Arama sonuçlarınız

1. uysalburak

Karavanda Çamaşır Makinesi Konusuna Yeni Bir Yaklaşım :)

. Yanlış anlaşıldı. Aynı mesaj iki defa gitmiş. İkinciyi silemedim. Yazdıklarımı sildim boş mesajı da forum ya da tapatalk kabul etmedi [emoji4] ben de “ . “Koydum mesaj kirliliği olmasın diye. Yüzyüze olmayınca nasıl yanlış anlaşılmalar oluyor değil mi. [emoji352 5] Tapatalk kullanarak iPad...

2. uysalburak

Açık Kasa Kamyonete Çekme Karavan Montajı

Nefes alıyorum şükür[emoji1] Tapatalk da sorun var sanırım uyarı vermeyince ben de cevap gelmedi diye konuya hiç bakmadım. Bu sıralar sizin cimer yazılarınızı takip ettim sürekli. Çamaşır makşnesi konusuna da fikrimi yazdım. Ben kamyonet üzerine sabit şekilde çekme karavan montajı...

3. uysalburak

Karavanda Çamaşır Makinesi Konusuna Yeni Bir Yaklaşım :)

Çamarşır Makinesi benim için şöyle: Ben çok fazla karavan kamplarında kalacağımı düşünmüyorum. Mümkün olduğu kadar kalabalıktan uzak olmayı tercih ederim. Birçok insana da garip gelir ama arada tektük benim gibi insanlar da görüyorum. Mümkün olduğu kadar umumi tuvalet kullanmam. Başkalarının...
  4. uysalburak

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Ben de imzaladığım gibi 320 kişilik karavan grubumuzda paylaştım. Bir arkadaşın change.org paylaşımını. Arkadaşlardan d eşe dosta çoluk çocuğa herkese imzalatın yayın diye rica ettim. Yarın kaç imza olacak bakalım. Şu anda 26

5. uysalburak

17m³ Alternarif Ducato Projem Ile Ilgili Sorularım, Yorumlarınız...

Bana mı söylediniz anlayamadım ama bana ise cevap vereyim. Arka kapıyı kesinlikle iptal etmiyorum. Hatta cam yoksa cam ilave edeceğim arka kapıya.

6. uysalburak

Hayatımda hep temkinli olmuşumdur. Bu Benim hayat felsefem. Bir kere yapayım bir daha uğraşmayayım. Unutmamız gerek bu araçlar ağır yükler için üretilmiş horkullanışmış olma ihtimali yüksek. Karavan haline geldikten sonra yolda kalmak bakıma sokmak daha zor ve masraflı olur. Aracı panelvan...
  7. uysalburak

Daha ne olsun ki elinize sağlık
  8. uysalburak

Elinize sağlık.

9. uysalburak

Abi sen yaz ben aynen kopyala yapıştır yaptım isterseniz. Benim aklıma gelmeyen şeyler söylersiniz siz illa ki

10. uysalburak

Tanışma Bölümü (Karavan)

Hoşgeldiniz aramıza. Panelvan 5 yaşından yeni olursa %165 vergi uygulandığını öğreneceksiniz. Bol bol okuyun fikrinizi sorun burası öğrenmek için Harika bir ortam. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
  11. uysalburak

Eminim bunu yazmaya hatta okumaya bile üşenen insanlar olacaktır. JPEG yanından .doc olarak da yükleyelim derim. En azından world da belgeyi açar kendine uygun kısmı düzeltip kopyala yapıştır yaparlar. Amaç katılım çok olsun. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

12. uysalburak

Ne derseniz aynen Elimden geleni yaparım. Hani derler ya sancılı bir dönemden geçiyoruz diye. Ben de böbrek taşı düşürüyorum düşmedi gitti [emoji51]
  13. uysalburak

İlker bey 250.000 e satılan motokaravanlar 130.000₺ lik ithal çekme karavanların büyüklüğünde ve kalitesinde değil. Eğer o kalite ve özellikleri ararsak 600.000₺ üzeri fiyattan söz edilmeye başlanıyor malum sitedeki ilanlarda. Zaten. Benim de öyle bir bütçem yok. Amaç kaliteli ve fonksiyonel...
  14. uysalburak

Cevap için çok teşekkür ederim ederim. Bu mağduriyet konusunu biliyorum. Ben pikap değil de kamyonete hani şu alkovan karavanları yaptığımız kamyonete montajı sordum. Neden bunu soruyorum. Avrupa motokaravan aksak rakamlar inanılmaz ev parası resmen. Ama 130.000₺ ye çok kaliteli dörtsörtlük...

15. uysalburak

Bu tarz birşey yapmanın prosedürü nedir acaba? Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
  16. uysalburak

Örnek bir mektup olursa Facebook’ta yayarak binlerce başvuru yapabiliriz Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
  17. uysalburak

Aslında o ağır bakımı benim yaptırmam benim için önemli. Adam arabayı nasıl olsa satacağım deyip düzgün yaptırmayabilir eksik yaptırabilir bu da ileride benim yolda kalmama neden olabilir. Ben bu ağır bakımı öne sürüp biraz daha pazarlık edip fiyat düşürebileceğimi umuyorum. Artık gerisi kısmet

18. uysalburak

Öğrendiğim kadarıyla önemli olan taşıma haddi. 3500 kg taşıma haddine kadar B sınıfı kullanabiliyor. Sonrasında C sınıfı gerekiyor
  19. uysalburak

Benim fikrimi soruyorsanız ben malum sitede arama yaparken filtreleme de 2014-2014 yıllarını aratıyorum. Km de 0-120.000 km diye aratıyorum ama şahsen 80.000 km den fazla olmasını istemem. Sonradan çıkacak masraflar ile size daha da pahalıya gelebilir. Genelde Fiyat söylemezler ama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri