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri