Arama sonuçlarınız

1. A

Uyku Tulumu Derecelendirme Hakkında

Ynt: Uyku Tulumu Derecelendirme Hakkında Güzelmiş :)

2. A

Ynt: Uyku Tulumu Derecelendirme Hakkında Pek sıkıntılı bir havada kullanmıyorsunuz anlaşılan :) Dağda hava huuu deyince bırakın üstüne örtmeyi tulumun bir parçası olmak istiyor insan...
  3. A

Ynt: Uyku Tulumu Derecelendirme Hakkında Bu verilen değer Genişlik değeri ise.Eh o zaman genişliği 75 cm olan bir tuluma rahat sığarım ben :) Hocam sende de ne omuz varmış ;D

4. A

Ynt: Uyku Tulumu Derecelendirme Hakkında Merhaba cevap için teşekkürler.Yıllardır oralardan alışveriş yaptığımdan Everestoutdoor ve Ubeyd Beyi tanıyorum oda beni tanır (Bende nakit kullanıyorum ondan olsa gerek :) ) Hatta meydan av da çalıştığı zamandan tanıyorum onu...Diğer linkini verdiğim...
  5. A

Ynt: Uyku Tulumu Derecelendirme Hakkında Çok teşekkür ederim.Öneri içinde tam 12 den vurmuşsunuz.Bende 3 mevsim uygulamalr için http://www.sportcity.com.tr/COCOON-300-Kaz-tuyu-uyku-tulumu,PR-14652.html linkindeki ürünü bulmuştum.Sadece markası INESCA ama model birebir aynı.Sanırım dediğiniz...

6. A

Ynt: Uyku Tulumu Derecelendirme Hakkında Merhaba; 900 gr, kaz tüyü tulumunun marka ve modelini bildirebilirmisin ? Ben bisiklet ile veya araçsız yaya kamp yapacağımdan böyle hafif bir uyku tulumu arıyorum.Birde ısı derecesi nedir ? yani kışın veya dağda kullanılabilir mi ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri